- Konu Sahibi denizerdem
-
mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....
bi süre cocuk dusunme oda harap olur bence sende benıde götür dıye ısrar et beraber cıkın ben öle yaptım sımdı hıc cıkmıyor bende 2 yıllık evlıyım gayetde mutluyuzzz her benı cıkardıgınıda basına masraf actım bıktırdım ıyıde yaptım eglendıkde günü birlik gezmelrede cıktık 2 yılı doyasıya yasadık tavsıyem peşine takıl...
Benım babamda boyle annem gercekten cok sabırlı kadındır
Bu huyu harıc baska kotu huyları yoksa
Evı gecındıryor mu?
senı mutlu edıyor mu?
Sana SADIK mı?Saygılı mı?
Bence tek sorun dısarı merakıysa yanı erkek arkadaslarıyla olmasıysa (Arkadasları da duzzgun ınsanlarsa)gerı kalanı umursama
Sdc neden dısarı da olmayı tercıh edıyor bunu da kendı ıcınde bır sorgula eger senden yana evden yana sıkıntısı yoksa.Karı kızda capkınlıkta gozu yoksa Hıccccccc uzme kendını Bırak
mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....
arkadaşlarıyla nerde takılyor acaba o kadar zaman?biraz araştır o zaman zarfında neler yapıyor.kumarmı oynuyor,alkolmu alıyor bunlar önemli bence.sade kendi için yaşıcaksa niye evlenmiş,arkadaşları ne ayak hepsini öğrenmeye çalış derim cnm.
Kimseniz hıc mı yokarabası olan bır tanıdıgınızla (onun tanımadıgı) takıp etsenız ne ıyı olur aslında..belkı hos degıl tavsıyem ama ben olsam bunu yapardım..bır zamanlar bunu yapmadıgıma pısmanım ..cok hem de.........!!
bencil kızım bu erkekler.kızları alırlar memleketlerinden ayırırlar tıkarlar bi eve hadiiiii dışarı hayatı.
benimkide ilk zamanlar kahveye giderdi çıkmazdı kahveden baktım baş alcak gibi değil.
gittim annesine dedim.ben bunun içinmi evlendim rica edicem bi konuş hüseyinle.kazandığı üç kuruşu borç öderken kahveye veriyo.
o oldu artık ne dediyse kaynanam adamın ayağı kesildi kahveden.e valla kendi bilceği iş deveden büyük fil var demişler.
artık kimin sözünü dinlerse kocan git konuş olmaz böyle.evinin rızkını nerlerde yiyosa kesin ayağını.
yazık şimdi benden izinsiz bakkala gidemez.ama keyfimdenmi bende bilirim gezmesini etmesini.
bi ev nasıl dönüyo biliyolar.şimdi bi kahveye gitse çayıyıdı oyunuydu bırakır 20 yi.
zaten borçlarımız var.hem parada değil konu yanlız kalıyorum evde.bende 2 senelik evliyim bizimde çocuk yok.oluncada böylemi olcak de.
çek karşına konuş bence.
benim eşim ramazanda böyle özellikle diğer zamnlarda da işte eve gelmez ama gece12 lere de kalmaz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?