Eşimin durduk yere lafları

Sanki kendi hayallerinizi yazmış gibisiniz.

Eski konularini hic bilmiyordum. Millet yazimca baktim daha nisanda konu açmiş eşim ailesinin yaninda telefonlarimi bile acmiyor benimle konusmuyor diye. 1 ayda ne ara karim da karim olmuş bu kadar. 🙄 Bana da hayallerini yazmiş gibi geldi.

Selam kk üyeleri
Yani bu dert değil belki ama size danışmak istedim.
Eşim durduk yere kv görümceme laflar söylüyor..
Mesela en basit örnek gecen hafta göz doktoruna gittik eşimn kardeşi aradı gözüne ne dedi doktor diye doğal olarak işte bizim ki başladı karımla gittik karım konustu karımla hallettik kız da bir şey demiyor herhlde bi ara suskunluk oldu o da göz kuruluğu var dedi ve buna benzer bir sürü şeyler annesi de böyle karım gecen hafta komposto yaptı güzeldi karım halletti karım yaptı anne vs vs sürekli böyle her şeyde gerekli gereksiz.
Geçenler de dayanamadım kardeşi ile konuşurken göz hakkında ya hayatım kız sana gözünü sordu sadece karımda karım ne oluyo Allah aşkına dedim bir şey mi oldu dedim bilmediğim üzülmemi istememem için söylemediğin falan bir şey mi var dedim böyle çok komik oluyor dedim kız seni benm doldurduğumu düşünecek dedim durduk yere bir şey olmaz dedi şimdiden bilsinler yahu neyi bilsinler hayatım dedim bir şey olsa yada olmuş ki böyle yapıyorsun yeminler ediyor bir şey yok şimdiden herkes yerlerini hadlerini bilsinler dedi ya tamam da hayatım bir şey olsa tamam bildir ama belki herkes yerini ve haddini biliyor dedim sonra yarın öbür gün bana gelecek bu dedim gelmez merak etme dedi gelirse bana atarsın dedi sessiz kalma.. Ya tamam görümce ile öyle aman aman bir şeyimiz yok ama pek haz etmeyiz belli de etmeyiz mesafeliyiz ama kv severim aramız iyidir kp ile de öyle ama eşimi anlamıyorum yeminler ediyor ölmüş kardeşim üzerine senn üzerine annemn üzerine diyo bir şey yok.. arkadasıma anlattım tamam daha fazla söyleme sende dedi bırak senn bir suçun yok dedi belli ki huylarını biliyor fln dedi ama anlamadım cidden var mı bi bildiği açıklaması olan..
ben de bir sorun goremedim, telefonun uzerine degil ama normal bir zamanda esine guzelce anlat, cok fazla gozlerine sokarsa gicik kapabilirler, ben de esime uyanik olmadigi konularda soyluyorum, sonra o da duzeltiyor. boyle cikisir gibi degil de nasihat verir gibi. ama degizmezse bence cok karisma, sonucta onun kendi iliskisi

İnşaAllah böyle gider değişmez ne diyim.
Okurken aklıma geçmişten bildikleri olup baştan önlem alıyormuş gibi geldi.
Olabilir tabi geçmişten bildiği için şimdiden önlem alıyor olabilir ama 11 ay oldu yeter bence 😳

Boşver ardını arkasını arama demekki birşeyler oldu ki sınır çizmeye başladı...

Sanki kendi hayallerinizi yazmış gibisiniz.
Hayal olsa neden yazayım .. İlk 1 2 ay çok zor geçti sonradan baya değişti. Bensiz yatan adam akşamları ben tvden dolayı geç gidiyordm yanına sen gelmeden uyuyamadım bi daha çok bekletme demeye başladı. Hayal olsa en bas konular da yazardım

Valla bdv de kendi kendinize iadeyi itibar icin acmişsiniz konuyu.

eski konularınızi paylasan olmus onceden akrabalarınin yanında beni unutuyor demişsiniz simdi tam tersiymis ne guzel iste.

Ay is yerinde bir arkadaşim vardı. kocasına kızip kavga edince gelip başimı sisiriyordu " bana boyle dedi ben boyle dedim bu adam beni delirtiyor vs vs" sonra kocasiyla barişinca pisman olup bu seferde gelip "ay benim kocam aslinda soyle dusuncelidir boyle iyidir bana hediyeler alir vs vs" anlatıyordu. Birgun yine anlatacak dedim bosuna kocanı kotuleme sonra pisman oluyorsun birde ovgu faslını dinliyoruz. cok bozuldu.

Sizinki de o hesap olmuş.

Selam kk üyeleri
Mesela en basit örnek gecen hafta göz doktoruna gittik eşimn kardeşi aradı gözüne ne dedi doktor diye doğal olarak işte bizim ki başladı karımla gittik karım konustu karımla hallettik kız da bir şey demiyor herhlde bi ara suskunluk oldu o da göz kuruluğu var dedi ve buna benzer bir sürü şeyler annesi de böyle karım gecen hafta komposto yaptı güzeldi karım halletti karım yaptı anne vs vs sürekli böyle her şeyde gerekli gereksiz.
Geçenler de dayanamadım kardeşi ile konuşurken göz hakkında ya hayatım kız sana gözünü sordu sadece karımda karım ne oluyo Allah aşkına dedim bir şey mi oldu dedim bilmediğim üzülmemi istememem için söylemediğin falan bir şey mi var dedim böyle çok komik oluyor dedim kız seni benm doldurduğumu düşünecek dedim durduk yere bir şey olmaz dedi şimdiden bilsinler yahu neyi bilsinler hayatım dedim bir şey olsa yada olmuş ki böyle yapıyorsun yeminler ediyor bir şey yok şimdiden herkes yerlerini hadlerini bilsinler dedi ya tamam da hayatım bir şey olsa tamam bildir ama belki herkes yerini ve haddini biliyor dedim sonra yarın öbür gün bana gelecek bu dedim gelmez merak etme dedi gelirse bana atarsın dedi sessiz kalma.. Ya tamam görümce ile öyle aman aman bir şeyimiz yok ama pek haz etmeyiz belli de etmeyiz mesafeliyiz ama kv severim aramız iyidir kp ile de öyle ama eşimi anlamıyorum yeminler ediyor ölmüş kardeşim üzerine senn üzerine annemn üzerine diyo bir şey yok.. arkadasıma anlattım tamam daha fazla söyleme sende dedi bırak senn bir suçun yok dedi belli ki huylarını biliyor fln dedi ama anlamadım cidden var mı bi bildiği açıklaması olan..
Muhtemelen ailesi sizi istemiyor ve arkanızdan kötülüyorlar, hiçbir şey beceremediğinizi veya evi çekip çeviremeyeeğinizi söylüyorlar ve size karışmak istiyorlar eşiniz de o yüzden sizden taraf olduğunu belli etmek için böyle davranıyor, takdire şayan. Siz eşinize kulak verin.

Muhtemelen ailesi sizi istemiyor ve arkanızdan kötülüyorlar, hiçbir şey beceremediğinizi veya evi çekip çeviremeyeeğinizi söylüyorlar ve size karışmak istiyorlar eşiniz de o yüzden sizden taraf olduğunu belli etmek için böyle davranıyor, takdire şayan. Siz eşinize kulak verin.
Kp kv sever beni aslında yani ben bir şey sezmedim hiç , severler saygı duyarlar bana bilemedim o zaman çok güzel oynuyorlar yani eşimde bana bir şey demedi. Ben karışmam çunku ailesi ile arasına onlar bize karışmadığı sürece sesim çıkmaz.. görümce ilk başlarda çok karışırdı nişanlılkkta ama eşim durumu o zaman çözdü bende o zaman tanıdım görümcemi huyunu fln ve mesafe koydum o zamandan beri . Yani kv kp severim kadın beni görünce gülüyor yapmacık olduğunu sezmedim 😏😳 ya da ben çok safım..

Anne için haddini yerini bilsin demek. Yazıklar olsun diyorum. Çizeceği sınıra da, evlatlığına tüüüüü

Selam kk üyeleri
Bazı erkekler seviyor böyle eşleri ön planda tutmayı ama sizinki biraz abes 🤭

Kp kv sever beni aslında yani ben bir şey sezmedim hiç , severler saygı duyarlar bana bilemedim o zaman çok güzel oynuyorlar yani eşimde bana bir şey demedi. Ben karışmam çunku ailesi ile arasına onlar bize karışmadığı sürece sesim çıkmaz.. görümce ilk başlarda çok karışırdı nişanlılkkta ama eşim durumu o zaman çözdü bende o zaman tanıdım görümcemi huyunu fln ve mesafe koydum o zamandan beri . Yani kv kp severim kadın beni görünce gülüyor yapmacık olduğunu sezmedim 😏😳 ya da ben çok safım..
Eşiniz yuvanızın zarar görmemesi için, herkesin mesafesini koruması için uğraşıyor belli ki

Eşiniz yuvanızın zarar görmemesi için, herkesin mesafesini koruması için uğraşıyor belli ki
Ya bilmiyorum durduk yere olunca gereksiz buldum söyledim ama fazla üstelemedim tamam yaptığı güzel ama durup dururken değil bence ya ben rahatsız oldum karşı tarafı özellikle görümceyi düşünemiyorum kimbilir şuna bak neler söyledi acaba da abim bunları söylüyor görünümne düştüm şuan ileri de lafını etmezler inş artık bilmem abine sor derim artık.

Back
X