• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarı konusu

Göğüslerim hep çok küçüktü 75 bile dolmuyor , bu eşimle alakalı bişey değil bekarkende yaptırmak istiyordum anlıyormsnz böylr yazmam gerek sanırım beni anlamnz için …
Biz sana yaptırma demedik ki bu kocadan kurtul kendine çocuğunla yeni sayfa aç sonra heryerini yaptır istiyorsan hatta çok daha iyi yaparsın. Önceliğin bu olmalıydı. Keşke önce ayaklarının üstünde dursan sonra da kendine baksan hemcinsim adına gurur duyardım.

Konuyu takip etmeye çalışıyorum. Ama sinir bastı. Estetik konusuyla ilgili yorumlara üşenmeden cevap yazıyorsunuz. Ama size akılcı ve konunuzla ilgili sorulan soruları, yorumları görmezden geliyorsunuz. Aslında yorum yapanlar bir daha size yorum yapmama kararı almalı. Çünkü siz çözüm aramıyorsunuz. Klasik kocacı kadınlar gibisiniz. Ki hemcinslerim içinde en illet bulduğum grup bu. Allah ıslah etsin. İnsan çocuğunu düşünür.

yoo çok iyi anlıyorum.
sizin anlamadığınız şu ki, eteğinizde küçük çocuk varken zaten bunun mümkün olmadığı. çünkü göğüs operasyonları zahmetli ve acılıdır. dikişleriniz olacak, belki sizin diren dahi kullanmanız gerekecek. haftalar boyunca yaşam tarzınıza dikkat etmeye mecbursunuz. çocuğunuzu dahi kucağınıza alamıyorken hayatınızı nasıl sürdürmeyi planlıyorsunuz? hastalık halinde sizin ya da çocuğunuz için hastaneye gelmeye zahmet etmeyen ve dolayısıyla zerre kadar umurunda olmadığınız eşiniz size mi yardım edecek, yoksa çocuğunuzun bakımına mı yardım edecek?
bu operasyonlara ayıracak bütçeniz varsa kendinizin ve çocuğununuzun iyiliği için kendinize yeni bir hayat kurun, adamı da rahat bırakın.
Ben yakın zamanda oldum biliyorsunuz silikonda yok (silikonlu daha zor) kocam var arkadaşım var bir dünya insan var bakabilecek ki benim cidden ihtiyacim yok dirayetli insanım gene de dikkat ediyorum kedim göğsüme yatmak istiyor mesela ona göre davraniyorum heryere uzanmıyorum gibi gibi bide çocuğun var adam sen hastalık ölürken telini bile açmıyor hala anlatiyor

Konuyu takip etmeye çalışıyorum. Ama sinir bastı. Estetik konusuyla ilgili yorumlara üşenmeden cevap yazıyorsunuz. Ama size akılcı ve konunuzla ilgili sorulan soruları, yorumları görmezden geliyorsunuz. Aslında yorum yapanlar bir daha size yorum yapmama kararı almalı. Çünkü siz çözüm aramıyorsunuz. Klasik kocacı kadınlar gibisiniz. Ki hemcinslerim içinde en illet bulduğum grup bu. Allah ıslah etsin. İnsan çocuğunu düşünür.
Ne alakası var deyip duruyor bir daha yazmam zaten. Excel tablosu yapacağım cevap yazılmaması gereken üyeler ve sebepleri diye fkfkfj

Hepsine cevap veriyorum okuyorsanız eğer . Sizin estetik konularınıza cevap verince estetik ihtıyacımı karşılamış olmuyor . O yüzden sadece estetik konusunu cevaplamıyorum . Siz sadece estetiğe verdiğim cevaplara ilgi duymuşsunuz . Farkındaysanız şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz diyenlere bile cevap verdim ki farkında değilsiniz.

Ne alakası var deyip duruyor bir daha yazmam zaten. Excel tablosu yapacağım cevap yazılmaması gereken üyeler ve sebepleri diye fkfkfj
Çok iyi olur ne alakası var yazıyorum çünkü algılarınız kapalı . Bizde sorunlarımız varken birde sizinle uğraşmamış oluruz .

Ben yakın zamanda oldum biliyorsunuz silikonda yok (silikonlu daha zor) kocam var arkadaşım var bir dünya insan var bakabilecek ki benim cidden ihtiyacim yok dirayetli insanım gene de dikkat ediyorum kedim göğsüme yatmak istiyor mesela ona göre davraniyorum heryere uzanmıyorum gibi gibi bide çocuğun var adam sen hastalık ölürken telini bile açmıyor hala anlatiyor
Ben buraya estetik yaptırcam kocam mı bakacak yazdım göremiyorum da . Annem var ve bu benim 10 yıldır düşündüğüm birşey .

Onun eve gelmemesine hayatımızda artık hiç olmamasına kızımla nasıl alışcaz beni tek korkutan bu
İyi de eşiniz zaten hayatınızda yok hala kocam da kocam diyorsunuz
Gerçekten anlamıyorum sizi adamın değil sizin adamı istememeniz gerekirken şimdi onsuz ne yapacağız diyorsunuz hayır bir de sanki çocuğuna çocuğuna çok düşkün bir baba var ortada da kızım nasıl alışacak diyorsunuz

Back
X