Burda bi yerde görmüştüm.
Bi arkadaşımız kendi fotoğraflarıyla çevrili bi avize yapmıştı çok hoştu.
Siz de öyle yapabilirsiniz yatak odanıza asarsınız
Ayrıca ekstra almak istediğiniz bişey de varsa onu da alın yanına bi de güzel bi yemek oooohh:))
Değişik bir fikir güselmiş:97:
Linkini arıyorum aslında ama bulamadım
ilk defa doğum günü kutlanacaksa ortak arkadaşlarınızı davet edip süpriz bir parti hazırlayıp güzelde bir hediye alırsınız güzel olmaz mı hediyede bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir takvim hoşuna gidebilirmi
Aslında öyle bir tasarım bende görmüştüm ama ben onu şu şekilde yaptım yatak başlığımızın ustune küçük resimlerimizden kalp yapmıstık avizde olursa tamamlar aslında
dijital çerçeve, yastık, takvim resimli kupa gibi şeylerden kadınlar hoşlanıyor erkekler değil. Tecrübeyle sabittir :))
Hangi arkadaşım bunu kocasına/nişanlısına/sevgilisine yaptıysa hayal kırıklığı yaşadı. Ama hangi kadın bu tarz bir hediye alsa çok mutlu oluyor.
bütçeniz nedir, hangi şehirde yaşıyorsunuz bunlar da önemli.
Sakaryada yaşıyoruz.Ben canlı müzikli bir yer istiyorum sapancada böyle yerler çok.Aslında biz yaparken eğlenmiştik ama belki şimdi hoşuna gitmeyebilir bilmem ki
ya evde parti hazırlayabilirsiniz ya da dışarda eğlenebileceğiniz bir mekan da daha eğlenceli olabilir. Dans edersiniz.kendisine özel, güzel bir akşam olur.
Ama dışarda yaparsanız anlayabilir. Evde ondan habersiz hazırlayacağınız bir parti daha sürpriz olabilir.
[QUOTE=Eliff54;20090186]ilk defa doğum günü kutlanacaksa ortak arkadaşlarınızı davet edip süpriz bir parti hazırlayıp güzelde bir hediye alırsınız güzel olmaz mı hediyede bilmiyorum daha önce yaptınız mı ama kendi fotoğraflarınızdan oluşan bir takvim hoşuna gidebilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?