Eşimin Dilinde Hep Ayrılık Var

Bana benzettim yazdıklarını okurken bende herşeyi yaparım evim hep tertemizdir yaptığım yemekleri herkes konuşur ama gel gör ki bi kavgada eşime iş gezileri olursa ilerde gidemezsin birlikte gideriz dedim.bana evlendim diye hayatımı mı karartcan dedi.yaranamazsın
bende sürekli gerginim hep bi yerlerim kasılı boynumdan ağrı yaşıyorum sebebi onun da psikolojik. stres sıkıntı yani.kaç tane psikolog terapiste gittim hala da gidiyorum ama karar vermeni etkilemiyolar sadece seni dinleyen biri içini dök rahatla .çözüm için birlikte gitmek lazım
Senin eşinin burcu ne ? Biz birlikte de de gittik ara ara , bira düzeliyor gibi olunca bıraktık , şimdi yenisine başladım , ben bi kaş seans tanıyıp o süreçte de ayrılmamış olursak ona da şöylicem tedavi olmasını , onun aileden gelen ciddi travmaları da var , kabul ediyo ama çözmeye yanaşmıyor , şuan yine konulmuyrıuz , sürekli aynı döngü , sen çalışıyormusun ? Şuan gittiğin bi psikolog var mı

Sana nasil akil versem ki bilemedim
Bendede benzer versiyonu var
Evi b...goturuyormus temizlikci gelmesine ragmen
Ben ona bakamıyormuşum
Hergun yemek yapmiyormusum o erkekmis pilavla doymazmis
Dağınıkmış ev. Öğrenci evinde boyle pislik gormemis.Butun gun evdeymisim napiyormusum
Seninkiyle ayni laflar

Hatta benimkiler daha kırıcı buraya dikkat

Ben onu kandırmışım yemekler yapıp falan instagrama koyup
Ya dedim ben zaten butun yemekleri yapmayi biliyorum ne kandirmasi 2.kisiyiz hergun tencere yemeği neden yapayim? Sana soruyorum ne yapayim diye bana bilmem diyorsun al malzeme yapayim
Curuyor diye sebze almiyoruz eve zaten sebze de senin sebdigin bise değil diyorum sen soyliceksin sunu yap diye bende yapcam diyorum.

Ama ben bunlari kaaale almiyorum gülüyorum sanırım arsız im ya da onun soyleme tarzı komik :KK70: :KK70: :KK70:

Dakika basi bosanalim demesi hic hos degilmis ama . Uzulme gul gec
Sen hergun emek yapiyosun ev derli toplu bi odada daginik kalsin nolcak alla alla suna bak ya
Kesin başak burcudur.
Bende var böyle bi başak ve ben ona çok zittim akrep. Ama kavga gürültü yol alınca zaman geçince uyum göstermeyi öğreniyor iki taraf. Ben yetisemiyorum yetiseni bulursan getir diyorum ha tamam o zaman deyip susuyor ;)

Benim eşim ilk aylar çok tuhaf birşey yapmış.her sabah 8de saat zili gibi bi ses çaliyor uyaniyorum.bizim kurdugumuz bi saat olmadigi icin yan komsunun sanıp duvarlara vuruyorum artık kapatsin sesini diye çünkü susmuyo ama herr sabah.bi sabah uyandim yine çaliyo kalktim artik yataktan koridorda yurudum ses yan odadadn geliyo.şok oldum.odayı aradım çalan şeyi buldum.kronometresi kocamın.alarmını 8e ayarlamış beni uyandirmak için bende komşunun alarmı sanıyorum.kurmuş yan odaya koymuş.bide ben kurmadim diye yalan söylüyo. Adam belliki benim uyumama takmış ilk günden.boşanalım lafıda dilinden hiiiç düşmezdi
Tövbestafurullah. Çok itici ya. Uyanıp ne yapacaksın o saatte? Cidden çok tuhaflar. Kadın köle kalksın çalışsın, hizmet etsin anlayışı hep.

Okudukça benim esimden bi tane daha varmış dedim valla :) bi de cimriligi varsa (onu da yeniyoruz galiba) kopyası diyebilirim ama çok kısa sürede göstermiş kendini daha cicim aylarindayken üstünüze çok geliyor izin vermeyin biz daha yeni evliyiz bu işler benim işlerim olsa bile - ki hepsi sizin işiniz değil o çalışsa bile yavaştan yardım etse daha zevkli hale gelir ikiniz için de- senin istediğin sevdiğin şekilde yapmam zaman alacak sende olgun bi insan ol ve bana güzel bir dille söylersen daha etkili olacak de. Sevdiğin şekilde derli toplu olurum fazlası da olurum birbirimize karşı medeni davranirsak de. Sihirli kelimelerle düzeltilir diye düşünüyorum Allah kolaylık versin.
Bu arada cinsel uzaklık da çok etkiliyor böyle tipleri özel hayatta alamadığı verimi ilgiyi normal hayata öfkeyle gösteriyor en azından benim eşim.

Tövbestafurullah. Çok itici ya. Uyanıp ne yapacaksın o saatte? Cidden çok tuhaflar. Kadın köle kalksın çalışsın, hizmet etsin anlayışı hep.
Böyle yapa yapa kendilerinden soğuturlar ancak.sevgi kalmaz.bide erkekte cimrilik huyu çok soğutur beni.örneğin yemeğe gittiğimizde yemeğin yanina salata veya turşu ekstra birsey söylediğimde tepki veriyorsa anında soğurum sevgi mevgi kalmaz bu ve benzeri cimrilik emarelerinde

Böyle yapa yapa kendilerinden soğuturlar ancak.sevgi kalmaz.bide erkekte cimrilik huyu çok soğutur beni.örneğin yemeğe gittiğimizde yemeğin yanina salata veya turşu ekstra birsey söylediğimde tepki veriyorsa anında soğurum sevgi mevgi kalmaz bu ve benzeri cimrilik emarelerinde
Aynen cimri erkek bana da çook itici geliyor. Erkekte biraz kendine güven ve eli bolluk önemli. Yanında kendini güvende hissetmek lazım. Güç anlamında demiyorum paramız olsa da küçük jestler anlamında. Yoksa çekilmezler.

Benim esimde evde her dakka temislik yaptigim icin sikayetci. Kucucuk evin neresini temizliyorsun diyor. Ama ben temizlik yapmayi seviyorum :D
Siz 2,5 aylik evlisiniz. Simdiden bunlar oluyorsa diyecek bisey yok. Dedigi seyler agir gelir size. Ayrica evin isine niye karisiyor. Guzelce konusun.

Daha çok yeni evlisiniz. Bu adam düzelmezse boşanırsınız zaten ama eğer düzeltmeye çalışacaksanız sizi sindirmesine asla izin vermeyin. Sindirirse bir gün ayrılmak istediğinizde o gücü bulamazsınız. Düzelmesi için uğraşacaksanız sinerek, alttan alarak değil mücadele ederek ve kendinizi anlatmaya çalışarak yapın. Birlikte terapiste giderseniz belki daha kolay olur ne yapacağınıza karar vermek.
Çok haklısınız.. alttan almadım almıycam da.yoksa önğne geçemem.

Sana kendini yetersiz ve suçlu hissettirip üste çıkacak.. Narsistik bi duruş ile kompleks arasinda sıkışmış bi adam görüyorum.. Psikolojik şiddet bu..
Çocuk işini ertelemeni öneririm şu aşamada..
Bi bucuk sene çocuk düşünmğyorum.ewlilik iyi olsa da istrmiyordum yani.haklısınız

olympiass olympiass ben çalışıyorum işten gelip herşeyi ile ev pizzası da yapıyorum , etli pide de , hazır fırını açmışken tatlı birşey ler de yapıyorum , tüm kazancım Evim içim ayrıca , ama yemeği ben yaptım baya da yoruldum cankm sen de bulaşıkları yerleştirebilir misin dediğim an fıttıran bi tip bu oğlak erkeği , haftasınu canım süpürgeyi tutabilir misin ben de sileyim banyo wc tıkayyaım dediğimde de tripin alası ,kendini kraliyette sanan gereksiz tip , merhamet neresinde bu işin , iki yıldır dr dr geziyorum , fiziksel bir rahatsızlığım çıkmamakla birlikte ciddi vücut ağırlarım var TEKrar gideceğim dr lara , stresin sebep olduğu hastalıklar diye düşünüyorum , hiç gevşek davranamıuorjm illa gerecek bişey çıkar , ufacık hata yapmaya göreyim , hemen dibine kadar eleştiri, ailesinden bana miras kalan şeyler , psikolog psilikolog geziyorum , doğru karar verebilmek için artık
Kensinizi ne kadar çok yormuşsunuz siz de.tam anlayamadım hastalığınız nedir

Kensinizi ne kadar çok yormuşsunuz siz de.tam anlayamadım hastalığınız nedir
Fiziksel rahatsızlığım ne tam olarak adı Yok , ama hissettiğim sağ sırtımın içi komple ağrıuor aşağı yukarı sürekli devam eden , sanki içimde bi canavar ve tırmalıyor içten içe , ısırıyor , bazen kaburgamın içi zonkluyor , röntgen , film , ultrason ve tomografi çekildi ama sonuç yok , ciddi aprılarım var son iki yıldır , tomografi yeniden istemeyi düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan da kötşmbir sonuçla karşılaşmaktan , çalışıyorum , eşimin iyi tarafları için boşanamıyorum ama aklımda sürekli boşanmak , ben mi çok takıyorjm diye dite tutuyorum kendimi ama en son yine direniyorum yok ya o bi oğlak geldiği aile belli olmaz boşuna diye diye yedi yılım gitti , ama bi türlü boşanamakla birlikte düzelemiyoum da, gittikçe daha da bunalıma giriyorum , saçma sapan beklentileri tripleri eleştirileri ,beyinsizce kurduğu cümleler beni dibe çekşyor sürekli . Ben burçları bildim bileli asla ama asssla oğlak bir i ile evlenmem derdim , tam ıcak ayının ortasında doğan tam bi oğlakla evlendim ...

Kızlar dün hava almaya cıktım aksam.sonra 11 gibi döndüm.evdeydi eşim.konusmadık hiç.ayrı yattık.sabah kahvaktı hazırlamıs.uyandırdı benı.iş yüzünden cok stresli olduğunu söyledi.ben de kahvaltı için teşekkğr ettim. işte yaşadığın stresi bana her alanda yansıtıyosun.eve geliyosun ufacık bi şey gözüne batıyo sorun cıkarıyosun.bi eşya bulamıyosun sorun cıkarıyosun.kişisel eşyalarının yerini bilmek senın görevin.ben senin arkanı toplamak zounda olan biri değilim bu evde.ev işlerini elbette yapıcam ama.örnek çamaşırını çorabını olmadık yerlerden toplamam erkek çocuğuna bakıyomjsum gibi hissettriyo bana ama karşına gecip konusmuyorum dedim.sen stresli bi işte çalışıyosun ben ev ekonomisini ayarlıyorum.senın zoe kazandiğin paranın hakkını veriyorum.birikim yapıyorum.kendi ihtiyaçlarımdan kısıyorum bunları görmğyosun dedim.sinirle söylüyorum dediğin her söz benş senden sogutuyo dedim. Ben boşanırım sorun değil.hayatıma da devam ederim.boşandım diye depresyona girip mahvolucagımı sanma dedim.bunu sürekli söylemen evliliği laçkalaştırıyo, sana saygımı bitiriyo dedim. benle evlenırken benım çalışıp lazancagım paraya güvendiysen boşanalım dedim. ben zaten cocuk dusunmuyordum ama senın bu halınıngorerek smdı asla uzun bi süre istemıyorum dedim. Cok kırgınımsbiraz kafamı dinlemek istiyorum.mümkğnse bşraz ayrı vakit geçirelim dedim. Özür diledi yaşadığı iş stresinden bahsetti istersem sakinleştirici kullanabileceğini söyledi psikologtan bahsetti. ben de gitmesini istedim. su an durum bu kızlar.

Fiziksel rahatsızlığım ne tam olarak adı Yok , ama hissettiğim sağ sırtımın içi komple ağrıuor aşağı yukarı sürekli devam eden , sanki içimde bi canavar ve tırmalıyor içten içe , ısırıyor , bazen kaburgamın içi zonkluyor , röntgen , film , ultrason ve tomografi çekildi ama sonuç yok , ciddi aprılarım var son iki yıldır , tomografi yeniden istemeyi düşünüyorum ama korkuyorum bi yandan da kötşmbir sonuçla karşılaşmaktan , çalışıyorum , eşimin iyi tarafları için boşanamıyorum ama aklımda sürekli boşanmak , ben mi çok takıyorjm diye dite tutuyorum kendimi ama en son yine direniyorum yok ya o bi oğlak geldiği aile belli olmaz boşuna diye diye yedi yılım gitti , ama bi türlü boşanamakla birlikte düzelemiyoum da, gittikçe daha da bunalıma giriyorum , saçma sapan beklentileri tripleri eleştirileri ,beyinsizce kurduğu cümleler beni dibe çekşyor sürekli . Ben burçları bildim bileli asla ama asssla oğlak bir i ile evlenmem derdim , tam ıcak ayının ortasında doğan tam bi oğlakla evlendim ...
Oğlak burcu cok takıntılı ve detaycı yasamak cokcok zor.cok düşğnceli oldukları zamanlar da oluyo o yuzden bırakamıyosundurnzaten. Ağrıların için algoloji diye bi völüm var nedenı belirsiz ağrılarla ilgileniyorlar.oraya görünsene

Kızlar dün hava almaya cıktım aksam.sonra 11 gibi döndüm.evdeydi eşim.konusmadık hiç.ayrı yattık.sabah kahvaktı hazırlamıs.uyandırdı benı.iş yüzünden cok stresli olduğunu söyledi.ben de kahvaltı için teşekkğr ettim. işte yaşadığın stresi bana her alanda yansıtıyosun.eve geliyosun ufacık bi şey gözüne batıyo sorun cıkarıyosun.bi eşya bulamıyosun sorun cıkarıyosun.kişisel eşyalarının yerini bilmek senın görevin.ben senin arkanı toplamak zounda olan biri değilim bu evde.ev işlerini elbette yapıcam ama.örnek çamaşırını çorabını olmadık yerlerden toplamam erkek çocuğuna bakıyomjsum gibi hissettriyo bana ama karşına gecip konusmuyorum dedim.sen stresli bi işte çalışıyosun ben ev ekonomisini ayarlıyorum.senın zoe kazandiğin paranın hakkını veriyorum.birikim yapıyorum.kendi ihtiyaçlarımdan kısıyorum bunları görmğyosun dedim.sinirle söylüyorum dediğin her söz benş senden sogutuyo dedim. Ben boşanırım sorun değil.hayatıma da devam ederim.boşandım diye depresyona girip mahvolucagımı sanma dedim.bunu sürekli söylemen evliliği laçkalaştırıyo, sana saygımı bitiriyo dedim. benle evlenırken benım çalışıp lazancagım paraya güvendiysen boşanalım dedim. ben zaten cocuk dusunmuyordum ama senın bu halınıngorerek smdı asla uzun bi süre istemıyorum dedim. Cok kırgınımsbiraz kafamı dinlemek istiyorum.mümkğnse bşraz ayrı vakit geçirelim dedim. Özür diledi yaşadığı iş stresinden bahsetti istersem sakinleştirici kullanabileceğini söyledi psikologtan bahsetti. ben de gitmesini istedim. su an durum bu kızlar.
Güzel bi konuşma olmuş , benim ki de diyo sinirle söyledim sen çok takılma bilmemne, iyi ben de ağzıma geleni söyleyeyim vs gibi çok ama çok konuştum ben onla , benim ki de iyi bi psikoloğa gitmezse ben de devam edemeyeceğim sanırım , çocuk bi süre düşünmeyeyim durumu artık Benim için ve bu evlilik içşn geçerli değil

Sizin adınıza sevindim.umarım esiniz düzelir

Oğlak burcu cok takıntılı ve detaycı yasamak cokcok zor.cok düşğnceli oldukları zamanlar da oluyo o yuzden bırakamıyosundurnzaten. Ağrıların için algoloji diye bi völüm var nedenı belirsiz ağrılarla ilgileniyorlar.oraya görünsene
Gideceğim bir kaç bölüme daha , romatizma yad a kan hastalığı olabilir deid en son gittiğim dr , onlar için tekrar giderim vakaljm , evet baEn çok değişik şekilde düşünceli de olabiliyor ama genelde ben söylediği şeyleri aşamadığım için o düşünceli davranışları tam kıymetini bilmiyor benim nazarımda , önce kırdığı şeyler için özür dilemişler karşısına alıp konuşması lazım , ben de defalarca dışarı çıkıp geç geldim , defalarca ayrı yattık defalarca günlerce konuşmadığımız oldu , artık diyorum ya iyi bi psikolojik tedavi alır ya da kendi kendine düzelir ya da biter ama bitmesini ısrarla içten içe kabullenemiyorum.

Bende var böyle bi başak ve ben ona çok zittim akrep. Ama kavga gürültü yol alınca zaman geçince uyum göstermeyi öğreniyor iki taraf. Ben yetisemiyorum yetiseni bulursan getir diyorum ha tamam o zaman deyip susuyor :KK66:

Ay ayni bizz
Basak burcu sessiz sakin duran efendi duran,dışarıdan herkes tarafından begenilen sevilen ama hicte oyle sakin olmayan bir burç bence.
Pasif agresif takıntılı ve titiz.Bizde kavga gürültü icindeyiz ilerleyen zamanlarda pes eder mi sence canim? Cok uzuluyorum
Bana kincisin diyor. Içinde affetme yok diyor. Kendisi hemen barışıyor eskisi gibi oluyor cok arsız geliyor bana.
Bende git o zaman titizini bul neden benle evlendin diye laf soluyorum benimkide susuyor o zamanlar

Temizlikçi gelmesine rağmen ve sadece iki kişiyseniz evi pis tutmayi nasıl başarıyorsunuz.bir de adam bütün gün çalışıyorsa akşan eve geldiğinde temiz bir ev ve doyurucu bir sofra istemesi en dogal hakkı.evde herkes sorumluluğunu bilmeli.nasıl ki işsiz ve tembel bütün gün boş boş gezen adamlar eleştiriliyorsa aynı şekilde kadınlar da eleştirilir.
Esim dışarıda çalışmıyor.
Evde çalışıyor butun gun evde...

Ayni ben , ben boyleyim. Neden evi sureklj kitap gibi toplu tutmak zorundayim , icimden gelmiyor. Icimden koltukta uzanip kitap okumak kahve icmek geliyor. Cok isteyen ya kendi toplar yl, ya temizlikci tutar ya da bosanirim.
Canim bak suan sehpamda 5 tane kahve icilmis fincan var ... mutfaga goturmeye bile eriniyorum . Kopek yanimda uzaniyor. Yanimda kulluk ve sigara var mutfaga gotursem makinaya dizmeye üşencem makinada temizleri cikarmadim cunku daha
Biktim ya evet begenmeyen bosansin aynen

Back
X