• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin dışarıda davranışları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
Eşinim yaptığı şeyden sen utanma lütfen.
Ben de bir kez yaşadım, kasiyer kadın olduğundan değil de eşimin dışarıda bana aşırı bir tepkisini hissettim. Çıktığım gibi benimle sakın dışarıda bir daha böyle konuşma dedim.
Bunu de lütfen. Bundan daha doğal hiçbir şey yok. O kendi yaptığını iyi biliyor. Bir kez daha yapmayacaktır.

Çok üzülüyorum. Kendime bile söyleyemiyorum bunları. Hayır öyle değildir bana öyle geliyor diyorum. Dışarı çıktığımız zaman, araba kullanırken genç bayanlara baktığını farkediyorum. Bir de yakınımızda genç bir bayan olunca bana ters yapıyor. Mesela züccaciyeye gittik. Saksı bakıyoruz ama ben beğenmedim. Yanımızda kimse yokken çok normal karşılıyor. Satıcı genç bayan yanımızda durmaya başlayınca bana atarlı giderli sen beğenmesen de ben alıcam saksıyı falan diyor. Yani o tavır değişikliğini hissediyorum. Hiç konuşmadım bunları kendisiyle. Yüz göz olmadan nasıl halledicem bilmiyorum. Bir de yine böyle bir olay olduğunda mı konuşayım yoksa şimdi mi?
dışarda birilerini bakması abartı olmadığı müddetçe kadın erkek herkesin yaptığı bir şey bazen farkında olmadan bile olabilir bu konunun üzerinde durmayın bu konuyuda açmayın ki asıl mevzuyu gölgelemesin. asıl mevzu başka kadınları görünce size ters davranması. bu konuyu açık açık konuşun. böyle yapıyorsun kırılıyorum yapma deyin. bu çok iğrenç bi davranış. bunca zaman nasıl bir şey demediniz ona şaşırmak lazım. açık açık yapma deyin devam ederse başkalarının yanında siz ona aynı davranın empati kurmayı öğrensin.

Güzel bir kadin görünce bakmayan erkek var mi? Ben cok nadir gördüm cevremde bakmayani, kendimde yasadim bu sorunu ayrica baskasina baktigi icin rahatsiz oldugumu söyledigimde anormal ve hastalikli kiskanc damgasi yedim. Ben o bakma isini normallestirdim artik :(

Cevrede güzel, cirkin, abartili veya dikkat cekici giyinmis, değişik biseyler varsa her insanin dikkatini çeker bu erkeklere has bir özellik değil. Ben de bir anlik bakabilirim erkek, kadin farketmez. Bir anlik göz değmesi olarak herkes bakar bence ama 1-2 saniyelik biseydir o, tutup yanindaki insanin bile dikkatini cekecek derecede bakilmasi normal birsey değil ve her erkek yapmiyor.

Bu erkekler son zamanda niye azdı azıcık anlatın.evleniyorlar yine olmuyor olmuyor durulmuyorlar.her kaşını kaldırana yürüyorlar.etrafım aldatılan kadınlarla dolu bakalım sıra bize gelicek mi yoksa ben mi yakalayamadım

Bu bir kadın zaafı mıdır yoksa ezik egonun tatmini mi? Bunun altında yatan motivasyonu merak ediyorum. Ona göre bir yol çizeceğim.

Kendini başkalarına kanıtlama sorunu var eşinizde. Bak nasıl erkeğim Ama diyor aklınca. Ya valla kusura bakma ama böyle sorunlu erkeklere öküz diyesim geliyor. Hayır yani az önce atar yaptığın kadınla gireceksin aynı eve aynı yatağa. En iyi sen tanırsın eşini hal ve hareketlerini. Eğer eminsen bu davranışlarından hemen orda sana atar yaparken s.ç ağzına Çek gel eve. Hayvan herif.

Baska kadinlarin yaninda bana atar yapacak ve ben kavgasiz, gurultusuz konusucam?
Burnundan getiririm her seyi.
Okurken sinirlendim

O genç kızların yanında yaptığı atarı yedirirdim ona. Bi azarlardım itin g.. Üne sokardım bozulur kalır bir daha cesaret edemezdi. Mesela saksı meselesi oldu diyelim derdim ki tatlım sen daha donundan bir habersin anlıyormuş gibi konuşuyorsun derdim en basiti ya da daha aşağılayack bişey o zaman bir daha denesin görsün bakalım

Neden böyle davrandığını sormadınız mı?
İnanın evlenmeden önce biri bana eşinin böyle yaptığını söylese direkt boşan derdim. İlk başlarda anlayamıyordum saçmalama öyle şey mi olur diyordum kendime. Artık anlayınca da bu konuyu konuşup yüzleşmek çok ağır geldi. Yani zaten kabul etmez öyle yaptığını. Nasıl konuşucam bilmiyorum 😔

Bence karşına alıp konuş bir daha ki konuyu bekleme

Kendini başkalarına kanıtlama sorunu var eşinizde. Bak nasıl erkeğim Ama diyor aklınca. Ya valla kusura bakma ama böyle sorunlu erkeklere öküz diyesim geliyor. Hayır yani az önce atar yaptığın kadınla gireceksin aynı eve aynı yatağa. En iyi sen tanırsın eşini hal ve hareketlerini. Eğer eminsen bu davranışlarından hemen orda sana atar yaparken s.ç ağzına Çek gel eve. Hayvan herif.
İnanır mısınız evde dibimden ayrılmıyor. Bana mı öyle geliyor diyorum ama yok öyle gerçekten de. Aklımdan şüphe ediyorum artık

başka bir kadın yanında beni azarlayacak? o an bana öyle bir muhabbet yaptığında daha ayarı yerdi benden. bu susulup içine atılacak bir şey değil. hadi orda yapmadın, kendi kendine kadının yanında beni niye azarladı ki diye düşünmektense eve gelince niye öyle davrandığını sormadın ki?

İnanın evlenmeden önce biri bana eşinin böyle yaptığını söylese direkt boşan derdim. İlk başlarda anlayamıyordum saçmalama öyle şey mi olur diyordum kendime. Artık anlayınca da bu konuyu konuşup yüzleşmek çok ağır geldi. Yani zaten kabul etmez öyle yaptığını. Nasıl konuşucam bilmiyorum 😔
Ya karşıdaki yabancı değil ki sor neden yapmış. Açıklamasını dinle. Sonra bundan hoşlanmadığını dikkat etmesi gerektiğini söyle yine yaparsa bu sefer kavga edersin o zaman çözüm ararsın. Siz tersten başlamışsınız

Böyle zihniyetlerden boşanın. Ve kadınlar bilmez böyleleri bekarken de bakıyor ama kadınlar tanıyamıyor maalesef. Böyle karaktersizlerin yüzüne tüküreceğim.

Güncelleme: Kendisine söyledim. Asla kabul etmiyor. Benim sana kızdığım vakit başkası gelmiştir diyor. Ama saksı olayında o an saksıyı konuşmuyorduk başka şeylere bakıyorduk sonra birden dedi beğensen de beğenmesen de alıcam. Daha sonra da saksılara bakmadan çıktık. Ben mi şizofrenim o mu üste çıkıyor anlamıyorum. Beynim allak bullak. Kanıtlayamıyorum ama hissediyorum
Serengeti düzlüklerine has davranışlar bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X