• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı karşı ve bana karşı davranışlarındaki tutarsızlığı

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
Merhaba arkadaşlar kısaca direk konuya gireyim 5 yıllık evliyim ve eşimle ilgili bir sürü sıkıntılarımz tabi benden de kaynaklanan muhakkak olmuştur ama eşime bir sıkıntı anlattığımda çözüme ulaşmıyor ya da biz düzgün iletişim kuramıyoruz bundan da kaynaklı olabilir Vs. Eşim dışarıda çok iyi bir intiba bırakıyor mesela eve biri gelsin çok verici konuşkan espritüel oluyor bi başkası varken yüzüme bile bakmıyor desem yeridir.hiç benimle ilgili bir konuyu dile getirmez ve espriler gırla gider biz yalnız kaldığımızda ise sürekli tel elinde sosyal medyada vakit geçirir hiç özel bir şey anlatmaz ki anlatsa başına kalkacak biri değilim sessiz sakinim komik olmayı severim yemek tatlı ev temizliği Vs elimden geleni yaparım sürekli şaşırtacak şeyler yaptığım sürece iyi oluruz ama insanlarn yanında ben yokmuşum gibi davranması Vs çok gücüme gidiyor daha bi sürü şey var devamı yorumlarda

Çok yakın akrabası benim yanımda sürekli karısına sorar fikir alır hep eşinden bahseder hee bana empati yapmayan eşim akrabasının eşine ona buna empati yaparilgilenir.acaba ne yapsam bilemedim anlatıyorum yok öyle bir şey diyor yanındayım ya diyor kestirip atıyor sorunların üstünü kapatıyor ya ben anormalim bilemiyorum saygı duymaz bana hep o kişi ile karşılaştırır halbuki kız evde iş yemek bir şey yapmıyor ama ben yapmadığım zaman kötü oluyorum bilemiyorum yani gerçekten çok sıkıldım bunaldım Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız tavsiyelerinizi bekliyorum

Bence beni hiç sevmiyor ve önemsemiyor ben onun için bir köşe yastığı bir kenar süsü gibiyim

Sevilmediğinizi düşünüyorsanız boşanmanız en mantıklısı.

konuşup anlaşamıyorsanız ayrılın...

Sevilmediğinizi düşünüyorsanız boşanmanız en mantıklısı.

Pes etmek istemiyorum çok uğraştım bir yerlere getirdim kim hemen boşanmak ister boşanmak dışında fikirleri olan var mı

o zaman konuşacaksın derdini anlamasını sağlayacaksın
ya da yaptığı yanlışı sende yapacaksın mesela;

benim eşim pek konuşmayı sevmezdi ama telefonda dilli düdük olurdu mübarek bende evde o yokmuş gibi yapmaya başladım gelince hoş geldin o kadar bu bir kaç gün sürdü sonunda bir gün laf attı konuşmuyorsun benle falan diye bende kendi yaptığının da bu olduğunu söyledim sonunda anladı şimdi o muhabbet açıyor :KK14:

bir de başkaları yanında beni yok sayıyor demişsiniz siz muhabbete dahil olmaya çalıştınız mı?

o zaman konuşacaksın derdini anlamasını sağlayacaksın
ya da yaptığı yanlışı sende yapacaksın mesela;

benim eşim pek konuşmayı sevmezdi ama telefonda dilli düdük olurdu mübarek bende evde o yokmuş gibi yapmaya başladım gelince hoş geldin o kadar bu bir kaç gün sürdü sonunda bir gün laf attı konuşmuyorsun benle falan diye bende kendi yaptığının da bu olduğunu söyledim sonunda anladı şimdi o muhabbet açıyor :KK14:

bir de başkaları yanında beni yok sayıyor demişsiniz siz muhabbete dahil olmaya çalıştınız mı?
O öyle yapınca kasılıyorum kalıyorum çok mutsuz oluyorum ve dün gece bu yüzden kavga ettik sabah mide ağrısı ile uyandım.tabi dahil olmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor.bir de sizin dediğiniz gibi yapıyorum anlamıyor konuşmaya bile çalışmıyor ben bu kadar kötü biri miyim diye düşünüyorum kendime güvenim gidiyor

Anlatıyorum sakince alttan alıyorum ama anlamıyor anlıyorum diyorsa da yine aynı şekilde devam ediyor.ailesi de farkında ve bu durumu kullanıyorlar

O öyle yapınca kasılıyorum kalıyorum çok mutsuz oluyorum ve dün gece bu yüzden kavga ettik sabah mide ağrısı ile uyandım.tabi dahil olmaya çalışıyorum ama sinirlerim bozuluyor.bir de sizin dediğiniz gibi yapıyorum anlamıyor konuşmaya bile çalışmıyor ben bu kadar kötü biri miyim diye düşünüyorum kendime güvenim gidiyor

senin kötü olmanla alakası yok bu eşinle alakalı benim eşim sessiz sakin ama başkalarıyla iyi muhabbet eder ama konuşmaya beni de dahil etmeye çalışır sorar çünkü tek yaşamıyor evlenmeden önce nasıldı? yeni evli olsanız belki hala bekar sanıyordur diyeceğim ama 5 yıl olmuş artık farkında olmalı

birde evdeyken siz muhabbet açınca ne yapıyor?

Biz dün kavga ettik bu konuda ve hiç aramadı ve ailesine söylemiş her şeyi biraz önce kardeşi eşimden aradı bana diyor ki bana araba kullandığı için ben söylüyorum bu akşam amcarlarda yemek yiyeceğiz haberin olsun sanki ben hayır diyorum o derece daha dün akşam yemekte bizdelerdi sanki ben ayırırıyorum birbirlerinden ve ben sorun çıkartıyorum.çok sinirlerim bozuldu

senin kötü olmanla alakası yok bu eşinle alakalı benim eşim sessiz sakin ama başkalarıyla iyi muhabbet eder ama konuşmaya beni de dahil etmeye çalışır sorar çünkü tek yaşamıyor evlenmeden önce nasıldı? yeni evli olsanız belki hala bekar sanıyordur diyeceğim ama 5 yıl olmuş artık farkında olmalı

birde evdeyken siz muhabbet açınca ne yapıyor?
Muhabbet ben açmadan konuşmz

Aynı benim eşim
Sorunu dile getirdiğimdede eee ben zaten senin yanındayım hep ama elinde telefon hiç sohbet yok .Yemek yerken bile telefon u elinde
Bosanalım bu böyle olmaz dedigimdede ben senden vazgeçmem sen benim herşeyimsinler
Çözümü yok bunun galiba

Eskiden babam az buçuk böyleydi bu babannem kaynaklıydı sürekli annemi kötüler dururdu. Eşiniz hep mi böyleydi gün geçtikçe mi böyle oldu

Aynı benim eşim
Sorunu dile getirdiğimdede eee ben zaten senin yanındayım hep ama elinde telefon hiç sohbet yok .Yemek yerken bile telefon u elinde
Bosanalım bu böyle olmaz dedigimdede ben senden vazgeçmem sen benim herşeyimsinler
Çözümü yok bunun galiba

Aynı malesef ve işin ilginç yanı arkamda durmuyor gelen geçen vuruyor mecazi manada.sanki hayatımda bir erkek yok gibi yaşıyorum

Gittik ama
Çok ilginç bir insanla evlisiniz.Muhabbeti siz açmadan konuşmamak, size saygı göstermemesi filan tuhaf durumlar..evlilik terapisti öneririm profyonel yardım şart bu durum için
Gittik ama o da işe yaramadı yok her gidişimizde 150 lira veriyoruz yok şöyle yok böyle psikoloğa farklı konuşmalar psikolog ta güzeldi bülbül gibiydi yanında

Böyle erkekleri uzaya yollayıp,orda bırakasım var. Ne umutlarla evleniyorsun, ilgi yok,sohbet yok,saygı yok.
İlgisizliği ona da tattırın, yola gelir belki.

Bi
Böyle erkekleri uzaya yollayıp,orda bırakasım var. Ne umutlarla evleniyorsun, ilgi yok,sohbet yok,saygı yok.
İlgisizliği ona da tattırın, yola gelir belki.
Ailesi gelince aramayan adam işi düştüğünde arıyor ya kart ödemesi olması lazım ya da emrivaki yapmak için arıyor hiç konuşmayacağım ilgilenmeyeceğim bakalım farkedecek mi:63:

Back
X