Esimin disari cikmasi

Benim eşim işi gereği gün içinde çok fazla insanla muhattap olduğu için işten sonra kimseyle görüşmüyor. Dışarı da birlikte çıkarız herşeyi birlikte yaparız. Başka birilerine zaman ayırmaz.

iyi aksamlar kizlar :)

Sizin esiniz nekadar sıklıkta disari cikar?

Biz esimle cok karisik calistigimiz icin bazen ayni zamanda evde olamiyoruz, ben olmadigim zamanda disari cikiyor, orda hic sorun etmiyorum zaten ama bazen evde olsamda arkadaslariyla plan yapmis bulunuyor, haftada 2-3 kez arkadaslariyla görüsür. Degisiyor hep bazen daha az, bazen daha cok acil bisey ciktigi zaman falan. Duruma göre yani. Takildigi kisileride hep taniyorum yani ve cogunlukla ayni ortamlar.

Sizce bu cok mu?

Ha sunuda söylim evlenmeden önce haftanin 7 günü disarda geciren birisiydi esim. Tabi evlendikten sonra öyle kalmamasi gerektigini söyledim farkinda. Azaltmaya calisiyor ama biraz zor geliyor farkindayim. Bugünden yarina degistiremem bana zaman ver dedi ama bakiyorum baska arkadaslarimin esleri ayda 1-2 kez falan cikar benim esim haftada bi kac kez yani.

6aylik evliyiz.
Ben 11 yıllık evli olacağım, tek çıkmaz, tek başına plan yapmaz . Cook cook nadir yılda 1,2 kere tek gider oda doğaçlama gelişen birşey olmuş olur mutlaka . Tabiki tek başına çıkamaz diye birşey yok ,çıksada bu beni rahatsız etmez. Sanirim bu konu bizlerin cevap vereceği bir şey değil. Asıl siz rahatsızmısınız

Haftada üc gün spora gider pek arkadas düşkünlüğü yok ayda bir falan bulusmaca oluyor

Bizde durumlar tam tersi sanırım.eşim 2-3 ayda bir bazen iki çıkar.ben haftada 5 gün çıkarım yani.tabi sonbahar ve kışla beraber giderek azalır bu rakam.13 yılı devirdik ve aramızda hiç sorun olmadı bu durum.

Haftada 2-3 normal gibi. Çok da eve kitlemeyin eşlerinizi. Bunalmasınlar, soğumasınlar. Ha illa dışarı çıkacaksa 2 gün arkadaşıyla çıkar 3. günü sizi akşam yemeğine götürür, gezdirir. Bunu da konuşarak yaparsınız.

Benimki de o civarlarda çıkıyor ama biz genelde birlikte çıkarız. Haftada 1 kere o erkek arkadaşlarıyla, ben de kız arkadaşlarımla çıkarım.

3 senelik evliyiz nerdeyse bensiz hic disari cikmaz eşim. Bi araba yikamaya cikar ona bile beraber gidip yıkarız bazen.
Cikmiyo yanı hic ciksa arada kzmam ama brnsz sıkılıyomus :D
Siz dahayeni evlisnz bide.bu ksdar cikmasi fazla.haftada 1 olsa anlarim ama siz evdeyken bile cikmasi aşırı ya kaçmış artk

Back
X