Eşimin dışarı merakı......

denizerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
249
0
66
Ankara
mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....

bi süre cocuk dusunme oda harap olur bence sende benıde götür dıye ısrar et beraber cıkın ben öle yaptım sımdı hıc cıkmıyor bende 2 yıllık evlıyım gayetde mutluyuzzz her benı cıkardıgınıda basına masraf actım bıktırdım ıyıde yaptım eglendıkde günü birlik gezmelrede cıktık 2 yılı doyasıya yasadık tavsıyem peşine takıl...

Benım babamda boyle annem gercekten cok sabırlı kadındır
Bu huyu harıc baska kotu huyları yoksa
Evı gecındıryor mu?
senı mutlu edıyor mu?
Sana SADIK mı?Saygılı mı?

Bence tek sorun dısarı merakıysa yanı erkek arkadaslarıyla olmasıysa (Arkadasları da duzzgun ınsanlarsa)gerı kalanı umursama

Sdc neden dısarı da olmayı tercıh edıyor bunu da kendı ıcınde bır sorgula eger senden yana evden yana sıkıntısı yoksa.Karı kızda capkınlıkta gozu yoksa Hıccccccc uzme kendını Bırak

canım düşündüm ama arkdaşlrının eşleri güya sesini çıkarmıyomuş bi tek ben mızmızlanıyomuş özgürlüğünü kısıtlaymazmışm falan filan yani beni dışarı çıkarıyo am ayda bir o da zor bela kavgayla gidyoz ama artık içime sinmiyor adam isteksiz hemen bitsede gitsek modunda.....

canım sorumsuz işte mutlu olamıyorum çünkü beraber zaman geçirimoyurum komşumla daha çok zaman geçiriyorum komşumu görmeyince özlüyorum ama eşimi hiç bilmem evini geçindirir ama yalnız bununla bitimiyor herkes bana acıyo bu kızcağz bu şehirde yalnız kocada sürekli yalnız bırakıyor...

Bende farklı bir şehirdeyim kimsem yok burada ve eşim eve geldiğinde kazara uyusa bile kıyameti koparıyorum bi insan yüzü göremiycemmi dye.. Bu ne rahatlık yaa eş demek hyat arkadaşı demek her anını (iş dışında) paylaştığın kişi demektir bana göre. Bunu eşinizin beynine soksanız iyi olur..

arkadaşlarıyla nerde takılyor acaba o kadar zaman?biraz araştır o zaman zarfında neler yapıyor.kumarmı oynuyor,alkolmu alıyor bunlar önemli bence.sade kendi için yaşıcaksa niye evlenmiş,arkadaşları ne ayak hepsini öğrenmeye çalış derim cnm.

Kimseniz hıc mı yok arabası olan bır tanıdıgınızla (onun tanımadıgı) takıp etsenız ne ıyı olur aslında..belkı hos degıl tavsıyem ama ben olsam bunu yapardım..bır zamanlar bunu yapmadıgıma pısmanım ..cok hem de.........!!

Benım esımde ısten cıkar cıkmaz evdeydı ama ısyerınde ne halt yedıgı belırsızdı tabı yolda gelırken arabasına kımı aldıgı kımı evıne bıraktıgı
Boyle olacagına keske erkek arkadaslarıyla namusuyla takılsaydı en azından bır sure sonra hevesı gecerdı bıde cocuk olunca zaten mecburen hep evde oluyorlar zevkle hemde

canım arkdşalryla okey oynuyo işte oyun yani eşim arkdaşlrını görünce her şeyi unutuyo arıyorum kendisiin okey taşlarından sesini bile duymuyorum birde gece çıktığı s
re içinde aramaz sormaz ben ararım işte gelirken şunu al diye bunaldım bende...

benim eşim ramazanda böyle özellikle diğer zamnlarda da işte eve gelmez ama gece12 lere de kalmaz....

bencil kızım bu erkekler.kızları alırlar memleketlerinden ayırırlar tıkarlar bi eve hadiiiii dışarı hayatı.
benimkide ilk zamanlar kahveye giderdi çıkmazdı kahveden baktım baş alcak gibi değil.
gittim annesine dedim.ben bunun içinmi evlendim rica edicem bi konuş hüseyinle.kazandığı üç kuruşu borç öderken kahveye veriyo.
o oldu artık ne dediyse kaynanam adamın ayağı kesildi kahveden.e valla kendi bilceği iş deveden büyük fil var demişler.
artık kimin sözünü dinlerse kocan git konuş olmaz böyle.evinin rızkını nerlerde yiyosa kesin ayağını.
yazık şimdi benden izinsiz bakkala gidemez.ama keyfimdenmi bende bilirim gezmesini etmesini.
bi ev nasıl dönüyo biliyolar.şimdi bi kahveye gitse çayıyıdı oyunuydu bırakır 20 yi.
zaten borçlarımız var.hem parada değil konu yanlız kalıyorum evde.bende 2 senelik evliyim bizimde çocuk yok.oluncada böylemi olcak de.
çek karşına konuş bence.

bence de bi ne yaptığını öğren.
kahvede oturup okey mi oynuyorlar, meyhanede alkol mu alıyorlar, birinin evinde playstation mı oynuyorlar, yoksa ortamlara mı akıyorlar
bunlar önemli hepsi farklı bir bakış açısı yaratır.
takip et demişler ama bence sen gece vakti tek başına nasıl ediceksin bu bir sorun bir de arkadaşları fln tanır seni kesin (öle olur hep nedense) sonra başına iş almayasın.
belki telefonuna fln casus programlar var sen aradığında otomatik açılıyor ve açık olduğu görünmüyor ortam sesini duyuyorsun öyle bişey yapıp anlayabilirsin,
ya da başka bi nmaradan ararsın açtığında internetten bir erkek sesi bulursun alo ahmetle mi görüşüyorum yanlış oldu diyenlerden arkadaki seslerden az çok çakarsın ne olduğunu. bunlar aklıma gelenler, ses kayıt cihazlarından falan koyabilirsin arabasına fln filan biraz düşün bakalım.
sonra da eğer şüphelnicek bişey yoksa, sanırım arkadaşlığınızı kaybetmişsiniz, erkek arkadaşlarıyla eğlendiği kadar sizle de eğlenmesini sağlayın, bir gün siz plan yapıon eğlenceli bişeyler, bir gün biraz yakınlaşın, bir gün playstationdan birlikte futbol oynayın.
bir de o arkadaşlarının eşleriyle irtibata geçseniz? eşinizden tanıştırmasını rica edin, hem arkadaş olursunuz hem hep beraber bir araya gelirisniz ne güzel annemler eskiden hep böyle 5-6 aile toplaşırlardı bi yerde çoluk çocuk fln çok eğlenceli olurdu hepimiz için. siz de böyle yaparsınız, yemek fln hazırlarsınız, belki bir rakı sofrası bile kurulur.
kendiniz çekip söylenmek yerine, biraz atakta bulunup kesin isteklerde bulunun, yarın şurda piknik yapalım, ertesi gün şurda maça gidelim, haftasonu ahmetin eşiyle tanışsak ya güzel bi sofra hazırlarım ben senin sevdiğin kadın buduyu da yaparım vs gibi yavaş emin adımlarla ilerleyin. :)

canım benm kayınvalidem oğluma karışma üzülmesin diyor böyle bi kadın babam söyledi bi kaç kere bana kızdı baban bana niye hesap soruyor diye...

benim eşim ramazanda böyle özellikle diğer zamnlarda da işte eve gelmez ama gece12 lere de kalmaz....

Maddi durumumuz cok ıyı olsa da yukrıdakı arkadasın da dedıgı gıbınokta gıbı dınleme cıhazları oluyor..offf hemen alabılsek hemen ıliştiririz kıyafete ne ıyı olurdu ..
ama baska cozum gelmıyor tabı aklıma..mutsuzlugunuzu bellı etsenız ? belkı ıse yarar..hanı farklı arayıslara gırcegınızı sanar ve sızın yanınızda olur yada sızınle cıkar dısarı..olabılır mı kı?

ne demek ayol karışma oğluma ben çıkayım bakayım gün gün gezeyim.
arkadaşlarımla kafelere gideyim oğlun bana karışmıcakmı de.
ayy bu kaynanalar çok antika.
işlerine geldiği gibi.günah bee kız evde yolunu gözler kaynana oğluma karışma der.
bunlar ana oğul gemi azıya almışlar.konuşsun tabi baban ben olsam bende konuşurdum.

cnm okey oynuyor demişsin.internette oynasa madem okadar çok seviyor okeyi.sigarada içiyordur kesin,çaylar gelsin gitsin ohhh ne ala.bence şöyle eve bağlıcak bişey bulmak lazım.mesela playstation alalım desen ama kendin istiyormuş gibi ,hiç olmazsa evde oturup onu oynar gözünün önünde olur.

ayy gecekirpik ne güzel olurdu o cihazlar ya kaç lira ki.bide belli olur ama üstüne koysan.benimki çok pinpirik hemen anlar ceplerini karıştırınca.gerçe koymama gerek yok şüphelenmiyorum ama annesine gittiğinde ne konuşuyolar dinleyiverirdim hahahaha

Benimde bulunduğum şehirde kimsem yok kaç senedir burda yaşıyoruz gerçi yakında eşimin kendi memleketine taşnıyoruz ama burda yaşadığım süre içinde eşim ayda bir filan akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkar ve ben sıkılmıyım diye de bikaç kere arar o akşam napıyosun diye..Allaha bin şükür beni bırakıp kolay kolay dışarı çıkmaz.Bence eşine resti çekmenin zamanı gelmiş ben seni evde beklemek için mi evlendim benle vakit geçirmekten hoşlanmıyorsan boşanalım demelisin..Sert çık canım azcık kendine gelsin eşin böyle evlilik olur mu..Ha baktın aynen devam ediyor at kendine dışarı hergün alışverşe git harca bol bol..Madem sen benle vakit geçirmiyorsun ben de free takılıyorum bundan sonra böyle der resti çekersin..

huy değişmez
bunu kabul edip vaktinizi değerlendirmek için başka yollar aramaktan başka yolunuz yok
konuşmalar kavgalar işe yaramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…