aynen öyle işte amaBen senin tüm akrabalarına bayılıyo muyum
İyi bende bundan sonra sizinkilere bi bahane bulup gelmem
Tek takılalım de
Bir olur iki olur akrabaların çoğunda bi problem bulup gitmiyorsa art niyet ararım ben
Tek bi kişiyle sınırlı olsa bi sorun yaşanmış olsa tamam da sevmese de bi görünür insan, kan davası mı var
Sanki sen onun tüm akrabalarını seviyo musun
Her çeşit insan var, eşlerinin hatrına toplumda görünmeli bence insanlar. Sevsin canciğer olsun diyen yok
valla benimde düşüncem öyleydi amaim gibi herşeyin daha köttü olmasından korkuyordum.ama cesaret verdiniz (aklımı çeldiniz).BAKALIMEn sinir erkek tipi babamda böyle malesef fikri sabit ve kötü bir insandır kendisi. Allah kolaylık versin bacım. O öyle yapıyorsa sende öyle yap ona kısasa kısas
yani bukadar değildi ozamanki çalıştığı iş saatleri biraz sıkıntılıydı hak veriyordum bilemiyordum böyle bişi düşündüğünüEvlenmeden önce çok mu uyumluydu
yani birde eşimin okb si var takıntı bilemiyorum onlarında etkisis varmı ecep?
yok o muhabbete girmez sadece onun dediği gibi olmalı sorma bile yokSenin de sosyal fobin olsun, dinsizin hakkından imansız gelir, şunu dese anlarım: ben görüşmek zorunda değilim keza sen de benimkilerle görüşmek zorunda değilsin
yok o muhabbete girmez sadece onun dediği gibi olmalı sorma bile yok
Sanmamyani birde eşimin okb si var takıntı bilemiyorum onlarında etkisis varmı ecep?
YANİSanmam
Kötü gelinler gibi eşinin ailesine gitmemek için bahane uyduruyo gibi
Okb de kendi takıntıları olur diye biliyorum
Ne hikmetse kendi akrabalarında hiç okb si tutmuyoYANİ
AMA İŞTE PSİKOLOĞA FALAN GİTTİĞİNDE ONLAR DA HOŞLANMADIĞIN ORTAMLARDA BULUNMA FALAN DİYORLARMIŞ ODA BUNLARI ÖNE SÜREREK SEVMİYORUM HOŞLANMIYORUM O ORTAMLARDAN DİYE SIYRILIVERİYOR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?