Sizin üslubunuz yardımcı olmaya çalışır gibi değildi.Eşiniz bikaç gün önce veya sonra doğsa mşnvalinde bi şeyler dediniz.Ben o kadar cahil bi insan değilim.bir ley söylerken karşınızdakinin de en az sizin kadar zeka seviyesine sahip oldupunu düşğnerek yazabilirsiniz size tavsiyem. Agresif değilim, kinayeli bi cevaba gerektiği şekilde cevap verdim. Şu an veya bu aralar yenş bir bilgi öğrenme hevesimin okduğu bi dönemde değilim açıkçası. Daha çok ruh halimle ilgileniyorum. Kırgınım. Herkesin kendini düşündüğü kensi bencilliğinde boğulduğunu düşünüyorum. Ve gerçekten samimiyetimle psikolojik rahatsızlığı olan insanları anlıyorum. İnsan hasta olmamak için çok çabalamalı bu devirde. Her şey para olmuş. Kadın çalışırsa kazanırsa saygınlık kazanıyor. Her çevrede bu böyle. Dayanılmaz sancılar cekiyorum. Eşim bi gün nasılsın demedi. İnanabilior musun. Aklına bile gelmediğine eminim. Neden. Çünkü çok stresli bir işi var.bu sebebi. Doktor muayenesine gidiyorum babam götürüyor. Eczanede veya hasta kabulde uzak duruorö . aman cebinden para cıkar diye.. Ne günlere kalmışız ya. Ben ömrüm boyunca yardıma ihtiyacı bi insan görsüğümde joşan biri oldum. Ünide ev arkadaşlarım anne eksikliği hissetmemiştir. İyileştirene kadar başlarında beklerdim sorun yaşadığım insanların bile. Şimdi bakıyorum herkes kendi derdinde. Çalışsam ilişkim düzelecek resmen. Ne hapayım ben böyle ilişkiyi. Kendimi de suclamıyorum. Çünkü böyle değildi bu adam. Çalışmama bile pek ılımlı değildi evlenmeden önceçç yani her neyse cok dağınık yazdım. Ne diyeyim siz de kusura bakmayın tepkime. Duygusal anlamda sağlıklı da olduğum söylenemez.
İnanıp inanmamak size kalmış ama ilk mesajımı kimseyi hedef alarak yazmamıştım. Sizin burçla ilgili özellikle bir şey yazıp yazmadığınızı bile hatırlamıyorum. Genel bir sitemdi, kinaye değildi.
Belki kendimi yanlış ifade ettim, belki siz yanlış anladınız bilemiyorum. Ama emin olun bir hemcinsimin yaşadığı sıkıntı, üzüntü üzerinden kendini tatmin edecek, o sıkıntıya sıkıntı ekleyecek bir insan değilim.
Hayata kırgınlığınızı, öfkenizi anlayabiliyorum. Eşinizin yaptıklarına diyecek bir şey de bulamıyorum. Önce yalnız, sonra beraber terapi almanız lazım bence. Eşiniz gerçekten bencil biri de olabilir, evlilik yeni olduğu için sorumluluklar ağır gelmiş de olabilir. Dilerim kendiniz için en doğru kararı verir bu süreci kolaylıkla atlatırsınız.