Eşimin depresyonu

Evet haklısınız, kendine de bana da yapıyor. Tekrar ikna yoluna giricem acaba bu sürede ayrı bi yerde mi kalsam diyorum?

Evet haklısınız, kendine de bana da yapıyor. Tekrar ikna yoluna giricem acaba bu sürede ayrı bi yerde mi kalsam diyorum
Evet tek taraflı benden dinleyince böyle belki onun içinde de böyle şeyler var. Konuştuğumuz zamanda yetersizlik ve suçluluk hissediyo yeterince bu da bir kısır döngüye sokuyor. Acaba bi süre başka bir yerde kalıp ona tek başına kalması için zaman mı versem işleri daha da mı zora sokarım. İyice terk ettim gibi mi düşünür?

Bence bir süre rahat bırakın. Bu evlilik sonrası aileler sorunu gerçekten depresyona sürükleyebiliyor.
Zaman verin baskı da onu daha depresyona itiyor olabilir.

Yok hayır kesinlikle, zaten sürekli uyuyor. Ben bu uyku haline depresifliğe artık dayanamıyorum. Belki benden kesin net bi şey görürse harekete geçer bilmiyorum. Gerçi ters de tepebilir

İyi düşünmek lazım riskli bir durum. Ben boşanma kararı verilmediği sürece kadınların evi terk etmesine karşıyım. Gidip tekrar geri dönünce erkekler eşlerinin gideceğim demelerini ciddiye almıyorlar.
Geri dönecekseniz evinizden çıkmayın. Ben çok bunaldım annemlerde dinleneyim biraz denebilir sanırım.

Haklısınız sanırım, yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Bence bir süre rahat bırakın. Bu evlilik sonrası aileler sorunu gerçekten depresyona sürükleyebiliyor.
Zaman verin baskı da onu daha depresyona itiyor olabilir.
Evet tek yapmadığım rahat bırakmak kaldı sanırım. Ama aynı evin içinde o o haldeyken 1 gün 2 gün dayanıyorum karışmayayım diyorum sonra ya ağlıyorum ya kavga

Evet tek yapmadığım rahat bırakmak kaldı sanırım. Ama aynı evin içinde o o haldeyken 1 gün 2 gün dayanıyorum karışmayayım diyorum sonra ya ağlıyorum ya kavga
Bu işlerde baskı ters teper. 15 gün bir rahat bırakın onu da kendinizi de. Sonra tekrar konuşursunuz. Bir de gerçekten bosanmayacaksaniz evi falan terketmeyin ama bunaldım deyip annenize gidebilirsiniz bir süre.

bana şımarıklık gibi geldi açıkçası. Sen kazndın o yapamadı diye küçük çocuk gibi ağlayacak mı bu adam şimdi? Ne olacak peki gidecek misiniz?

Ben taş kalpliyim sanırım Tedaviyi, doktoru keyfi bırakan biri umrum olmazdı. Dünyaya bir kere geliyorum, çekemem okadar naz, niyaz...

Konuşmuşsunuz olmamış, kavga etmişsiniz olmamış. Sinir krizleri geçiriyorum diyorsunuz, ne hakkı var size bunları yaşatmaya? Tanıdığım, sevdiğim adam değil diyorsunuz, bu yeni arkadaşı belli ki istemiyorsunuz. O zaman birşeyler yapmanız lazım.

Ben çok ciddi bir konuşma yapardım, sinirlenmeden, sakince. Kendine çeki düzen vermez, tedaviye geri dönmezse, boşanmayı ciddi ciddi düşünürdüm.

Bu işlerde baskı ters teper. 15 gün bir rahat bırakın onu da kendinizi de. Sonra tekrar konuşursunuz. Bir de gerçekten bosanmayacaksaniz evi falan terketmeyin ama bunaldım deyip annenize gidebilirsiniz bir süre.
Tekrar rahat bırakmayı deneyeyim, beceremiyorum da gerçi. Annemlere sadece haftasonu gidebilirim çalışıyorum ama daha yoğun çalışabilirim geç gelerek. Açıkçası kendi gerçek hali bu olmadığını düşündüğüm için şu an karar vermek istemiyorum

bana şımarıklık gibi geldi açıkçası. Sen kazndın o yapamadı diye küçük çocuk gibi ağlayacak mı bu adam şimdi? Ne olacak peki gidecek misiniz?
hep gel gitler yaşıyorum o konuda ama daha çok zarar verebilir belki. malesef şımarık değil sanırım belki benim tavırlarımla maddi sıkıntılarla, ailesel sebeplerle öyle ya da böyle bu duruma girdi. Herkesin bi şeylere dayanma kapasitesi aynı değil onun ki bu şekilde belki de. İnanın ne yapacağımı da ne diyeceğimi de bilemez haldeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…