- Emoji Skoru
- 411
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi bayan_stress
Hanımlar merhaba, bir kaç gün son eşimin doğum günü. Geçen gün kayınvalideydik, kalkma vaktimiz geldi kapıya yöneldik ayak üstü alelacele o gün bize gelin bizde kutlanacak dedi. Bende eşime sürprizim olduğunu, öncesinde ve ya sonraki gün yapabileceğimizi söyledim. Elime dönüp işte çıkınca buraya gel, yemek yeriz dedi. Eşim neden o gün dedi ısrarla cevap yok. İkimizde şok olduk. Eşim geçen yıl da aynı şeyin olduğunu anlattı eve gelince, annesi aramış o da bana sorması gerektiğini özel bir planım yoksa olabileceğini söylemiş. Ama beni o kadar yok sayıyor ki kayınvalidem benim sorma gerekiği duymuyor. Öyle kavgamız dövüşümüz de yok. Haftada bir eşimle gider birkaç saat oturur gelirim. 3 oğlu var ve oğullarının evlenmesini asla istemeyen oğullarını kıskanan bi anne. Beni asla kızı olarak göremedi, hep gelin statüsündeyim. Sıcak bir ilişki olmadı. Buarada tek evli biziz. Ama benim yerimde başka biri de olsa aynı davranacak. Buarada 9 yıldır evliyiz öncesi de 5 yıl sevgililik nişanlılık. Sizden istediğim fikir şu siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz.