• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı konusu

Her çocuk babaya düşkündür en kötüsüne bile o yüzden o bahaneyi bir geçelim. Siz boşanmak istemiyorsunuz bunu da cebe koyalım. Ekonomik sebepler yüzünden mi? Size destek çıkacak aileniz mi yok bu sebeple mi? Bir daha sevemem sevilemem korkunuz var bu yüzden mi? Bu adamın gerçekten sizi sevmediğini bilmiyor olamazsınız sadece gerçekleri kabul ederseniz canınız daha çok yanacak bu nedenle kendinizi kandırıyorsunuz bence, yani o kadar kör olmadığınızı umuyorum. Eğer bu hayattan kurtulmak istiyorsanız neden ayrılmak istemediğinizi bulun. Sevdiğiniz için değil çünkü size küfreden, size vuran, hasta çocuğunuzu bile düşünmeyen bir adamı sevemezsiniz değil koca olarak insan olarak dahi. Yapıcı yorum istiyorsanız alın size yapıcı yorum peki kâle alıp bir şey yapacak mısınız?

Neden eşimden dolayı mağdurum diye mi bu ağır eleştirme hakkınız memeni yaptır kölelik yap dayak ye siz hayatınzda çıkmazlarınızın içine girince etrafınız size bu şekilde ağır eleştiri mi yapıyor , lütfen biraz empati yapın güzelce söylediğiniz fikirlere tamam ben okuyorum ama siz beni zayıf noktamdan vurup ağır eleştiri yapıyorsunuz
Lütfen yaptığım ilk yorumu açıp okur musunuz? Sizi eleştirecek bir tek kelime dahi yazmadım. Anlamaya çalıştım empati kurmaya çalıştım buradaki herkes aynı şeyi yaptı. Ben hayatımda çıkmaza girsemde kendime böyle bir şey yaptırmadım yaptırmam da. Bende evliyim benimde çocuğum var eşim bunların 10/1 ini yapsa rezil eder anında boşardım. Ayrıca size tuhaf gelebilir belki ama memelerimi de yaptırmazdım. Çünkü normal olan davranış biçimi bu. İnsanların aklıyla dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. Ne duymayı bekliyorsunuz her seferinde eşinizden yakınıp burda affet şöyle böyle yap denmesini mi? Benim yazdığım şeye ağır diyorsunuz oysa ki ben sadece kendinize yaptığınız şeyi açık açık yazıyorum. Size zarar veren tek şey eşiniz bunu kabul edin. Hatta bu kadar eşinizi savunabiliyorsanız gidin tedavi olun normal değil çünkü. Mağdur rolüne de girmeyin ne mağdursunuz ne de mecbur herşeyin bir çözümü var sizin kendinizden önce düşünmeniz gereken bir çocuk var. Beni çevremdeki insanlar böyle bir şey yapsam ve eleştirseler ciddiye alır durup düşünürdüm. Sizin hiç mi arkadaşlarınız aileniz uyarmıyor? Ben sizi tanımam etmem buraya bu kadar dilde dökmekle uğraşmazdım sadece bende bir anneyim hem o çocuğa çok üzüldüm hemde bir kadının daha öldürülmesini istemem.

Belki kocasına saplantılı şekilde bağımli olabilir psikolojisini vs bilmiyoruz ki
Sürekli ve benzer konular açıyor ise yorum yapmamak da bir tepki yorum yapılmayabilinir
Belki sağlıklı düşünemiyor bilemiyorum ki diğer konularini okuyamadım ama normal ve düzgün sağlıklı düşünemiyor gibi

Belki kocasına saplantılı şekilde bağımli olabilir psikolojisini vs bilmiyoruz ki
Sürekli ve benzer konular açıyor ise yorum yapmamak da bir tepki yorum yapılmayabilinir
Belki sağlıklı düşünemiyor bilemiyorum ki diğer konularini okuyamadım ama normal ve düzgün sağlıklı düşünemiyor gibi
yani ağlayarak günlüğüne de yazabilirdi ama buraya yazıyor çünkü yorum istiyor diye yorumladım ben

yani ağlayarak günlüğüne de yazabilirdi ama buraya yazıyor çünkü yorum istiyor diye yorumladım ben
Doğru diyorsunuz ama sağlıklı düşünebilse zaten bu evliliğe devam etmezdi
Belki sadece yorum yapılsin diye de açıyor olabilir ben ilk mesajına göre yorum yaptım ilk yorumumda eşinizin dışarıda başka bir kadınla başka bir hayatı olabilir neden bosanmadiniz vs gibi şeyler yazdım zaten
Ama 6 yılda hiç birşey değişmedi ise konu sahibinde saplantı haline gelmiştir eşi bilemiyorum

Arkadaşım sen konu sahibimisin neden herkesi alıntılayıp yazıyorsun? Belki şundandır belki bundandır diye Sisko ama gururlu Sisko ama gururlu
Konuya yorum yapıyorum diğer üyeler ile de diyalog içine giriyorum alinti yaptığım kişiler rahatsız iseniz lütfen yazın alıntı yapmayayım bir daha
Mune Mune abla yaptığım yanlış birşey varmı lütfen bakar mısın bu konuda ki yorumlarıma
Bu konuda kimi durup dururken alintiladim
Alıntı yaptığım kişiler rahatsız iseniz yazın lütfen

Son düzenleme:
Belki eşinin kendisini böyle sevebilecegini düşünüyor olabilir (evet sağlıklı bir düşünce değil)
Ama çoğu estetik bağımlısı sevilmek beğenilmek için bunu yaptırıyor
Ben dalga geçtiğini düşünüyorum ya da dayaktan nöron kaybı yaşıyor sağlıklı olmadığı kısmı doğru kesinlikle

Belki eşinin kendisini böyle sevebilecegini düşünüyor olabilir (evet sağlıklı bir düşünce değil)
Ama çoğu estetik bağımlısı sevilmek beğenilmek için bunu yaptırıyor
Şişko bak çoğu konuda aynı şeyi yapıyorsun, yeri geliyor hepimizi alıntılayıp yazıyorsun,ama vay ki birimiz seni alıntı yapıp bir şey yazalım veryansın ediyorsun, sonra da tamam haklısınız ben ne dedim ki şimdi tamam siz haklısınız deyip duruyorsun.

Yetişkin kadınlarız şurda yapma bence çocuk gibi alınganlık etmeye gerek yok, gerçekten samimiyetle söylüyorum hoş değil.

Şişko bak çoğu konuda aynı şeyi yapıyorsun, yeri geliyor hepimizi alıntılayıp yazıyorsun,ama vay ki birimiz seni alıntı yapıp bir şey yazalım veryansın ediyorsun, sonra da tamam haklısınız ben ne dedim ki şimdi tamam siz haklısınız deyip duruyorsun.

Yetişkin kadınlarız şurda yapma bence çocuk gibi alınganlık etmeye gerek yok, gerçekten samimiyetle söylüyorum hoş değil.
Bu konuda kimi durup dururken alakasız şekilde alıntılatip ekran resmi olarak atarmisiniz
Şişko 😅🤣
Bu konuda ne yazmışım kötü yada konu dışında varsa gösterin
Beni neden yoksayip yorumlarımi görmezden gelmiyorsunuz

Konuya yazdığım ve alintiladigim mesajlar burada kime ne hakaret etmişim yada alakasız şekilde kimi alintilamisim Mune Mune birde sen kontrol et Bibibella Bibibella diğer konuma da yorum yazdı orada da hakaret vs yapmadım neden bilmiyorum bana taktılar bazı üyeler beni göz ardı edin yada madem kötü biriyim rahatsız ediyorum sizi yorumlarımı alıntı yapmayın okumayın olsun bitsin
Yani birşey söylüyor iseniz altını doldurun lütfen

Eklentiler

• 1000100416.webp
    1000100416.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000100417.webp
    1000100417.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000100418.webp
    1000100418.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000100419.webp
    1000100419.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000100420.webp
    1000100420.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000100421.webp
    1000100421.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 12
  • 1000100422.webp
    1000100422.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000100423.webp
    1000100423.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000100424.webp
    1000100424.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000100425.webp
    1000100425.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000100426.webp
    1000100426.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000100427.webp
    1000100427.webp
    19 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Bu konuda kimi durup dururken alakasız şekilde alıntılatip ekran resmi olarak atarmisiniz
Şişko 😅🤣
Bu konuda ne yazmışım kötü yada konu dışında varsa gösterin
Beni neden yoksayip yorumlarımi görmezden gelmiyorsunuz
Kız nickin öyle diye yazdım mesela sen bana six desen ben altı mı olacağım,kötü bir şey yazdın diyen yok sakin ol , çeşitlilik güzeldir niye yok sayayım gerek yok ki buna.
Neyse sen bilirsin ama bu kadar alınganlık fazla ne istiyorsun onu yap madem.

Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Sonu neden ayrılık olmamalı ? Adam kendisi söylemiş evlilik bana göre değil diye siz şiddet mi görüyorsunuz

Kız nickin öyle diye yazdım mesela sen bana six desen ben altı mı olacağım,kötü bir şey yazdın diyen yok sakin ol , çeşitlilik güzeldir niye yok sayayım gerek yok ki buna.
Neyse sen bilirsin ama bu kadar alınganlık fazla ne istiyorsun onu yap madem.
Samimiyetine güvenerek soruyorum Bibibella Bibibella nin kendi konuma dahil bu konuda bana yönelik yazdığı yorumlar normal mi sence kırıcı değil mi incitici vs gerçekten alınganlık mi yapıyorum
Tartışma olmasın konu uzamasin diye alttan alıyorum ama her konuda bazı üyeler özellikle üzerime üzerime geliyor
Bu normal mi ? tartışma olmaması için alttan alıyorum yine ben kötü oluyorum
Bu konuyw yada diğer konulara sınırı aşmadan haddi aşan yorumlar yapmaktan kaçınarak yorum yazıyorum alıntı yapıyorum yada alıntı yapanlara cevap veriyorum ama asla terbiyesizlik yapmıyorum

Konuya yazdığım ve alintiladigim mesajlar burada kime ne hakaret etmişim yada alakasız şekilde kimi alintilamisim Mune Mune birde sen kontrol et Bibibella Bibibella diğer konuma da yorum yazdı orada da hakaret vs yapmadım neden bilmiyorum bana taktılar bazı üyeler beni göz ardı edin yada madem kötü biriyim rahatsız ediyorum sizi yorumlarımı alıntı yapmayın okumayın olsun bitsin
Yani birşey söylüyor iseniz altını doldurun lütfen

İnternete para ödüyorsunuz diye internetteki herşey sizinle ilgili olmak zorunda değil. Alışın buna.
Bu konu da sizinle ilgili değilken bir anda baş kahramanı siz oldunuz. Bravo.

Back
X