- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Kızlar merhaba
Biz eşimin ailesi ile gorusmuyoruz
Ben kusum bir sorundan ötürü
Esimde küstu ama benle dolaylı yoldan alakalı deyim
Benim yüzümden tartıştı Baska konular (aramazlar sormazlar gelmezler para isterler yardim isterler vs)yüzünden oda ailesi ile küs
Bu pazar eşime doğumgünü partisi yapcam eşimin hayali hep der eve bi geliyorum süpriz parti fln der
Aile ile kus oldunada üzülüyor arasammi onlarida cagirsammi
Yanlız barisilsada bişi değişmez siz olsanız napardınız?
Arkadaş cevresi var mı esinizin ? Onları çağırıp bir parti hazirlasanizKızlar merhaba
Benim yüzümden tartıştı Baska konular (aramazlar sormazlar gelmezler para isterler yardim isterler vs)yüzünden oda ailesi ile küs
Bu pazar eşime doğumgünü partisi yapcam eşimin hayali hep der eve bi geliyorum süpriz parti fln der
Arkadaş cevresi var mı esinizin ? Onları çağırıp bir parti hazirlasaniz
Cagirma,konusup konusmuyor olman onemli degil,esin cocuk degil neticede tek basina kutlayabilirsiniz dogumgununu velisine ne hacetKızlar merhaba
Asla çağırma belliki kocanin aile boyle yerlere davet edilmeyi hak edecek insanlar değil oyle olsalar zaten dusunmezdin bile bosver uzulme akisina birak
Konularinizi,tartışma nedeninizi bilmiyorum ama kendi evlatlarinin doğum gunune, yani o kadının acılar içinde doğurduğu güne davet edilmek yada edilmemek çok acı. Her anne her baba iyi değildir kabul ama buyutulmeyecek bişeyse anne babanın hakkı ödenmez. Erkek tarafı kız tarafiyla alakası yok.
Baktım eski konulariniza ama bulamadım. Bilmediğim içinde bi yorum yapamıyorum. Ama oglunuz varmış yeni evli filan degilsiniz illaki bi sorun vardır ki bu duruma gelmissinizdir. O zaman çağırmayın ararlarsa ona göre davranirsinizCozulmeyecek sorunlarımız var değişik bi aile
Baktım eski konulariniza ama bulamadım. Bilmediğim içinde bi yorum yapamıyorum. Ama oglunuz varmış yeni evli filan degilsiniz illaki bi sorun vardır ki bu duruma gelmissinizdir. O zaman çağırmayın ararlarsa ona göre davranirsiniz
Ailesinin ne kadar illallah bi vaka olduklarina bagli bu.
Para istiyorlar diyosun.
Barisip hergun hergun para istemelerinden laflarindan sozlerinden evdeki huzurunuz bozulacagina; varsin duzen ayni kalsin hic cagirmayin.
Kızlar merhaba
Çağırmazdım, çağırmadım da. Süsle püsle evi, sofra hazırlarsın, sevdiğiniz arkadaşlarından davet edersin. Kutlarsınız. Düşünsene sen iyi niyetle davet ediyorsun, ilerleyen saatlerde kv sana laf sokuyorÇok yumuşak kalpli olmaya gerek yok.
Yok öyle biri değil yaparda nadir
Yanlız şöyle çağırsam da bişi değişmez onlar hep aynı
İlgisiz sevgisiz öldükmu kaldikmi aramaz gelmezler
Taki işleri düşenekadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?