• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarıda davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Why not? :KK53: Ben kadının da erkeğin de çok güzelini görünce, görmezden gelemiyorum valla. Asla kimseye yan bakmam, keşke benim olsa gibi değil de, Allah'ım senin kudretin ne büyük, ne güzeller yaratıyorsun diye :KK70: yanımda da uygunsuz kaçmayacak biri varsa gösteriyorum genelde.
Ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca :KK70: :KK53: :halay:

Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Genç kızlara sadece araba kullanırken mı bakıyor? mesela yolda yürürken de bakışını falan yakalıyor musunuz? araba kullanırken etrafımıza bakmak zorundayız. Belki farkında bile değildir baktığının

Siz anlattınız benim gıcığım kalktı👿 öyle bir tersleyin ki aklı başına gelsin. Ama olay sırasında yapın. Bana iğne batırana ben çuvaldızı batırıyorum malesef🤷🏻‍♀️

Ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca :KK70: :KK53: :halay:
Biz de inanduuuuk :KK70:

Mune beni şutlamadan bir iki enstantane anlatayım; bir gün Eminönü vapurundayım, bir genç geldi, elinde kocaman siyah bir poşet, çöp çuvalı gibi boyunca büyüklükte, ama nasıl güzel çocuk ya, yeminle Keanuu Reves'in updated versiyonu. Çekik gözler, simsiyah saçlar, Kıvanç'ı Burak'ı halt etmiş yanında. Gel menajerin ben olayım, Mahmut Paşa da harcanma sen diyesim gelmişti :KK53:

En son bende dönüp bakma isteği uyandıracak kadar güzelini de Fransa'da gördüm. Bir cafe'de açık alanda oturyordu 35- 40 larında bir adam, yanından anlık geçiyorsun yaa, durup izin alıp fotosunu çekesim gelmişti o sefer de adamın. Sırf valla, bu kadar da güzeli mümkünmüş diye gösterebilmek, anı kayıt altına almak için...çünkü sonra hakkınca tasvir bile edemeyeceğini biliyorsun.

Neyse formun sapığı addedilmeden kaçtım ben. :KK70:

Son düzenleme:
Biz ilk evlendigimizde benim ev isi bilmememden de kaynakli sürekli sizlanirdim." Isler yetismiyor, cok yoruluyorum vs."
Esim birkac kez sakayla karisik " bi natasa alalim hayatim " dedi.
"Olur" dedim yanina da sana yardimci Viktor gelirse tamam. "
15 yildir sesi cikmiyordu. Gecen aksam ben yine mızmızlanınca " hayatim natasa nın vakti geldi galiba" dedi.
" hı haklisin söyle Viktoru unutmasin" dedim.
Bi 15 sene daha idare eder.

Biz de inanduuuuk :KK70:

Mune beni şutlamadan bir iki enstantane anlatayım; bir gün Eminönü vapurundayım, bir genç geldi, elinde kocaman siyah bir poşet, çöp çuvalı gibi boyunca büyüklükte, ama nasıl güzel çocuk ya, yeminle Keanuu Reves'in updated versiyonu. Çekik gözler, simsiyah saçlar, Kıvanç'ı Burak'ı halt etmiş yanında. Gel menajerin ben olayım, Mahmut Paşa da harcanma sen diyesim gelmişti :KK53:

En son ben de dönüp bakma isteği uyandıracak kadar güzelini de Fransa'da gördüm. Bir cafe de açık alanda oturyordu 35- 40 larında bir adam, yanından anlık geçiyorsun yaa, durup izin alıp fotosunu çekesim gelmişti o sefer de adamın. Sırf valla, bu kadar da güzeli mümkünmüş diye gösterebilmek, anı kayıt altına alabilmek için...çünkü sonra hakkınca tasvir bile edemeyeciğini biliyorsun.

Neyse formun sapığı addedilmeden kaçtım ben. :KK70:
Ya var oyle yakisiklilar da rahat bakamiyos iste hahahaha😅😅😅😅

Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Kızların yanında size atarlanıyorsa sizde ona atarlanın söndürün havası bakın yine yapacak mı 😠😠

Biz ilk evlendigimizde benim ev isi bilmememden de kaynakli sürekli sizlanirdim." Isler yetismiyor, cok yoruluyorum vs."
Esim birkac kez sakayla karisik " bi natasa alalim hayatim " dedi.
"Olur" dedim yanina da sana yardimci Viktor gelirse tamam. "
15 yildir sesi cikmiyordu. Gecen aksam ben yine mızmızlanınca " hayatim natasa nın vakti geldi galiba" dedi.
" hı haklisin söyle Viktoru unutmasin" dedim.
Bi 15 sene daha idare eder.
Muhtesem dörtlü olur😅

Güzel bir kadin görünce bakmayan erkek var mi? Ben cok nadir gördüm cevremde bakmayani, kendimde yasadim bu sorunu ayrica baskasina baktigi icin rahatsiz oldugumu söyledigimde anormal ve hastalikli kiskanc damgasi yedim. Ben o bakma isini normallestirdim artik :(

Güzel bir kadin görünce bakmayan erkek var mi? Ben cok nadir gördüm cevremde bakmayani, kendimde yasadim bu sorunu ayrica baskasina baktigi icin rahatsiz oldugumu söyledigimde anormal ve hastalikli kiskanc damgasi yedim. Ben o bakma isini normallestirdim artik :KK43:
O zaman biz de bakalim kiskanmazlarmi sizce?

Bak sorun degil diyordu ve bunun sorununu yapmiyordu hic, sevmiyor muydu beni, ya da gercekten rahatsiz mi olmuyordu bilmiyorum. Bence asiri güveniyordu bana, g..tünü cok kaldirmistim cünkü.
Gercekten rahatsiz olmasi lazim da bazi insanlarda kiskanclik hic olmuyor normalde kiskanc dglmi

oturup konuşmadan çözemezsin

Birdaha oldugunda suc ustu soylenmesi olayi idrak etmesi acisindan daha kararında olur.

Oncesinde yada sonrasinda soylendiginde sıyrılmaya calısıyorlar.

Örneğin saksı için sert yaptı, hanımefendinin yanında bari kabalaşma evlilikten soğutacaksın gençleri falan deyin esprili ama kızın duyacağı şekilde. Rezil olsun.

Bazı erkekler eşlerine kötü davrandıklarını görünce diğer kadınların üstlerine atlatacağını düşünüyor malesef. Çevreye verilen mutlu değilim mesajı gibi geliyor bana. Tabi böyle saçma bi davranıştan kim etkilenir onu bilemem. Açık açık konuşun çekineceğiniz bi şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X