- Konu Sahibi denizerdem
-
Benimde bulunduğum şehirde kimsem yok kaç senedir burda yaşıyoruz gerçi yakında eşimin kendi memleketine taşnıyoruz ama burda yaşadığım süre içinde eşim ayda bir filan akşam arkadaşlarıyla dışarı çıkar ve ben sıkılmıyım diye de bikaç kere arar o akşam napıyosun diye..Allaha bin şükür beni bırakıp kolay kolay dışarı çıkmaz.Bence eşine resti çekmenin zamanı gelmiş ben seni evde beklemek için mi evlendim benle vakit geçirmekten hoşlanmıyorsan boşanalım demelisin..Sert çık canım azcık kendine gelsin eşin böyle evlilik olur mu..Ha baktın aynen devam ediyor at kendine dışarı hergün alışverşe git harca bol bol..Madem sen benle vakit geçirmiyorsun ben de free takılıyorum bundan sonra böyle der resti çekersin..
mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....
mrb arkaşlar benim sorunum eşimn dışarı merakı eşim 4te işten geliyo iftarı açıyo ve direk arkdaşlarının yanına gece 12 buçukta geliyor ve ben yalnızm bu şehirde kimsem yok çok sıkılıyorum bunalıyorum bugün yine geç geldi benfe surat astım çünkü bıktım artık ne yapacaığmı bilemiyorum sırf bu dışarı merakı yüzünden boşanamyı bile düşünyorum daha2 yıllık evliyiz ve çocuk yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?