• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı konusu

Allah akıl fikir versin sizin gibileri ancak sizin gibiler anlar . bu ne koca sevdasıdır arkadaşım? Dünyada kocadan daha önemli birşey yok mu sizler için ? Hangi evlat annesini bul halde görmek ister ? Kusura bakmayın burda size destek olacak hiçkimse yok bulamazsınız yani . Koca koca koca başka bir hayat yok emek yok hedef yok dayak da yesen Küfür de işitsen bıçaklayıp atsa da seni köşeye koca işte! Ben sizin gibilere üzülmüyorum biliyor musunuz çünkü en yakınlarımdan da gördüm sabaha kadar dayak yiyip sabah kocasına kalkıp kahvaltı hazırlayıp akşama da en sevdiği yemeği yapan kadınlar varsınız yani çok ortadasınız kimse sizi fark etmiyor görmüyor falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz burda anonimsiniz isminiz belli değil diye rahatsınız ama gerçek hayatınızda nasıl bir durumdasınız çok net hayal edebiliyorum. Sizler gibilerin yetiştirdiği zavallı çocuklar bir ömür düzeltemiyor bu psikolojiyi hatta gidiyor daha beter bir hayat yaşıyor içlerinden birkaç tanesi düzgün bir hayat yaşamayo başarıyor ama panik ataklar psikolojik hastalıklar cebinde antidepresanla geziyor. Ne yaparsanız yapın da bari adına sevgi demeyin. Şu iğrenç şeylere bir de aşk diyorsunuz pes . Ne müge paklar bu toplumu ne Esra ne de üçüncü sayfa haberleri bilinçsiz anne bilinçsiz baba sonucunu tüm toplum olarak görüyoruz . Bir sonraki konunuzu da tahmin ediyorum eşim dışarı çıktı kavga ettik ....

İnanın bunların hepsini annesi de ona el bebek gül bebek yapıyor dışarısı için nafaka da öder yeterki dışarı çıksın şuan yanımda olmasının tek sebebi hala sevgisi olması sevmesem asla bu hayata katlanmam da diyor
Sizi seviyor olsa sizinle bir hayata uyum sağlamaya çalışırdı. Orta yolu bulup her gün dışarı çıkmaktansa beraber vakit geçirirdi. Sizinle dışarı çıkardı. Kendinizi kandırmayın lütfen. Eşiniz aslında açık açık her şeyi söylemiş. Klasik bir erkek gibi söylemiş. İlla suratınıza seni sevmiyorum mu demesi gerekiyor ?

Sizi seviyor olsa sizinle bir hayata uyum sağlamaya çalışırdı. Orta yolu bulup her gün dışarı çıkmaktansa beraber vakit geçirirdi. Sizinle dışarı çıkardı. Kendinizi kandırmayın lütfen. Eşiniz aslında açık açık her şeyi söylemiş. Klasik bir erkek gibi söylemiş. İlla suratınıza seni sevmiyorum mu demesi gerekiyor ?
Sevse hastaneye gittiğinde ilgilenirdi,sevse çocuğu ateşlendiğinde alkol almaya devam etmezdi, sevse elimde bıçak olsa seni öldürürdüm demezdi, sevse o ağır hakaretleri küfürleri etmezdi.
Sadece eve gelmemek de değil burada sorun aslında. Bir gram sevgi saygı duymuyor. Ana bazı kadınlar için yanında durması boşanmaması bile yeterli

Sevse hastaneye gittiğinde ilgilenirdi,sevse çocuğu ateşlendiğinde alkol almaya devam etmezdi, sevse elimde bıçak olsa seni öldürürdüm demezdi, sevse o ağır hakaretleri küfürleri etmezdi.
Sadece eve gelmemek de değil burada sorun aslında. Bir gram sevgi saygı duymuyor. Ana bazı kadınlar için yanında durması boşanmaması bile yeterli
Konunun diğer sayfalarını yeni okuyorum da başka konulardan da örnek verilmiş. Kocaları böyle olduğu halde yanımda olsun diye kendini yırtıyormuş bazı kadınlar.
Hırs galiba bu. Ama merak etmesinler aklı başında hiçbir kadın onların dandik kocasını kapmaya çalışmaz.

Konunun diğer sayfalarını yeni okuyorum da başka konulardan da örnek verilmiş. Kocaları böyle olduğu halde yanımda olsun diye kendini yırtıyormuş bazı kadınlar.
Hırs galiba bu. Ama merak etmesinler aklı başında hiçbir kadın onların dandik kocasını kapmaya çalışmaz.
Sinek kadar kocam olsun başımda dursun durumu tam. Aman boşanmasınlar yeter

Eşim beni seviyor diye kendinizi kandırıyorsunuz,
sizi sevse size hakaret etmez, küfretmez, şiddet uygulamaz, bu denli ilgisiz kalamaz, nasıl bir akıl tutulması yaşıyorsunuz siz?
Ya boşanacaksınız ya da bu şekilde yaşamayı kabul edeceksiniz, bu kadar basit.

Biz evlenir evlenmez ben hamile kaldım eşim de çok istiyordu bir kızım olsun diye o zamanlar herşey çok güzeldi herşey toz pembe gözüktü oldu yani bir kere napabilirim zamanı nasıl geçmişe alabilirim sizce ben çocuğum bunlara şahit oluyor diye mutlu mu oluyorum omuzlarıma yük binmiş
Eşinizin çok istiyor olması hamile kalmak için sebep değil ki.😬 Bilemiyorum kendi hayatınızı kendiniz mahvetmişsiniz.

Belki eşinin kendisini böyle sevebilecegini düşünüyor olabilir (evet sağlıklı bir düşünce değil)
Ama çoğu estetik bağımlısı sevilmek beğenilmek için bunu yaptırıyor
Hanımefendi estetik bağımlısı derken bende bir tane bile estetik yok ve ben yaklaşık 10 yıldır göğüslerimi yaptırmak istiyorum

Meme yaptırma konumun bu konu ile alakası ne şakamsın
Yoo gayet var burun içinde sormuşsun hani hiç derdin tasan yok adam seni yumruklamıyor bıçaklarım demiyor sen burun meme derdindesin hadi diyelim oldun bu ameliyatı sana bebene o ara kim bakacak bu adam mi? Biri ôyle dedi diye alakası yok olmuyor ayrıca bununu yaptırma seni yumruklayan bir adam varken boşuna para vermis olursun

Yoo gayet var burun içinde sormuşsun hani hiç derdin tasan yok adam seni yumruklamıyor bıçaklarım demiyor sen burun meme derdindesin hadi diyelim oldun bu ameliyatı sana bebene o ara kim bakacak bu adam mi? Biri ôyle dedi diye alakası yok olmuyor ayrıca bununu yaptırma seni yumruklayan bir adam varken boşuna para vermis olursun
Ben yaklaşık 10 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum bir ara maddiyat açısından tamamlanıp yaptırmak istedim ne var bunda gerçekten soruyorum o konunun bununla ne ilgisi var buraya benim sağlık konusuna açtığım konuyu yazmaya hakkınız yok hala sizinle en güzel şekilde konuşuyorum, sizde sadece hırs görüyorum şuan , sakin olun birbrmzi tanımıyoruz ne kadar çok ben merkezine koydunuz kendinizi resmen uzatıp baskı uyguluyorsunuz

Arkadaşlar merhaba 6 yıldır eşimle hergün dışarı çıkma konusunu tartışıyoruz . İşten çıkıp hergün dışarda takılıyor ama her gün 1 saate olsa cumartesi öğlen çıkıyor iş saatine kadar pazar kahvaltıdan sonra 6 ya kadar hep çay bahçesinde parkta yada iş yerlerinde öyle belli bir ortamı yok . Bende hep bu durumdan şikayetçiyim çünkü kızımda var 5 yaşında bişey yapalım desek çıkıyoruz ama sorun bizi ihmal etmesi o dışarda keyif yapsın diye ben hep kızımla oyalanıyorum ve bugün bana seni çok seviyorum ama seni yıpratıyorum kendimi de aynı şekilde seninle sorun yok ama evlilik bana göre değil ben dışarı hayatını seviyorum keşke hiç evlenmeseydik seni bu denli üzmeseydim dedi evlendikten sonra saçları beyazladı onu da suçlamıyorum istediği hayat bu değil ben yüzünden bile anlıyorum ama bende yıllardır elimden geleni yaptım sonu ayrılık olmamalı ikimizde birbirimizi çok seviyoruz fakat bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz bunun haricinde şuan bir sorun yok kendimi düzeltirim ailem için felan da demiyor seni seviyorum ama içinde bulunduğum hayatı sevmiyorum diyor bunu dedikten sonra bile dışarı çıktı ve kızım bakkala bile gitse peşinden ağlıyor onu nasıl ayrırırm yani eve gelmemesi bile bizim için çok kötü …
Sizi sevdiğine emin misiniz? Eşini ve çocugunu seven insan nasıl bu sözlerin üzerine dışarı çıkar? Kendinizi kandırmayın. Siz onun için alışkanlık konfor alanı temizlik yemek vs. işler için ucuz iş gücüsünüz

Ben yaklaşık 10 yıldır bu ameliyatı düşünüyorum bir ara maddiyat açısından tamamlanıp yaptırmak istedim ne var bunda gerçekten soruyorum o konunun bununla ne ilgisi var buraya benim sağlık konusuna açtığım konuyu yazmaya hakkınız yok hala sizinle en güzel şekilde konuşuyorum, sizde sadece hırs görüyorum şuan , sakin olun birbrmzi tanımıyoruz ne kadar çok ben merkezine koydunuz kendinizi resmen uzatıp baskı uyguluyorsunuz
Ben neden hırslanayım sana karşı seni tanımıyorum ama sen anlamıyorsun son derdin bu olmalı diyoruz sen kanıksamışsın diye yaşadıkların normal olmuyor maalesef (memelerin çok büyükse küçultme istiyorsan devlet hastanesinde yaptırabilirsin)

Ben neden hırslanayım sana karşı seni tanımıyorum ama sen anlamıyorsun son derdin bu olmalı diyoruz sen kanıksamışsın diye yaşadıkların normal olmuyor maalesef (memelerin çok büyükse küçultme istiyorsan devlet hastanesinde yaptırabilirsin)
Göğüslerim hep çok küçüktü 75 bile dolmuyor , bu eşimle alakalı bişey değil bekarkende yaptırmak istiyordum anlıyormsnz böylr yazmam gerek sanırım beni anlamnz için …

Göğüslerim hep çok küçüktü 75 bile dolmuyor , bu eşimle alakalı bişey değil bekarkende yaptırmak istiyordum anlıyormsnz böylr yazmam gerek sanırım beni anlamnz için …

ya o memeyi yaptırsan da adamın işine yaramıyor zaten. kafana şut çekilmiş gibi konuşuyorsun gerçekten.

Bu sağlık sorunu değil ;) sağlık sorunu dediğinde çok büyük zorluk çekiyorsun sanmıştım ama neyse hayatta başarilar sana

Ben eşim için mi yaptırıyorum dedim . 10 yıldır düşünüyorum. Sizde anlamadan konuşuyorsunuz .

yoo çok iyi anlıyorum.
sizin anlamadığınız şu ki, eteğinizde küçük çocuk varken zaten bunun mümkün olmadığı. çünkü göğüs operasyonları zahmetli ve acılıdır. dikişleriniz olacak, belki sizin diren dahi kullanmanız gerekecek. haftalar boyunca yaşam tarzınıza dikkat etmeye mecbursunuz. çocuğunuzu dahi kucağınıza alamıyorken hayatınızı nasıl sürdürmeyi planlıyorsunuz? hastalık halinde sizin ya da çocuğunuz için hastaneye gelmeye zahmet etmeyen ve dolayısıyla zerre kadar umurunda olmadığınız eşiniz size mi yardım edecek, yoksa çocuğunuzun bakımına mı yardım edecek?
bu operasyonlara ayıracak bütçeniz varsa kendinizin ve çocuğununuzun iyiliği için kendinize yeni bir hayat kurun, adamı da rahat bırakın.

Back
X