Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Napayım arkadaşım. Düşündüm düşünğyorum da. Ama boşanmak bu. Kapıyı çsrpıp sevgili tribi atmak değil ki. Ben kendime bi yol çizmem lazım. Zor evlendik. Çok zor oldu.ailelerden gelicek tepkileri lu an düşğnmek bile istemiyorum.ama haklısınız cok.sen işe hir ben cıkayım diyor doğru.hiç aklıma gelmemişti. onun derdinde demek ki.
Evlenmeden önce 5 yıl işsiz gezmesini dikkate alsaydınız keşke.

yeri geldi iş bulamadı yeri geldi iş begenmedi.güzelir diye düşündüm.öyle düşünmek istedim. artı ları daha ağır basmıştı o zaman.ne yazık ki
Yine de katlanmak zorunda değilsiniz.
Elalem 3-5 gün konuşur, susar.
Kulaklarınızı tıkayın, hayatınıza bakın.

2,5 ayda ne yaşamişte pişman olmuş. O zaman gitseymiş bir hizmetçi ile evlenseymiş beyfendi. Alttan almayın canım ne demek kimse 4/4 lük değilki. Herkesin yetişemediği bir şeyler vardır. Kendisi sanki işte mükemmel mi? Seni prensesler gibi yaşatıyor. O öyle sizi ezmeye çaşiştıkça sizde onu ezin lütfen. Sakın susmayın altyan almayın

2,5 ayda ne yaşamişte pişman olmuş. O zaman gitseymiş bir hizmetçi ile evlenseymiş beyfendi. Alttan almayın canım ne demek kimse 4/4 lük değilki. Herkesin yetişemediği bir şeyler vardır. Kendisi sanki işte mükemmel mi? Seni prensesler gibi yaşatıyor. O öyle sizi ezmeye çaşiştıkça sizde onu ezin lütfen. Sakın susmayın altyan almayın
Yok almıycam. Herkes hemfikşr bu konuda.acaba dşyordum ama almıycam.

Yok almıycam. Herkes hemfikşr bu konuda.acaba dşyordum ama almıycam.
Bende evdeyim mesela yeri geliyor bende yetişemiyorum ya da canım istemiyor erteliyorum ertesi güne. Söyleniyor o da şaka yolluda olsa bende hiç alttan almadan ohoooo az yede uşak tut kendine diyorum valla.. eğer susar pusarsam daha çok üstüme gelir illaki. Erkekler böyledir inanki sen susardan üstüne gelir nasıl olsa susuyor bu der. Ama sen çen çen konusursan bununla uğraşılmaz der çekilir kenara. Sana da eve de bakmak zorunda şimdilik sende iş bulduğunda hafta da bir ya da 15 te bir yardımcı tut hiç uğraşma heö ev iş. Valla yaranamazsin

Ilk aylar böyle sorunlar oluyor zamanla oturur evliliğimiz alışma süreci biraz yeni ev yeni düzen canınınız sıkmayın

Bende evdeyim mesela yeri geliyor bende yetişemiyorum ya da canım istemiyor erteliyorum ertesi güne. Söyleniyor o da şaka yolluda olsa bende hiç alttan almadan ohoooo az yede uşak tut kendine diyorum valla.. eğer susar pusarsam daha çok üstüme gelir illaki. Erkekler böyledir inanki sen susardan üstüne gelir nasıl olsa susuyor bu der. Ama sen çen çen konusursan bununla uğraşılmaz der çekilir kenara. Sana da eve de bakmak zorunda şimdilik sende iş bulduğunda hafta da bir ya da 15 te bir yardımcı tut hiç uğraşma heö ev iş. Valla yaranamazsin
Aynen.yaptıgında da takdir görüceksin sanki.

Peki sen sürekli cevap verince aranız açılmıyor mu. uzatmıyor demek ki.

Oğlak ya. Detaycı. Karşıma geçip ben senle neden birlikte olayım, bu böyle gitmiycek bi gün biticek sen de biliyosun vs demese ben de gülüp geçicem. Ben böyle diyen adama nasıl güleryüz göstereyim mesela yarın. Gurur denen bir şey var. Sinirimi bozan ne biliyo musun, üni biteli iki sene oldu. Biliyor iş aradığımı. Bana evde yayıla yayıla oturan bi iş yapmayan insan muamelesi yapıyor. Kaldı ki üni de beraber kaldığımız da oldu ben hep dağınıktım. Şimdi uğraşıyorum o ayrı. Her şeye bahane buluyor. 2 aylık evlilikte 10 yıllık evli sorunları yaşıyorum. Neden ev dağınıkmış. Duyan etraf perişan zanneder. Bana saldırıyo saldırıyo iğneliyo sonra diyo ki cok sertsin erkek gibi tavır takınıyosun

çok istiyorsan git davayı aç de. seni istemeyeni sende isteme ne uğraşıyosunuz bu erkeklerin nazıyla ya. madem böyle yapacaktı niye evlendi biliyor senin huyunu suyunu öyle evlendi kimse zorlamamış gitmek istiyorsa yol ver uğraşma.

Sana nasil akil versem ki bilemedim
Bendede benzer versiyonu var
Evi b...goturuyormus temizlikci gelmesine ragmen
Ben ona bakamıyormuşum
Hergun yemek yapmiyormusum o erkekmis pilavla doymazmis
Dağınıkmış ev. Öğrenci evinde boyle pislik gormemis.Butun gun evdeymisim napiyormusum
Seninkiyle ayni laflar

Hatta benimkiler daha kırıcı buraya dikkat

Ben onu kandırmışım yemekler yapıp falan instagrama koyup
Ya dedim ben zaten butun yemekleri yapmayi biliyorum ne kandirmasi 2.kisiyiz hergun tencere yemeği neden yapayim? Sana soruyorum ne yapayim diye bana bilmem diyorsun al malzeme yapayim
Curuyor diye sebze almiyoruz eve zaten sebze de senin sebdigin bise değil diyorum sen soyliceksin sunu yap diye bende yapcam diyorum.

Ama ben bunlari kaaale almiyorum gülüyorum sanırım arsız im ya da onun soyleme tarzı komik :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika basi bosanalim demesi hic hos degilmis ama . Uzulme gul gec
Sen hergun emek yapiyosun ev derli toplu bi odada daginik kalsin nolcak alla alla suna bak ya
Kesin başak burcudur.
Valla bu konuşmalar beni güldürdü. Bu erkekler ne ara böyle titiz yemekci temiz oldular yaa. Yakasından tutup kapıya fırlatacaksın bunları nankörler... analarının evinde hergün taze yemek ütülü gömlek vardı kesin..

Koca 5 yıl çalışmamış. İş beyenmemiş. Peki sen o çalışmıyoken çalışıyormuydun.
Bu adam bana işi bırakayım sen çalış diyo gbi geldi. O yüzdende hamilelik işine bozulmuş. Tüm baskısıda senin çalışman yönünde. Yoksa ev temizlemen yemek yapman onun umrunda degil. 5 sene rahat rahat evde çalışmadan yayılan adam bu kdr degişmiş olamaz. Seninde gözünü boyamıs. Kim alırdı yoksa onu. İş bul onada söyleme sonrada anasına yolla onu. Boşa gitsin.

bunu gorunce dayanamadim yazayim dedim bende aslan burcuyum. burctan demekki benim daginiklik da :)
bende cok dagitirim ertelerim sonra toptan yaparim. ama cocuk olunca falan cok zor oluyor. esimde daginik. bizim cocuk da daginik oldu. titiz ama daginik gillerdeniz. cok zor oluyor artik. herkes aldigi seyi yerine koycak diye kural uygulmaya calisiyorum ama nerde...

Merhaba kızlar. Konu şu; eşim her fırsatta ayrılıktan bahsediyor. " sana daha fazla katlanamıycam", bu nasılsa biticek, seni kaç kere uyardım.. Gibi.
Bu arada 2 buçuk aydır evliyiz. 6 sene çıktık. Haklı olduğu konular var, ama boyle konuşması da gerekmiyor.haklı olduğu konu şunlar; ben ev işi bilen biri değilim pek ama yapmaya çalışıyorum yani yapıyorum aslında ama organize olmam zor oluyor. Mesela ev hep temiz, ama bi oda hep dağınık. Yetişemşyorum. . bğtğn gğn evdesin napıyosun diye başlıyor kavgalar. Ben de yemek yapıyorum ev de temiz biraz dapınık kalmışsa ne var sanki alışamadım daha diyorum boyle uzayip gidiyor. Ve benim çok sert kavgacı olduğumu düşğnğyorö ya uni bitince çok iş aradım bulamadım. Bunun stresi var. Su an dış gebelik geçiriyoruö bunun stresi var. bu arada eşim 5 yıl işsizdi biz çıkarken, ben bi kere bile işin gücün yok bış boş oturuyosun demedim. Şimdi benim evde oturmam sorun oluyor. o da evde oturman sorun değil iş yapmıyorsun diyor. evde köle gibi bğtğn gün temizlk ütü mü yapmak zorundayım ben.zaten evde otrmak değil çalışmak istiyorum. İş kıyagetleri haxır ev temiz yemek de pişiyor daha ne. ben egolu ve her zaman haklıymışım.ailem abimlere daha çok destek oluyormuş.onun annesine destek olmasına izin vermıyormuşum.ben geçinsem neden destek olmasın. Ay sonunu görmeden ben nasil izin verebilirim ailesine oara vermesine. çok bunaldım.çok ağır konuşuyor. pişmannoldupunu soğuduğunu söylüyor..

Kendi ailesine para yardımı yapıp sizin ailenizden beklemesi çok saçma. İnsan tabi ki ailesine yrdım eder ama önce kendine yetmeli. Beğenmiyorsa yaptığınızı kendisi toplasın ben 1 buçuk yıllık evliyim daha elektrikli süpürgeyi elime almadım eşim süpürür benimde dağınık olduğum zamanlar oluyor eşim başak burcu acayip düzenlidir hadi beraber toplayalım der. En önemliside karı koca arasında ben çalışıyorum diye para lafı olmaz kesin ve net olun sizi kaybetme korkusunu tattırın bence .

Bizde de tam tersi eşim hiç ayrılık lafını ağzına almaz ben her tartışmada tehdit ederim bırakır giderim seni boşanırım ayrılırım diye.ama tehdit yanlış kelime çünkü ben o an gerçekten onu terk etmeyi düşünüyo oluyorum.o da bişey demez (di). Son kavgada ayrılırım beni böyle üzemezsin dedim ağlıyodum bi yandan derdimi anlatamadığım için.zorla tutmuyorum ben seni yanımda hayırlısı olsun dedi.o kadar ağrıma gitti ki.eşiniz de size kendini anlatmak lafını geçirebilmek için söylüyo muhtemelen. ayrılık lafı etmesi sevgi azlığıyla ilgili değil ben eşimi çok seviyorum ama ağzımdan çıkıyo çünkü beni çok sinirlendiriyo.evliliğin ilk zamanları alışma dönemi burda okuduklarımla yeni evlilerin çoğu benZer problemler yaşıyo.yıkmak kolay ve en son çare olmalı sonuçta bi yuva kurmuşsunuz.eşiniz rahatsızsa sizde evi temiz toplu bırakmaya çalışın kadın gelsin iki haftada bi cam kapı halı silsin geri kalan çok iş olmuyo zaten günlük 1 saatte bitiyo.dağınıklığı toplayamadıysanız (çamaşır vs)dolap içlerine tıkın o gelmeden toplu görünsün . siz onun zayıf noktalarına saygı duyun ki ona da duymayı öğretin güzelce anlatın

ben nedense hak verdim kocanıza çocukta yok nasıl dağınık oda olur ... ha tamam öylr gün oluyor insan kalkıp su içmeye üşeniyor ama 2 ay boyunca dağınıklık bitmiyor toplanmıyorsa da bi gariplik var demektir... ev işi kadının görevidir diyenlerden değilim ama bütün gün evde olan da kadınsa bi zahmet yaşadığı evi toplayıp temizleyecek.... sehpada kalan 1 bardak sorun değil ama 3 bardak sorun mesela

Bizde de tam tersi eşim hiç ayrılık lafını ağzına almaz ben her tartışmada tehdit ederim bırakır giderim seni boşanırım ayrılırım diye.ama tehdit yanlış kelime çünkü ben o an gerçekten onu terk etmeyi düşünüyo oluyorum.o da bişey demez (di). Son kavgada ayrılırım beni böyle üzemezsin dedim ağlıyodum bi yandan derdimi anlatamadığım için.zorla tutmuyorum ben seni yanımda hayırlısı olsun dedi.o kadar ağrıma gitti ki.eşiniz de size kendini anlatmak lafını geçirebilmek için söylüyo muhtemelen. ayrılık lafı etmesi sevgi azlığıyla ilgili değil ben eşimi çok seviyorum ama ağzımdan çıkıyo çünkü beni çok sinirlendiriyo.evliliğin ilk zamanları alışma dönemi burda okuduklarımla yeni evlilerin çoğu benZer problemler yaşıyo.yıkmak kolay ve en son çare olmalı sonuçta bi yuva kurmuşsunuz.eşiniz rahatsızsa sizde evi temiz toplu bırakmaya çalışın kadın gelsin iki haftada bi cam kapı halı silsin geri kalan çok iş olmuyo zaten günlük 1 saatte bitiyo.dağınıklığı toplayamadıysanız (çamaşır vs)dolap içlerine tıkın o gelmeden toplu görünsün . siz onun zayıf noktalarına saygı duyun ki ona da duymayı öğretin güzelce anlatın
Bunu sürekli dile getirirseniz bir müddet sonra sizi ciddiye almak veya canına tak der kendinizi bosaniyor olarak bulursunuz ;) sinirlenebilirsiniz hepimiz sinirleniyoruz ama sürekli ayrılalım demiyoruz biraz daha sakin olmaya çalışın ;) eşim bana sürekli ayrılıcam dese ayrılırım veya yav he he gene mi derim

Back
X