Eşimin durumu 🤷🏻‍♂️

N8M

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
386
278
18
31
Kızlar bi bakıverin hele biz 1 yıl 1 aylık evliyiz hiç korunmadık ama ben hamile kalamadım 😩 bende herşey normal çıktı🤗 bu eşimin bugünki sperm testi. Doktor değerler normal ama sperm sayın 6 milyon kadar az demiş.. Bend açıkcası normal mi az mı anlamadım, çelişkili geldi bana 🤔Ultrason verdi ama 1 ekime 😑 bend çok merak ediyorum 😪internetten araştırdım ama bişey bulamadım sizce bebeğimiz olmasına engel var mı normal mi bu değerler? Yani 6 milyon eksik olması engelmidir🤔 (takviye olarak kullan demiş özel olan 445 tl bir ilaç yazmış)

Eklentiler

• IMG_20190918_151245.webp
    IMG_20190918_151245.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 208
Hiç bilgim yok. Konu kaybolmasın birazcık daha üstte kaldın diye yorum yazayım dedim

• Beğen
Reactions: N8M
Sayı normal gibi önemli bi sorun yok gibi varikosal falan varmı oda etkiler çünkü çok yardımcı olamadım ama içinizi ferah tutun 6 milyon azmış sadece... benim eşimde hareketli sperm sayısı 1 milyon 🤷‍♀️

• Beğen
Bir yıllık evliyiz bizde korunmadık infertelite bölümünemi muayene oldun canım

• Beğen
Kızlar bi bakıverin hele biz 1 yıl 1 aylık evliyiz hiç korunmadık ama ben hamile kalamadım 😩 bende herşey normal çıktı🤗 bu eşimin bugünki sperm testi. Doktor değerler normal ama sperm sayın 6 milyon kadar az demiş.. Bend açıkcası normal mi az mı anlamadım, çelişkili geldi bana 🤔Ultrason verdi ama 1 ekime 😑 bend çok merak ediyorum 😪internetten araştırdım ama bişey bulamadım sizce bebeğimiz olmasına engel var mı normal mi bu değerler? Yani 6 milyon eksik olması engelmidir🤔 (takviye olarak kullan demiş özel olan 445 tl bir ilaç yazmış)
Kesinlikle kullansın keçiboynuzu yesin bol bol hamile kalmana engel bir durum değil bu demek zamanı var daha ama tabi ki sayısının fazla olması olasılığı artırır

• Beğen
İyi eşin gitmiş doktora benimkine dedim gideriz dedi kaldı öyle

• Beğen
Merhaba ben de esimin sonucuna baktim şimdi sperm konsantrasyonu daha yüksek yaziyor. Ama bu tek belirleyici değil. Mutlaka takviye gidayi kullansin esiniz. Hiç sperm uretmeme durumu da olabiliyor cok şükur sizde mevcut sperm var . Birde bildigim kadariyla kalitesi de onemli hızi vs. Onları testten anlamadım ben. InşAllah en kisa zamanda hamile kalirsinız. Yaninda gittiniz mi eşinizin . Erkekler genel de fazla soru sormuyor.

Son düzenleme:
Sayı normal gibi önemli bi sorun yok gibi varikosal falan varmı oda etkiler çünkü çok yardımcı olamadım ama içinizi ferah tutun 6 milyon azmış sadece... benim eşimde hareketli sperm sayısı 1 milyon 🤷‍♀️
Geçmiş olsun yavrum inşallah Rabbim şifasını versin 💕 bebeğiniz var mı peki ☺️ varikosel görünürde yok ama ultrason da bakılacak dediler oda ayın 1de 😑

Kesinlikle kullansın keçiboynuzu yesin bol bol hamile kalmana engel bir durum değil bu demek zamanı var daha ama tabi ki sayısının fazla olması olasılığı artırır
Aynen canım bend hemen alalım dedim zaten, ama ben suyunu kaynatırım dedim yemesi daha mı yararlı olur acaba bilgin var mı

Merhaba ben de esimin sonucuna baktim şimdi sperm konsantrasyonu daha yüksek yaziyor. Ama bu tek belirleyici değil. Mutlaka takviye gidayi kullansin esiniz. Hiç sperm uretmeme durumu da olabiliyor cok şükur sizde mevcut sperm var . Birde bildigim kadariyla kalitesi de onemli hızi vs. Onları testten anlamadım ben. InşAllah en kisa zamanda hamile kalirsinız. Yaninda gittiniz mi eşinizin . Erkekler genel de fazla soru sormuyor.
Amin inşallah canım, inşallah ben ve isteyen herkese versin Allahım 🤲🏻Evet canım gittim ama beni odaya almadı🤷🏻‍♂️ sor dediklerimi sormuş ama maalesef benim aklımda hala çok soru var😪 bu hafta özele gidicem eşimin sonuçlarıda alcam ben sorarım artık🙊 değerler olması gerektiği gibi ama sayısı az demiş bend bilemedim

Bu arada bebeğin var mı 😌

İyi eşin gitmiş doktora benimkine dedim gideriz dedi kaldı öyle
1 yıldan sonra anca bana kalsa hemen giderdim aslında ihmale gelmez en azından önümüzde bir tedavi süreci olur çok geç kalmamış oluruz

İlk aydan bunun stresine girmeyin derim. Aceleniz ne önce bir tadını çıkarın evliliğin. Şimdi yok yere kafanı bunla meşgul edeceksin sende eşinde.

• Beğen
Geçmiş olsun yavrum inşallah Rabbim şifasını versin 💕 bebeğiniz var mı peki ☺ varikosel görünürde yok ama ultrason da bakılacak dediler oda ayın 1de 😑
Amin 🤲🏻 İlk evliliğimden benim 2 oğlum var bu 2. Evliliğim 2 yıl oldu bebiş yok tüp yaptık kimyasal gebelik oldu 😔 inşallah sizinde ilaçla hallolur 🤲🏻

• Beğen
Sperm sayısı mlde 15 olmalı en az deniyor. 6,7çıkmış. İlaç büyük ihtimalle takviye vitamindir. Eşim 9ay kullandı promotil m forte, çok şükür 9.ayda bebek müjdemizi aldık. İnşallah size de şifa olur. Ultrasonu büyük ihtimalle varikosel var mı diye bakmak için istemiş olabilir. İhmal etmeyin onu da.

Aynen canım bend hemen alalım dedim zaten, ama ben suyunu kaynatırım dedim yemesi daha mı yararlı olur acaba bilgin var mı
Canım valla suyunu da yap içsin sabah akşam öyle de kemirsin zaten yararlı bir şey

• Muhteşem
Sperm sayısı mlde 15 olmalı en az deniyor. 6,7çıkmış. İlaç büyük ihtimalle takviye vitamindir. Eşim 9ay kullandı promotil m forte, çok şükür 9.ayda bebek müjdemizi aldık. İnşallah size de şifa olur. Ultrasonu büyük ihtimalle varikosel var mı diye bakmak için istemiş olabilir. İhmal etmeyin onu da.
Merhabalr beni esimde vitamin kullaniyo ileri hiz icin sayisi da dusuk biraz bu dediginiz ilac hiza mi yoksa sayiya mi iyi geldi acaba?

Back
X