Eşimin doğumda yanımda olmasını istiyorum ama o istemiyor :(

yozservet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
138
0
46
İstanbul
arkadslar merhaba,
ben esimin de dogumda yanımda olmasını istiyorum sürece katılmasını istiyorum ama o istemiyor. sizce ne yapmalıyım? kendimi dogumda hic yalnız hayal etmemistim hep onun elini tutarak yparım diyordm ilk defa bugun gelmek istemedigini soyledi. :( hayal kırıklıgına ugrdım daha doguma 4 ay var ama endiselendim. buna gore hastane secicektim.

ben de senin gibi eşimi doğuma sokmayı çok istiyordum. doğumum özel bir hastanede oldu bu yüzden istem dışı olarak doğuma dahil oldu sancımı odamda çektiğim için mecburen yanımdaydı hep elimi tuttu doğuma aldıkları zamansa arkamdan doğumhaneye girmeye kalkmış ki "hiç bir güç bunu bana yaptıramaz" diyordu. bayılmaktan da çok korkuyordu :9: o an ne olacağı hiç belli olmuyor.
sezeryan planlıyorsan "zaten sen sadece başımda duracaksın kesileni görmeyeceksin, bebeğimizin ilk saniyelerinde yanında olacaksın" diyebilirsin. sen gene planlarını o girebilecekmiş gibi yap "sen gelmezsen annemi sokacağım" falan de "sen bu anı benimle paylaşmak istemiyorsan sorun yok" de "doğum anına kadar şansın var.
ama normal doğum yapacaksan doğumhaneye girip doğum anını görmesini pek tavsiye etmem çünkü o an olmaması daha iyi geliyor bana hatta "iyiki girememiş doğumhaneye" diye sevinmiştim
korkuyorlar, girmek istememe sebepleri de o, seni sevmediğini falan düşünme

Son düzenleme:
cnm bend eşimin dogumda yanımda olmasını istiyorum ama o korkarım kesin bayılırım diyo o yüzden doktorlar benle mi ilgilenicek onunlamı

Back
X