Eşimin doğum günü ailesini cagirsammi

Çağırmak isterdim ama eşinizin ailesini tanımadığım için sürpriz partide problem yaratıp yaratmayacaklarını tahmin edemiyorum. Eğer problem olacağını düşünmüyorsanız çağırın.

Kesinlikle cagirmazdim. Aramiz iyi bile olsa cagirmazdim basbasa olmayi tercih ederim. Ayrica bu siz kusken,parti dediginizin eğlenceli olmasi gerekmez mi ? Bence bos yere gergin bi ortamda gününüzü mahvetmeyin... hem zaten sikintililarmis yeniden yüz göz olmaya gerek yok...

Arkadaş cevresi var mı esinizin ? Onları çağırıp bir parti hazirlasaniz

Adam heves etmiş en mutlu olduğu günlerden bir tanesi olacak madem küsler çağırmayın da tedirgin olmadan doya doya doğum gününü kutlasın.Çok istiyorsan başka bir gün yemeğe falan davet edersin

Konularinizi,tartışma nedeninizi bilmiyorum ama kendi evlatlarinin doğum gunune, yani o kadının acılar içinde doğurduğu güne davet edilmek yada edilmemek çok acı. Her anne her baba iyi değildir kabul ama buyutulmeyecek bişeyse anne babanın hakkı ödenmez. Erkek tarafı kız tarafiyla alakası yok.

Cagirma,konusup konusmuyor olman onemli degil,esin cocuk degil neticede tek basina kutlayabilirsiniz dogumgununu velisine ne hacet

Cozulmeyecek sorunlarımız var değişik bi aile

Ailesinin ne kadar illallah bi vaka olduklarina bagli bu.
Para istiyorlar diyosun.
Barisip hergun hergun para istemelerinden laflarindan sozlerinden evdeki huzurunuz bozulacagina; varsin duzen ayni kalsin hic cagirmayin.

Cnm olay söyle biz görümcemle mesajla kavga ettik sonra tüm ailesi cephe alınca ben barisma girişiminde bulundum onlar naza cekti kendi hepsiyle kustum

Bunun dışında para isteme vs sorunlarda vardı

Ailesinin ne kadar illallah bi vaka olduklarina bagli bu.
Para istiyorlar diyosun.
Barisip hergun hergun para istemelerinden laflarindan sozlerinden evdeki huzurunuz bozulacagina; varsin duzen ayni kalsin hic cagirmayin.

Şöyle mesela bir ziyarete gidilecek yada gezmeye gel bizi arabayla götür diyorlar beni ve yavrumu çağıran yok

Çağırmazdım, çağırmadım da. Süsle püsle evi, sofra hazırlarsın, sevdiğiniz arkadaşlarından davet edersin. Kutlarsınız. Düşünsene sen iyi niyetle davet ediyorsun, ilerleyen saatlerde kv sana laf sokuyor Çok yumuşak kalpli olmaya gerek yok.

Yok öyle biri değil yaparda nadir
Yanlız şöyle çağırsam da bişi değişmez onlar hep aynı
İlgisiz sevgisiz öldükmu kaldikmi aramaz gelmezler
Taki işleri düşenekadar

Yok öyle biri değil yaparda nadir
Yanlız şöyle çağırsam da bişi değişmez onlar hep aynı
İlgisiz sevgisiz öldükmu kaldikmi aramaz gelmezler
Taki işleri düşenekadar

Yok zaten yapar demedim misal verdim. Yani sinirinizi bozacak birşey olur mutlaka özellikle küs olduğunuza göre. Boşverin o zaman kendi kendinize kutlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…