kızlar eger sezeryan olursa esımın dogum gunune denk gelıcek ve bende ona dunyanın en guzel hedıyesını vermıs olucam ama yıne de ufak surprızler yapmak ıstıyorum. fikri olan varmı ogün ne yapabılırım? ıyıkı dogdun babacım yazan bı badı yaptırıcam aklıma baskada bısey gelmedıı.
kızlar eger sezeryan olursa esımın dogum gunune denk gelıcek ve bende ona dunyanın en guzel hedıyesını vermıs olucam ama yıne de ufak surprızler yapmak ıstıyorum. fikri olan varmı ogün ne yapabılırım? ıyıkı dogdun babacım yazan bı badı yaptırıcam aklıma baskada bısey gelmedıı.
Şu durumda bile kendini ve bebeğini değil eşini düşünüyor olman gerçekten aşık bir kadın olduğunu düşündürttü bana...
Ama eğer senin kadar seven birini hak ediyorsa, eşin için de en güzel hediye bebeğinin ve senin o doğumhaneden sağ salim çıktığınızı görmek olacaktır... Bence hiçbir hediye bundan kıymetli olamaz...
O yüzden sağlığınıza odaklanmanı tavsiye edebilirim sanırım :)
Sevginiz hiç eksilmesin, doğumunuz hayırlı olsun inşallah...
Şu durumda bile kendini ve bebeğini değil eşini düşünüyor olman gerçekten aşık bir kadın olduğunu düşündürttü bana...
Ama eğer senin kadar seven birini hak ediyorsa, eşin için de en güzel hediye bebeğinin ve senin o doğumhaneden sağ salim çıktığınızı görmek olacaktır... Bence hiçbir hediye bundan kıymetli olamaz...
O yüzden sağlığınıza odaklanmanı tavsiye edebilirim sanırım :)
Sevginiz hiç eksilmesin, doğumunuz hayırlı olsun inşallah...
yaaa bozmayın kızın moraliniii sorduğuna pişman olmuştur.ama ne diyelim şimdi acı gerçekler.arkadaşlar haklı canım.yaniii doğumundan kısa bir zaman sonra sende böyle düşüneceksin.bende çok hazırlık yapmıştım.hem ziyarete gelen misafirlere hemde eşime.sonra ne oldu.gitti anasıyla kucaklaştıı bebeğim oldu diyee valla şeytan diyor al çocuğu elletme.yani canım baka bakalım eşinin senin için bir sürpriz hazırlığı varmı.valla bebekten sonra aşk durumu çok karmaşıklaşıyor.bende çok aşıktım ama şimdi elime verseler kıtır kıtır durumlarındayımmm yani hamileyken çok ince düşünen ben şimdi değmezmiş diyorumm.doğum sonrası depresyonundamıyım nee
Bence bebisi beyaz bi battaniyeye sar kalın büyük bi kurdeleylede karın bölgesinde fiyonk yap :) tabi bunları sen yapamazsın o durumda ama kendini bi iş birlikci bulabilirsin :) hediye paketi gibi :):):) çok tatlı olur :):):):)