Eşimin doğum günü..

RooSE

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2009
1.004
11
358
35
[B]Merhaba kızlar,biz 8 aylık evliyiz ama 2 yıldır beraberiz.Eşimin 5 tane daha kardeşi olduğu için kendine ait bir ortamda büyümemiş hiç.Hayatı çalışmaktan ibaret kendine ayırdığı bir zaman dilimi yok.En kötüsüde çocukluğunu hiç yaşamamış.Benim bunlara üzüntüm çok büyük.Çünkü ben tabiri caizce pamuk yataklarda büyüdüm her doğum günüm ayrı bir anıdır.Babası eşimi kardeşiyle aynı tarihte nufüsa yazdırmış yani aslında gerçek doğum günü bile değil fakat onun için hiçbir önemi yok kutlamaz bile.Şimdi temmuz 25 doğum günü eşimin ve sadece ona özel bişeler yapmak istiyorum.İlk kez belkide biri doğum gününü hatırlıycak geçen sene nişanımıza denk geldiği için özel bişe yapmamıştık.Şimdi sizden yardım istiyorum bana değişik bir fikir lazım ama öyle evde yemek falan değil çünkü tanışma yıldönümümüzü öyle kutladık ben ona özel bişe olsun istiyorum.Umarım anlatabilmişimdir.Yardım edin bana lütfen tabi bide hediye var daha karar veremedim.Tavsiyelerini bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim hepinize [/B]

Son düzenleme:
Burda bi yerde görmüştüm.
Bi arkadaşımız kendi fotoğraflarıyla çevrili bi avize yapmıştı çok hoştu.
Siz de öyle yapabilirsiniz yatak odanıza asarsınız

Ayrıca ekstra almak istediğiniz bişey de varsa onu da alın yanına bi de güzel bi yemek oooohh:))

....................................................

Son düzenleme:

Değişik bir fikir güselmiş:97:

Linkini arıyorum aslında ama bulamadım

Aslında öyle bir tasarım bende görmüştüm ama ben onu şu şekilde yaptım yatak başlığımızın ustune küçük resimlerimizden kalp yapmıstık avizde olursa tamamlar aslında

Son düzenleme:
ilk defa doğum günü kutlanacaksa ortak arkadaşlarınızı davet edip süpriz bir parti hazırlayıp güzelde bir hediye alırsınız güzel olmaz mı hediyede bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir takvim hoşuna gidebilirmi

[QUOTE=Eliff54;20090186]ilk defa doğum günü kutlanacaksa ortak arkadaşlarınızı davet edip süpriz bir parti hazırlayıp güzelde bir hediye alırsınız güzel olmaz mı hediyede bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir takvim hoşuna gidebilirmi[/QUOTE]

Tam olarak bunu düşünmüştüm bende yani sadece kendi için toplanan insanlar arkadaşları hoşuna gider sanırım[/COLOR
]

Son düzenleme:

bence de çok güzel bir fikir... güzel bir organizasyon yaparsanız büyük bir süpriz olacaktır hem o kadar insanın onun için bir araya geldiğini görmek ayrıca mutlu edecektir. yeni de evliymişsiniz zaten ev iyi fikir ben de 2 aylık evliyim ve eşime ocakta buna benzer bir süpriz hayal ediyorum Allahın izniyle

dijital çerçeve, yastık, takvim resimli kupa gibi şeylerden kadınlar hoşlanıyor erkekler değil. Tecrübeyle sabittir :))

Hangi arkadaşım bunu kocasına/nişanlısına/sevgilisine yaptıysa hayal kırıklığı yaşadı. Ama hangi kadın bu tarz bir hediye alsa çok mutlu oluyor.

bütçeniz nedir, hangi şehirde yaşıyorsunuz bunlar da önemli.

Aslında öyle bir tasarım bende görmüştüm ama ben onu şu şekilde yaptım yatak başlığımızın ustune küçük resimlerimizden kalp yapmıstık avizde olursa tamamlar aslında

Yok bulamadım.Daha ben de yapcaktım aynından

elif'in yazdığını yazacaktım bende :) şimdiye kadar doğum günü hiç kutlanmamış kendisini özel hissettirecek hiç birşey yapılmamışsa muhakkak bir doğum günü partisi çocukluk hayalidir. siz bence parti hazırlayın mumları filan üflesin

Sakaryada yaşıyoruz.Ben canlı müzikli bir yer istiyorum sapancada böyle yerler çok.Aslında biz yaparken eğlenmiştik ama belki şimdi hoşuna gitmeyebilir bilmem ki

ya evde parti hazırlayabilirsiniz ya da dışarda eğlenebileceğiniz bir mekan da daha eğlenceli olabilir. Dans edersiniz.kendisine özel, güzel bir akşam olur.
Ama dışarda yaparsanız anlayabilir. Evde ondan habersiz hazırlayacağınız bir parti daha sürpriz olabilir.

Sakaryada yaşıyoruz.Ben canlı müzikli bir yer istiyorum sapancada böyle yerler çok.Aslında biz yaparken eğlenmiştik ama belki şimdi hoşuna gitmeyebilir bilmem ki

Canlı müzik, sevdiği insanlar, hediyeler.. kim sevmez ki:)) Erkekler düzdür, öyle romantik hediyelere inanın gerek yok. Bir de bununla mı uğraştın filan diyebilir :))) işine yarayacak bir şey alın, Elektronik bir şey olabilir, kıyafet olabilir. ne bileyim daha önce hiç yapmadığı ama ilgi duyduğu bir etkinlik yapın. Mesela ben helikopterle istanbul turu düşünüyorum sürpriz olarak. Akşam da, ailesini çağırıp kutlamayı...

Evdede yapsam dışardada yapsam anlamaz muhtemelen hiç hatırlamıycak bile.Teşekkür ederim yorumun için.

Tam olarak bunu düşünmüştüm bende yani sadece kendi için toplanan insanlar arkadaşları hoşuna gider sanırım[/COLOR
]
[/QUOTE]

bunu bi arkadasım eşine yapmıştı tüm liseden arkadaslar toplandık.bizi aniden karsısında görünce cok sevindi. bence hoşuna gider denemelisin.

Grupfoni vb sitelerden iki günlük ya da bir gecelik konaklama almanızı öneririm. Şık bi hediye, akşam yemeği canlı müzik eşliğinde ve biricik eşiyle keseceği bir pasta.

Güzel olabilir :)

Arkadaşım eşinin hobi olarak çok yapmak istediği şeyler mutlaka vardır..

Farz-ı misal benim eşim futbola ve denize saplantı derecesinde bağlıdır..

Halı saha maçlarında giymek için yeni bir forma ve krampon onun için en pahalı hediyeden daha değerlidir..

Aynı şekilde denize düşkündür..Yeni yok fosforlu olta takımı,yok balık tutarken oltatnın tekneye sabitleneceği alet,böyle şeylere çocuklar gibi sevinir..

Sen de eşinin hoşlandığı şeyleri bilirsin,erkekler için romantik hediyelere inan hiç gerek yok,hatta gereksiz bile onlar için..

Kaldı ki puzzleden resim,resimli kupa,resimli yastık gibi şeylerden ben bile hiç hoşlanmıyorum..Son derece gereksiz geliyor..

Ayrıca bütün sevdiklerini eve toplayıp ona sürpriz bir doğum günü hazırlayabilirsin..Şimdiye kadar kutlamadıklarının yerine..

bende evililik yıldönümümüz için benzer bir konu açmıştım.. sonra detaylı bir araştırma işine girdim...keyifli hediye diye bir site var ben evlilik yıldönümü için yaptırmayı planlamıştım ama eşimin doğum gününe yetişti bir haftada bitiriyorlar bir aşk filmi diye bir hediye var onu incele.. eşim çok beğendi ve öyle ağladı ki.. çok özel ve çok güzel biri hediye oldu.. tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…