- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off eşiniz neden kirlilerini sepete atamıyorYa nefret ediyorum camasirdan simdi toplanip yerlestirmem gerekiyo. Köpüs tug dokuyosa hergun gerekiyo evet. O zaman her sabah bi solukta yapman gerekiyo.
Yaz gelince uyku sersemi oluyorum klimadan ayılamiyorum. O yuzden salliyorum ben de.
Esim banyodan cikar hemen arksndan girer kiyaftleri kirliye atar yeri ıslak mendille siler havluyu asarim. Ya o an yaparsan hemen cok rahat yoksa bitmek bilmiyo ee insan her zaman da iş iştahinda olmuyo. Bazen ben de temizlik icin ilham falan bekliyirum![]()
Oğlak burcu.bi kere bile aramadı ne okdu tahlil sonucun diye. cok kırıldım gercekten. hiç umrumda değil bu saatten sonra.Bu dağınıklık konusunda benim esimde cok takıntılı gelmeden sanki misafir gelecekmiş gibi evin her yerini toplarim ve benim bide 2 bucuk yaşında çocuğum var düşünün yatagimizi günde 4 5 kez toplyrm oglum surekli bozar yere atar carsafi çıkarır
Eşinizin burcu ne ?
Napayım arkadaşım. Düşündüm düşünğyorum da. Ama boşanmak bu. Kapıyı çsrpıp sevgili tribi atmak değil ki. Ben kendime bi yol çizmem lazım. Zor evlendik. Çok zor oldu.ailelerden gelicek tepkileri lu an düşğnmek bile istemiyorum.ama haklısınız cok.sen işe hir ben cıkayım diyor doğru.hiç aklıma gelmemişti. onun derdinde demek ki.Size "bir an önce iş bul ki ben işten çıkıp rahatıma bakayım" diyor.
Sizin maaşınızla geçinmeyi düşünüyor.
Siz neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz da bu blöflere katlanıyorsunuz?
doğru.ayrılık boşanmakmbunlar benim tehditlerim. karaktersiz. çok pişmanım ya evlendiğime.şimdi her şey çok karışacak.Her şeye tamam boşanmadan yapabileceklerini söyleyecektim ama bu çok uc bir nokta
Bu adam merhametsiz vicdansiz bu adamdan hiç bir şey olmaz
Düşünce su madem çalışmıyor her seyi yapacak dört dörtlük af edersiniz eşek gibi
Tam bir hıyar
Çocuk mocuk vermeyin bu adama yol yakinken dönün bu işten
Boşanmayı size silah yapmış vurup duruyor
Öyle bosanilmaz böyle bosanilir deyip bırakın bu adami
ailem de çok sever kendisini.çok sayvılı onlara.bana kusuyı her şeyi. Boşanmaya kalktığım an sorunlu kadın olucam.o önemli değil de. Anne evine dönmek zor. Gelen gidenin tantanası ailenin yargılaması .. Bi ayaklarım üstğnde dursaydım keske.Seni ben besliyorum, her dediğimi yapmak zorundasın zihniyetindeki insanlardan da nefret ediyorum. 5 sene yatan kocanın, totosuna iş ağır gelmiş; sana ben kazanıyorum o nemalanıyor gözüyle bakıyor.
Ya gerçekten hamile olsaydınız şu an? Biraz özen gösterin. Bana 2 kere seninle evlendiğime pişmanım, bu işin kesin bitecek diyen insana, azıcık şerefin kaldıysa kapı orada derim.
Ayni ben , ben boyleyim. Neden evi sureklj kitap gibi toplu tutmak zorundayim , icimden gelmiyor. Icimden koltukta uzanip kitap okumak kahve icmek geliyor. Cok isteyen ya kendi toplar yl, ya temizlikci tutar ya da bosanirim.Oooff annemde öyle diyor sen butun gun napiyorsun diyor bana.Bi evi neden toplayamasin bir insan dimi haklısın
Camasir gel bak dag olmus yine toplamaya useniyorum bazen 2 gun serili kaliyor iceride kurumus bicimde. Igrenc bi is keske kullan at olsa ya
Benim hergün supurge tutmam lazim askim evde köpek var tüyleri dökülüyor yerlere koltuklara çıkıyor.
Ya tembellik aslinda biraz haklısın
Benim evim hergun dağınık
Temizlikci geliyor o gittikten 2 gun sadece toplu kaliyor sonra yine birbirine girmiş oluyor
![]()
Kopegin oyuncaklar etrafta. Kocam dusa girmis soyunmuş ustundekileri banyoya atmis yere bende neden yere attin diyorum sinirleniyorum kaldırmıyorum bazen oyle yaptığı icin
Sigara iciyor bardagin icine atmış külü mesela
Ayakkabisini insan portmantoya koymaz mi koymamis
Ona sorsan ben dagitiyorumevet bende dağıtıyorum ama o da dağıtıyor
haklısın. benim derdim bş daha evlenşr miyim veya çocuk sahibi olmalıyım böyle leyler değil zaten.ben erkeksiz yaşarım yani umrumda değil.ama bu boşanma sonrası insanların tavırları,canım benım benımde arkadaslarım var bu sekılde 8 sene cıktı evlendıler cok samımı arkadaslarımdı baya sevdıler ama cocukta iş gotü yoktu çok uyardım ama evlendıler 1 sene evli kaldılar ite kaka yani... kız cocugunu aldırdı evlılık devam etmesın dıye falan işte hersey bahane oldu . kızın çok kıllı olduğundan tut çok bakımsızsın temız değilsin falan filan olayları kız evlendı :) cocukta perperısan oldu boşandıktan sonra baya pişman oldu ama hala işsiz düşün iş beğenmiyor yani bu tiplerden bir b.k olmaz çocugun olmadan bir an önce kurtulmaya bak yazık etme kendine ...
bende 7 sene cıktım evlendım ama boyle sorunlarım hiç olmadı aksıne cok pasaklıyımdır şikayet eder eşim ama vala bende çalısıyorum kusura bakma çok temız ıstıyorsan işten çıkarım eve adarım kendımı diyorum susturuyorum . kendını ezdirme .. zaten onun yaptıklarıyla zamanla soğucaksın nasıl evlendım ben bununla dıyeceksın onun ıcın fazla uzatma gençsın daha ...
Kızlar ne rahatsınız ya:) ben de öyle düşğnüyorum.günün iki saatini temizliğe düzene ayırıp sonra yemek yapip bütün günü öldürmek saçma geliyor. Allah kıymet bilen şnsanlarla karşılaştırsın işte...Ayni ben , ben boyleyim. Neden evi sureklj kitap gibi toplu tutmak zorundayim , icimden gelmiyor. Icimden koltukta uzanip kitap okumak kahve icmek geliyor. Cok isteyen ya kendi toplar yl, ya temizlikci tutar ya da bosanirim.
Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..
çok ağır konuşuyor. psikolojik şiddet resmen.ben aslan burcuyum enerji doluyumdur. Yaşam enerjim kalmadı.her an ağlarken buluyorum kendimi. evlenince evlilik kafasına girdi. ev toplu okucak yemek şöyle olucak.sen de çalış. Boş durma vs..o hiç boyle davranmazdı. Ben de hiç klasik ev hanımı tipi değilimdşr bunu da biliyordu.Bunu herkese söylemem ama malesef sizin evlilik olmamış konu sahibiolympiass Hatta eşin adam olamamış. Yol yakınken dön hayat böyle devam etmez, bir müddet sonra psikolojin ne kadar sağlam olursa olsun hasta eder bu adam insanı. Çok ağır şeyler söylüyor, ben kaldıramazdım.
Belki buna cok taktı olabilir.ya ben para delisi biri değilimdşr paylaşırım da.takılarımdan da alabilirsiniz borç vs ödeyin dedim. Ama ben ay sonumu görmemişim faturalarım birikmiş.veremem ki o durumda.artar verirsin. öyle kafana göre harcayamazsın ki paranı öyle değil mi?Tek derdinin annesine para verememek olduğunu düşünüyorum. Ne demek ev temiz yemek hazır olduğu halde sürekli evde köle muamelesi yapmak. Ev pis de olabilir ayrıca 6 sene içinde hiç mi tanımadı seni??
Aeni böyle yıldırıp çalışmaya başla diye uğraşıyor bence. Çalış ki maddi olarak rahat olun o da annesine para versin diye
Rahatım canımı sokakta bulmadım. Annem temizlik hastası, kimyasallardan cigerleri bu yasta gitti. Evi tertemiz , hep deterjan kokar ama ayda 3-4 defa doktorda. Mutlaka bir yeri enfeksiyon kapmıştır. Ben 4 yıldan beri hastalık nedeniyle doktora girmedim. Anca tahlil, kontrol. Duzenli check up yaptiriyoruz. Hepsi de temiz cıkıyor. Habire temizlik yapıp da kendimi hasta edemem annem gibi.haklısın. benim derdim bş daha evlenşr miyim veya çocuk sahibi olmalıyım böyle leyler değil zaten.ben erkeksiz yaşarım yani umrumda değil.ama bu boşanma sonrası insanların tavırları,
Kızlar ne rahatsınız ya:) ben de öyle düşğnüyorum.günün iki saatini temizliğe düzene ayırıp sonra yemek yapip bütün günü öldürmek saçma geliyor. Allah kıymet bilen şnsanlarla karşılaştırsın işte...
Senş başka bi adam olsa neler yapardi diyor bana. dedim zaten manipüle etmeye çalışıyosun.kendimşn işe yaramaz dapınık iş beceremeyen birş olduğumu düşğnmemi istiyosun ama sürpriz öyle bi kadın değilim bunu sen iyi biliyosun dedim.ben epitimli biriyim.senden bu tavır geldikçe bu değişmicek dedim. işte busun diyoöerkek gibiymişim.nasıl benden soğumasınmış. böyle kadın mı olurmuş.bana hiç acımıyomuş.ne ağlamam ne hastalığıma.Böyle adamlara yüz vermeyin bak annem torununu görmeye gitti babamlayım 4 gündür kanser olma raddesine geldim.
Adama oturmam batiyor adımdan tiksindim valla
Neyse ki babama benzer bi adam seçmedim bugün evime dönüyorum şükür
Kocan konuştukca yapmayı bırak bak nasil yola geliyor ben evde keyfim isterse yemek yaparim temizlik yaparım beğenmeyen anasının evine gitsinbide 2,5 aylik evlisiniz
seni manüpule etmeye çalışıp herşeyi yaptırıyor böylede alıştırıyor alışma yapma
![]()
Yok kv nin sucu yok. Kac defa pencereden firlatmis kiyafetlerini ama yok :)) yemek yapar yardimcidir ama bu konuda bu sekilde ne yazik ki :/off eşiniz neden kirlilerini sepete atamıyor
afedersiniz ama midem bulandı
çamaşırları ben yıkar asarım ama Allah tan eşim öyle yerde kıyafet bırakmaz ya çok kötü bir huy, eğitin bence
ah bu anneler
Çok zor gerekirse ayrıl annemde olmayan hastalık yok hala çekiyor babamı üzüluyüyorum cok ona sende kendini bu duruma düsürmeSenş başka bi adam olsa neler yapardi diyor bana. dedim zaten manipüle etmeye çalışıyosun.kendimşn işe yaramaz dapınık iş beceremeyen birş olduğumu düşğnmemi istiyosun ama sürpriz öyle bi kadın değilim bunu sen iyi biliyosun dedim.ben epitimli biriyim.senden bu tavır geldikçe bu değişmicek dedim. işte busun diyoöerkek gibiymişim.nasıl benden soğumasınmış. böyle kadın mı olurmuş.bana hiç acımıyomuş.ne ağlamam ne hastalığıma.