- Emoji Skoru
- 13.588
- Puanlar
- 773
- Konu Sahibi bayan_stress
Benim de arabayla 6 7 dk. Bazen torununu yolluyorum bazen oğlunu her zaman gitmem ben.Müthiş bir skorbiz aynı mahalledeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de arabayla 6 7 dk. Bazen torununu yolluyorum bazen oğlunu her zaman gitmem ben.Müthiş bir skorbiz aynı mahalledeyiz
Onun aklı başındalığı olmasa asla bu kadar taviz vermezdim zaten.. Ben annemi kaybettim 5 yıl önce. Onu arayıp kızımı neden üzüyorsun diye olamayacağı için bana tavrı bu şekildeHiçbi kayınvalide insanın kendi annesi gibi, hiçbi gelin de insanın kendi kızı gibi olamaz. Mış gibi yapar ki sizinki ona bile gerek duymuyor. Eşiniz aklı başında davranıyor zaten, siz de takmayın.
Bir gün gitmeden önce dedim eşime bak bardak bile çıkartmıyo diye, gidince izledi baktı harbiden öyle, sonra söyledi annesine öyle çıkartmaya başladı :))Eşinizin bu duruma nasıl sessiz kaldığına inanamadım yalnız, nasıl çıldırmadınız sessiz kalmasışekilde
Ben bir kere hamile kaldım. Müjdeli haberi verdik dünyası başına yıkıldı neden yapmışız erkenmiş, küstü. Halbuki 5 yıllık evliydik. Sonra düşük yaptım yaptım. İki adım ötede gelmedi evime, 1 sene konuşmadım... Olay bi kadın anlayacağınız :)Benim de arabayla 6 7 dk. Bazen torununu yolluyorum bazen oğlunu her zaman gitmem ben.
Kocam gerekli cevabı verdikten sonra viz gelir tırs gider.Hanımlar merhaba, bir kaç gün son eşimin doğum günü. Geçen gün kayınvalideydik, kalkma vaktimiz geldi kapıya yöneldik ayak üstü alelacele o gün bize gelin bizde kutlanacak dedi. Bende eşime sürprizim olduğunu, öncesinde ve ya sonraki gün yapabileceğimizi söyledim. Elime dönüp işte çıkınca buraya gel, yemek yeriz dedi. Eşim neden o gün dedi ısrarla cevap yok. İkimizde şok olduk. Eşim geçen yıl da aynı şeyin olduğunu anlattı eve gelince, annesi aramış o da bana sorması gerektiğini özel bir planım yoksa olabileceğini söylemiş. Ama beni o kadar yok sayıyor ki kayınvalidem benim sorma gerekiği duymuyor. Öyle kavgamız dövüşümüz de yok. Haftada bir eşimle gider birkaç saat oturur gelirim. 3 oğlu var ve oğullarının evlenmesini asla istemeyen oğullarını kıskanan bi anne. Beni asla kızı olarak göremedi, hep gelin statüsündeyim. Sıcak bir ilişki olmadı. Buarada tek evli biziz. Ama benim yerimde başka biri de olsa aynı davranacak. Buarada 9 yıldır evliyiz öncesi de 5 yıl sevgililik nişanlılık. Sizden istediğim fikir şu siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz.
HaklısınKocam gerekli cevabı verdikten sonra viz gelir tırs gider.
Ben şok ahahaaha sabrınızı takdir ve tebrik ediyorum :)))Onun aklı başındalığı olmasa asla bu kadar taviz vermezdim zaten.. Ben annemi kaybettim 5 yıl önce. Onu arayıp kızımı neden üzüyorsun diye olamayacağı için bana tavrı bu şekilde
Bir gün gitmeden önce dedim eşime bak bardak bile çıkartmıyo diye, gidince izledi baktı harbiden öyle, sonra söyledi annesine öyle çıkartmaya başladı :))
Sabrım onu daha çok çıldırtıyor diye yorumluyoruz artık :))Ben şok ahahaaha sabrınızı takdir ve tebrik ediyorum :)))
Oha ya terbiyesize bakBen bir kere hamile kaldım. Müjdeli haberi verdik dünyası başına yıkıldı neden yapmışız erkenmiş, küstü. Halbuki 5 yıllık evliydik. Sonra düşük yaptım yaptım. İki adım ötede gelmedi evime, 1 sene konuşmadım... Olay bi kadın anlayacağınız :)
Gelinlerini kızları gibi görmezler zaten görmelerine de gerek yok.Hanımlar merhaba, bir kaç gün son eşimin doğum günü. Geçen gün kayınvalideydik, kalkma vaktimiz geldi kapıya yöneldik ayak üstü alelacele o gün bize gelin bizde kutlanacak dedi. Bende eşime sürprizim olduğunu, öncesinde ve ya sonraki gün yapabileceğimizi söyledim. Elime dönüp işte çıkınca buraya gel, yemek yeriz dedi. Eşim neden o gün dedi ısrarla cevap yok. İkimizde şok olduk. Eşim geçen yıl da aynı şeyin olduğunu anlattı eve gelince, annesi aramış o da bana sorması gerektiğini özel bir planım yoksa olabileceğini söylemiş. Ama beni o kadar yok sayıyor ki kayınvalidem benim sorma gerekiği duymuyor. Öyle kavgamız dövüşümüz de yok. Haftada bir eşimle gider birkaç saat oturur gelirim. 3 oğlu var ve oğullarının evlenmesini asla istemeyen oğullarını kıskanan bi anne. Beni asla kızı olarak göremedi, hep gelin statüsündeyim. Sıcak bir ilişki olmadı. Buarada tek evli biziz. Ama benim yerimde başka biri de olsa aynı davranacak. Buarada 9 yıldır evliyiz öncesi de 5 yıl sevgililik nişanlılık. Sizden istediğim fikir şu siz olsanız ne yapar ne düşünürdünüz.
Siz aslında bu işin vakkosu olmuşsunuz bir doğum günü emrivakisi nedir yani amaaaann, konuyu boşluğunuza geldi diye yorumladım son cevaplardan sonraSabrım onu daha çok çıldırtıyor diye yorumluyoruz artık :))
Bundan sonra ki aşama aynen bu şekilde olacak, gitme gelmede dahil. Teşekkür ederimGelinlerini kızları gibi görmezler zaten görmelerine de gerek yok.
O sizi yok sayıyorsa siz de onu yok sayın. Her hafta evine gitmeyin mesela bana çok geldi arada gidersiniz de her hafta bir kaç saat çok fazla.
Tekrar söylerse program yaptığımızı söylemiştik beklemeyin dersiniz.
Ne bileyim ibret olsun diye ya da kayıtlara geçsin diye açtım herhalde ahahhaa:))) teşekkür ederimSiz aslında bu işin vakkosu olmuşsunuz bir doğum günü emrivakisi nedir yani amaaaann, konuyu boşluğunuza geldi diye yorumladım son cevaplardan sonra![]()
Oha ya terbiyesize bak
Bi de bir daha hamile kalmadım, çocuk yok yani henüz. Ve asla sormadı kızım bi problem mi var, hani bana anlatabilirsin paylaşabilirsin falan asla yokOha ya terbiyesize bak
Sormasın zaten bence mahrem bir konu. Eşiniz bakımından da çok şanslısınız. Kafanızı takmayınBi de bir daha hamile kalmadım, çocuk yok yani henüz. Ve asla sormadı kızım bi problem mi var, hani bana anlatabilirsin paylaşabilirsin falan asla yok
Çok şükür onun için zaten bu sabır.. Teşekkür ederimSormas
Sormasın zaten bence mahrem bir konu. Eşiniz bakımından da çok şanslısınız. Kafanızı takmayın
Aynen öyle istiyor, ama ben istemiyorumKayınvalide kendi agirligini koysun istiyor. Evlisiniz artık ilk evi de sizsiniz.. başbaşa kutlayacaksaniz kutlayin.. kvye de bir gün sonra gidin. Ya da derseniz ki topluca olalım siz annesini babasını size çağırın sizde kutlayin
Başınız sağolsun. Inanın anneciğiniz hayatta olsaydı yine aynı veya benzer davranırdı. Karakteri bu çünkü. Üzülmenize değmez. Kendi hayatınızın tadını çıkarınOnun aklı başındalığı olmasa asla bu kadar taviz vermezdim zaten.. Ben annemi kaybettim 5 yıl önce. Onu arayıp kızımı neden üzüyorsun diye olamayacağı için bana tavrı bu şekilde.
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinBaşınız sağolsun. Inanın anneciğiniz hayatta olsaydı yine aynı veya benzer davranırdı. Karakteri bu çünkü. Üzülmenize değmez. Kendi hayatınızın tadını çıkarın![]()
Doğum günü meselesi kayınvalide ile ilgili diğer yazdıklarınızın yanında önemsiz.
Öyle bir kayınvalideye her hafta gitmenin hiçbir anlamı yok.
Eşiniz yalnız gidebilir ailesini görmeye, sizde ayda bir gidersiniz.
Yıllarca size bir bardak çıkarmayan kadının niye her hafta suratını çekesiniz? Gitmeseniz niye gelmedi de demez zaten.
Hep eşimin yanında olmak için, yani sen ne yaparsan yap biz çok mutluyuz, seni de takmıyorum hep de eşimin arkasındayımı göstermek için sanırım. Ama bitti eşim bile her şekilde haklısın sana diyecek tek kelimem yok, mesafeni koy görüşme dedi. Okey dedimDoğum günü meselesi kayınvalide ile ilgili diğer yazdıklarınızın yanında önemsiz.
Öyle bir kayınvalideye her hafta gitmenin hiçbir anlamı yok.
Eşiniz yalnız gidebilir ailesini görmeye, sizde ayda bir gidersiniz.
Yıllarca size bir bardak çıkarmayan kadının niye her hafta suratını çekesiniz? Gitmeseniz niye gelmedi de demez zaten.