Linç yemek istemediğim için burada yazmadım geçen hafta o evde yokken kızım ateşliydi ve mesaj attım hastaneye götürücem diye o da bütün çocuklar hastalanıyor dikkat et kızına iyi olur dedi ve ben evden çıktığımı hastane de olduğumu aşama aşama yazdım ona babam onu arayıp oğlum eve geç kalma koz hastaymış diyince beni doktorun yanında arayıp ana avrat küfür etti alkol içmiş ama asla alkol yüzünden olmadığını kızımı babanın ne ilgilendirdiğini söyledi bana o.cocuğu ananın …. Kadar yolun var dedi sonra eve geldi ve ben kaynanama yaşananları söylediğim için beni yumrukladı , kaynanam bize geldi ve oğlunun sinirden söylediğini benim küfürüne verdiğim yüksek sesli tepkime en azından o küfür ediyor sen bekarken de mi böyle sinirliydin dedi eşimin yanında herkes küfürlü konuşabilirmiş sinirli anında eşimde onu tahrik ettiğimi o yüzden küfür edip yumrukladığını söyledi 1 hafta barışmak istedi tabi hala kendini haklı görüyor ve benim gibi soğuk yapmaya başladı benim çok söylenmemden rahatsız oluyormuş ve ben onu tahrik ediyormuşum herşeye ve artık gittiği yerleri bile söylemiyor sanki o kız ben erkeğim benim yapmam gereken şeyleri o bana yapıyor ve öyle bir manipüle ediyor ki herşeyin tek suçlusu benmişim gibi