Ben kazandığım halde iyi bi işim olduğu halde rahat değilim yanında asla , diyorummya canım sen çalışsan da aynı şeyleri yaşayacaksın , ben nişanlıniken ilk evlendiğimizde vs bana dediği şey şıydu , ben aslında çalışan istemiyorum bilmem ne , şakın senden beklentim olduğunu düşünme vs vs , sonra kendi iş kurdu benim rızam olmadan , maaşımı hep istedi , Çan’ını 1000 tl havale edebilir miisn , canım 2000 havale edebilir misin acilllll , canım 1500 havale çok çok acillllll !!! Avans hesabımı bile hiç ettiğini bilirim , ama tabi hepsini unutuyor , şunsıralar işleri çok çok kötü , benle de arası çok çok kötü, benim maaş standart , ev işlerinde yardımcınolmadıpını Benden çık şey beklediğini söylediğim an şunu kaldırdım ya , bunu yaptım ya !! Yazacam asacam yaptıklarımı diyo yüzsüz yüzsüz , benim ona hiç bir yüküm yokken o bana bakmakla yükümlü iken, ben hem kendime hem ona hem eve bakıyorum , üstüne arada jestlerim hala devam ediyor , üstüne iletişim sorunlarımız ve ailesi ile ilgili sorunlarımızda her şekilde içten içe ailesine hak vermesi vs , zaten geçen ay tamame ayrı yaşadık, geldi eve bi hafta iyi olmaya çalıştık ama şimdi yine 10gündğr konuşmıyoruz , kayıp aylar günler haftalarla dolu evliliğim gençliğim , cidden çok zor tipler , çok modern çok elit çok cool takılmaya çalışırken elaleme güzel görünüp içten içe beni çürüyor, arada yaptığı düşünceli fedakar davranışlarının altında bile ne çıkar hesap etti acaba demekten kendimi alamıyorum