Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Şu kadarını söyleyim: Evlendiğim günden beri evim ara sıra dağınıktır. Canım istemezse yemek yapmam isterse yaparım. Hayatta tek amacım evde oturup temizlik yapmak da değil. Eşimin bütün hesap kitabı bendedir.
İşten gelir yardım talep ederim, çayı o yapar ya da bulaşıkları makineye dizer ben kahve yaparım. Otururken su isterim getirir.

Ha bu adam anasının evinde böyle miymiş? Tabi ki hayır, kaynımın anlattığına göre bir yumurta yapmazmış kendine. Bizim tartışmalarımız olmadı mı? Oldu. Alttan almadım gerekeni söyledim, inat ettim yeri geldi. Ve geri adım atan o oldu.

Annem ya da çevremdekilr diyorlar işte yapma, etme, şöyle yap böyle yap. Kocanın yarın giyeceği kıyafetleri akşamdan hazırla! Ütüsünü yap. Ütü birikir canım isterse yaparım bazen yarın şunu giycem ütüler misin diye gelir. Bazen de ütülemem. Annem ki babamın iç çamaşırlarına kadar ütüler. Babam kıymet biliyor mu? Tabi ki hayır :-) Ama geçen eşimin doğum günü sürprizi hazırlamasından sonra annem de dedi ki "senin gibi olmak lazım kızım.Bizim gibiler yaramıyor" dedi.
Yani erkeğe ben evin her işini yaparım, bu benim görevim, tamam yaparım ederim, ne yemek istersin vs vs hazzını yaşatmayın. İkinizin evi. Daha iki aylık evlisiniz. Bunun başını alamazsınız, resti çekin. Elin ayağın var hizmetçi miyim lan? diyebilin.
Sonuna kadar uzat o pes etsin. Bir yere de gitme.
Tam bir sınav. Telinde gördüpğm msjı dedim.ben bugun işi bırakırım cevaba bak.ne demek istiyo söyliym; sen sorun cıkarıp duruyosun cıkıuorum o zaman işten.cıkarsa cıksın ne yyip ne içicek bakalım. ben geri adım atmıyorum da moralım bozuk işte.nasıl düzelicek bilmşyorum.

Tam bir sınav. Telinde gördüpğm msjı dedim.ben bugun işi bırakırım cevaba bak.ne demek istiyo söyliym; sen sorun cıkarıp duruyosun cıkıuorum o zaman işten.cıkarsa cıksın ne yyip ne içicek bakalım. ben geri adım atmıyorum da moralım bozuk işte.nasıl düzelicek bilmşyorum.
Çook egoist bir adam. Valla evlenmeyi biliyorsa evi geçindirmeyi de bilecek. Zaten iş bulsan çalışacaksın ama çalıştığın için sana iyi olacaksa olmasın.

Aynen öyle. egolu. bu erkek annelerine de erkek çocuk nasıl yetiştiirilir kursu verilsin hepsi oğlunu padişah sanıyo.olan bize oluyor.
Bu konuda hemfikiriz :-) ama bazen annw yaparsa yapsın huyundan mı suyundan mı bilmiyorum olmuyor. Bu da toplumun sığ anlayışından oluyor.

En iyi çözüm çift terapistine gidin.
Başka türlü bu evlilik yürümez.
Eşiniz çok egolu ve bencil, 6 yıldır bu yönünü bilemediniz mi? İllaki açık vermiştir.
Sürekli kavga etmeniz, birbirinize daha çok bilenmenize yol açar.
Eğer ki çift terapisini kabul etmezse, bi şekilde ikna etmeye çalışın.
Hakkınızda hayırlısı.

Soz daha 2,5 aylik evlisiniz :silah: ne ara yasadiniz bunca seyi? Ne ara sogmus sizden? Hem ev hanimi olunca noluyor heryer hep bal dök yala mi olmasi lazimmis ... ay ben esimi öpüp anlima koyim böyle sacmalik duymadim. Ayrica kimsedende para almam vermemde cok asiri dara girmedikten sonra ...

Adama bak ya daha iki buçuk aylıkken dediklerine bak madem takıntılı eve bir temizlikçi ayarlasın ev temizlemek çocuk bakmak bunlar aslında kadının görevi değil sadece kadınlara yüklenmiş şeyler.
Ben de dağınığımdır hatta üşengeç bir bardağı geçerken mutfağa götürmek yerine orda bırakırım kendime iş biriktirin saçma sapan ama eşim yardım eder bir şey demez sağ olsun.
Onun dışında bir de dış gebelik olayı varmış bu yıpratıcı zamanda yanınızda olması gerek aslında.
Boşanmayı düşünüyor musunuz ?

Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
2 bucuk aydr evlisiniz adamin yaptgina bak hic normal degil bence.diyelimki kotu yemek yapiyosunuz evi iyi temizlemiyosunuz bunlar yeni evlilikte asla sorun edilecek seyler degil.bende yeni evliyken yemek cok bilmiyodum esim bi gun bile sorun etmedi bi corba yapsan yeter dedi.cok edepsz bi adammis k.bakmayin cok kizdim

Adama bak ya daha iki buçuk aylıkken dediklerine bak madem takıntılı eve bir temizlikçi ayarlasın ev temizlemek çocuk bakmak bunlar aslında kadının görevi değil sadece kadınlara yüklenmiş şeyler.
Ben de dağınığımdır hatta üşengeç bir bardağı geçerken mutfağa götürmek yerine orda bırakırım kendime iş biriktirin saçma sapan ama eşim yardım eder bir şey demez sağ olsun.
Onun dışında bir de dış gebelik olayı varmış bu yıpratıcı zamanda yanınızda olması gerek aslında.
Boşanmayı düşünüyor musunuz ?
Bugün işe giderken kredi kartını almış.aradım az once. Kredi kartını almıssın.hastaneye gidicektim bugun randevum var dedim.gitme bugun o zaman dedi. Ben haftalardır kan değerim düşsün ameliyattan kırtulayım diye randevu gününü beklıyorum ve bunu biliyo.düşünüyorum boşanmayı.

2 bucuk aydr evlisiniz adamin yaptgina bak hic normal degil bence.diyelimki kotu yemek yapiyosunuz evi iyi temizlemiyosunuz bunlar yeni evlilikte asla sorun edilecek seyler degil.bende yeni evliyken yemek cok bilmiyodum esim bi gun bile sorun etmedi bi corba yapsan yeter dedi.cok edepsz bi adammis k.bakmayin cok kizdim
Aynı fikirdeyim.ben de henüz 2 ay oldu zamanla oturur dedim zaten. Üstüme geldiğini söyledim ama sonuç aynı.

Bugün işe giderken kredi kartını almış.aradım az once. Kredi kartını almıssın.hastaneye gidicektim bugun randevum var dedim.gitme bugun o zaman dedi. Ben haftalardır kan değerim düşsün ameliyattan kırtulayım diye randevu gününü beklıyorum ve bunu biliyo.düşünüyorum boşanmayı.
Nasıl gitme diyor ya dış gebelik çok tehlikeli bir şey bilmiyor mu bunu ya da bu kadar mı önemsemiyor ?
Bu adam sizi hak etmiyor bence bu kadar olmaz

En iyi çözüm çift terapistine gidin.
Başka türlü bu evlilik yürümez.
Eşiniz çok egolu ve bencil, 6 yıldır bu yönünü bilemediniz mi? İllaki açık vermiştir.
Sürekli kavga etmeniz, birbirinize daha çok bilenmenize yol açar.
Eğer ki çift terapisini kabul etmezse, bi şekilde ikna etmeye çalışın.
Hakkınızda hayırlısı.
Sağolun.terapiyi kabul etmez.asla. ben bi çözüm de bulamıyorum.çünkü konuşmak imkansız.rol yaparsam her şey iyi.aynı fikirdeymişim gibi davranıp, istediklerini yapmam lazım çözüm bu malesef.

Güneş gözlüğünğ bulamadı diye nerrdeyse üstüme yürüyor. Bu nasıl mümkün olabilir ben anlayamıyorum. Ben hiçbir zaman böyle şeyleri alttan alan biri olmadım. Abuk bir yere koydugunu ve orada bulamadığını söylediö ben de senin gözlüklerinin bulunduğu yer belli oraya koysaydın o zaman bulurdun dedim. Sonra kıyamet kopuyor. Böyle şeyler işte. Bunun gibi şeylerden hayattan soğudum.

Aynı fikirdeyim.ben de henüz 2 ay oldu zamanla oturur dedim zaten. Üstüme geldiğini söyledim ama sonuç aynı.
Bu adama sakin hemen cocuk yapmayin cunku smdiden bunlari diyen ilerde neler yapar.suan sizin ennguzel gunleriniz olmali cicim ayi dedigimz

olympiass olympiass Safsarisin Safsarisin ee kizlar simdi kocalariniz bi tuafta sunu da sormadan edemicem. Siz madem calismiyosunuz evdesiniz ee butun gun bi evi toplamiyo musunuz ? Yani bi yarim saati almaz evi toplamak ee cocukta yok hergun supurge tutmaniza gerek yok. Ee hadi tuttunuz desek 1 saat. Hadi haftanin 3 gunu daginik olsun da her gun mu daginik bu ev ?

Ben bi ara cok takintiliyim daginiklik konusun da ama sonradan amaan dedim dunyaya ev isi yapmaya mi geldim dedim ama yinede ev cok daginik olmaz. Ha benim koca cok takilmiyo belki ama bilemiyorum ya.

Biz de sorun camasir. Ne sermek istiyorum ne toplamak ne yerlestrmek. Kullan at olsa ne guzel olurdu. Ahh cok dertliyi. Bu konuda. Bi sepet serilmesi gerekiyo simdi kim serecek bunlari ? Ee bide toplancak bunlar ahh ahh.

Güneş gözlüğünğ bulamadı diye nerrdeyse üstüme yürüyor. Bu nasıl mümkün olabilir ben anlayamıyorum. Ben hiçbir zaman böyle şeyleri alttan alan biri olmadım. Abuk bir yere koydugunu ve orada bulamadığını söylediö ben de senin gözlüklerinin bulunduğu yer belli oraya koysaydın o zaman bulurdun dedim. Sonra kıyamet kopuyor. Böyle şeyler işte. Bunun gibi şeylerden hayattan soğudum.
Asıl daginik kendi bence. Esim de arabanin anahtatini kaybeder. En son bu arabayi ben surmuyorum nerden biliyim dedim. Atıyo bi koseye bul bulabilirsen.

olympiass olympiass Safsarisin Safsarisin ee kizlar simdi kocalariniz bi tuafta sunu da sormadan edemicem. Siz madem calismiyosunuz evdesiniz ee butun gun bi evi toplamiyo musunuz ? Yani bi yarim saati almaz evi toplamak ee cocukta yok hergun supurge tutmaniza gerek yok. Ee hadi tuttunuz desek 1 saat. Hadi haftanin 3 gunu daginik olsun da her gun mu daginik bu ev ?

Ben bi ara cok takintiliyim daginiklik konusun da ama sonradan amaan dedim dunyaya ev isi yapmaya mi geldim dedim ama yinede ev cok daginik olmaz. Ha benim koca cok takilmiyo belki ama bilemiyorum ya.

Biz de sorun camasir. Ne sermek istiyorum ne toplamak ne yerlestrmek. Kullan at olsa ne guzel olurdu. Ahh cok dertliyi. Bu konuda. Bi sepet serilmesi gerekiyo simdi kim serecek bunlari ? Ee bide toplancak bunlar ahh ahh.
çamaşor yıkanıyor yemek yapılıyor ev toplanıyor.sorun ne biliyo musun. Viledanın örneğin holde durması. Veya battanıyenın koltukta kalması. Bu dağınıklıkmış. su şişesinin mıtfakta olmaması. Bundan bahsediyorum. kolonyanın banyoda kalması.bunlar sorun.

Back
X