herkes işine geldiği gibi davranır.merhaba arkadaşlar.Biliyorum herkesin ayrı ayrı derdi var ama bunca derdinizin arasında banada yardımcı olur musunuz?eşim benim derdim(birçoğununki gibi).benim akrabalarımı eleştiriyor sürekli onlara bir kulp takıyor o öyle bu böyle diye vede görüşmek istemiyor görüşmüyor da.kendi akrabalarıda dört dörtlük insanlar değil ama onlarınki hiç problem olmuyor yada hemen unutuluyor.ne yapmam lazım?özellikle dayım ve eşi ile görüşmek yüzyüze gelmek istemiyor.neymiş hoşlanmıyormuş.onlarda aksine seviyorlar eşimi yada arada ben olduğum için iyi davranıyorlar ama evde yanlız oturuyor yinede yanlarına gitmiyor.bende gidelim deyince sen yalakasın sen onların peşinde gez diye hakaret ediyor.Her konuda kendi dediği olsun istiyor kendi istediği yere gidilsin diyor.Bende aksine eşimle,ailemle,akrabalarımla birlikte olalım isterdim eskiden beri ama eşim hep problem çıkarıyor.ne yapmam lazım iyiliklede konuşuyorum bak sevmesen bile benim için gidip gelceksin insanların akrabalarını seçme gibi bir şasları yok diye kavgada ediyoruz ama yok sabit fikirli kendi doğrularından çeviremezsin.yardııııım.
lafa gelınce gelmez, gercek olunca görürsün. bakma onun laflarınabende düşündüm arkadaşım aynısını yapayım bende gidip gelmeyeyim diye ama benim eşim çok inatçı ve de kinci bana karşı.ben bir yapsam o bin yapar aileye falan da gelip gitmez.
gerçekten yapmalımıyım etkili olurmu ya tam tersi olursalafa gelınce gelmez, gercek olunca görürsün. bakma onun laflarına
dene ve asla gerı adım atma
bak o zaman nasıl e..şek gibi yola gelıyor
aynen işte bende hep onu söylüyorum kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bişi yapmadıkları sana saygı duydukları için ve de benim hatrıma bana değer veriyorsan onun hatrına sagı duymalısın diyorum ama kime söylüyorum kendim dinliyorumherkes işine geldiği gibi davranır.
hoşlanmayabılır ama yerı geldıgınde görüşmesi lazım, kaldı ki bişi yapmamıs dayın eşine.
kimse kimseyı sevmek zorunda degıl ama saygı duymak zorunda.
durduk yere değiştiremezsın eylem lazım
eşine de ki '' sen maden benım aileme akrabalarıma gelınce böyle davranıyorsun, bundan sonra kısasa kısas''
dıyorsun ki '' kendi akrabalarının yaptıklarını gözü görmuyor, unutuyor'' benımkıler bişi yapmamasına ragmen sevmıyor.gerçekten yapmalımıyım etkili olurmu ya tam tersi olursa
haklısın ama eşimi tanıyorum ve daha kötü olmasından korkuyorum herşeyindıyorsun ki '' kendi akrabalarının yaptıklarını gözü görmuyor, unutuyor'' benımkıler bişi yapmamasına ragmen sevmıyor.
kendıne gelınce kör bakıyor yani, neden? kimse kırılsın istemıyor kendı tarafından demek ki. bence işe yarar
ve bunu yaparken de her defasında sokacaksın lafıı ne amacla gitmedıını
haklısın ama eşimi tanıyorum ve daha kötü olmasından korkuyorum herşeyin
merhaba arkadaşlar.Biliyorum herkesin ayrı ayrı derdi var ama bunca derdinizin arasında banada yardımcı olur musunuz?eşim benim derdim(birçoğununki gibi).benim akrabalarımı eleştiriyor sürekli onlara bir kulp takıyor o öyle bu böyle diye vede görüşmek istemiyor görüşmüyor da.kendi akrabalarıda dört dörtlük insanlar değil ama onlarınki hiç problem olmuyor yada hemen unutuluyor.ne yapmam lazım?özellikle dayım ve eşi ile görüşmek yüzyüze gelmek istemiyor.neymiş hoşlanmıyormuş.onlarda aksine seviyorlar eşimi yada arada ben olduğum için iyi davranıyorlar ama evde yanlız oturuyor yinede yanlarına gitmiyor.bende gidelim deyince sen yalakasın sen onların peşinde gez diye hakaret ediyor.Her konuda kendi dediği olsun istiyor kendi istediği yere gidilsin diyor.Bende aksine eşimle,ailemle,akrabalarımla birlikte olalım isterdim eskiden beri ama eşim hep problem çıkarıyor.ne yapmam lazım iyiliklede konuşuyorum bak sevmesen bile benim için gidip gelceksin insanların akrabalarını seçme gibi bir şasları yok diye kavgada ediyoruz ama yok sabit fikirli kendi doğrularından çeviremezsin.yardııııım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?