- Konu Sahibi Elifdiyebiri123
Allah akıl fikir versin sizin gibileri ancak sizin gibiler anlar . bu ne koca sevdasıdır arkadaşım? Dünyada kocadan daha önemli birşey yok mu sizler için ? Hangi evlat annesini bul halde görmek ister ? Kusura bakmayın burda size destek olacak hiçkimse yok bulamazsınız yani . Koca koca koca başka bir hayat yok emek yok hedef yok dayak da yesen Küfür de işitsen bıçaklayıp atsa da seni köşeye koca işte! Ben sizin gibilere üzülmüyorum biliyor musunuz çünkü en yakınlarımdan da gördüm sabaha kadar dayak yiyip sabah kocasına kalkıp kahvaltı hazırlayıp akşama da en sevdiği yemeği yapan kadınlar varsınız yani çok ortadasınız kimse sizi fark etmiyor görmüyor falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz burda anonimsiniz isminiz belli değil diye rahatsınız ama gerçek hayatınızda nasıl bir durumdasınız çok net hayal edebiliyorum. Sizler gibilerin yetiştirdiği zavallı çocuklar bir ömür düzeltemiyor bu psikolojiyi hatta gidiyor daha beter bir hayat yaşıyor içlerinden birkaç tanesi düzgün bir hayat yaşamayo başarıyor ama panik ataklar psikolojik hastalıklar cebinde antidepresanla geziyor. Ne yaparsanız yapın da bari adına sevgi demeyin. Şu iğrenç şeylere bir de aşk diyorsunuz pes . Ne müge paklar bu toplumu ne Esra ne de üçüncü sayfa haberleri bilinçsiz anne bilinçsiz baba sonucunu tüm toplum olarak görüyoruz . Bir sonraki konunuzu da tahmin ediyorum eşim dışarı çıktı kavga ettik ....