esimin dusuncesiz ve cimri olusu :(

Can sıkıcı bir durum olsada herkes süpriz yapar,düşünür gibi bir beklentiye girmek doğru değil kimisi sevmez yapısında yoktur düşünemez,zorla olmayanı olduramazsın.. Canım evlenmişsin hayırlı olsun eşin evinde yediğinin, içtiğinin, cebindeki paranın hesabını yapıyorsa ciddi sıkıntı! işte o adam çekilmez, işinden evine giden, sana saygı duyan,seven bir eşin varsa bunlar dert değil!! Sen yap boşver, belki zamanla oda sana benzer... Bak sana bir sır vereyim mi bende hiç hoşlanmam sürprizlerden cimrimiyim? Yoo çevremdeki herkes beni bilir en çokta eşim:KK60:

Adam sizin bildiginiz adam. Evlenmeden once de boylemis simdi boyle. Yani onceden cok ilgili olsa evlenince degisse anlarim da. Bile bile evlenmissimiz. Ne soylememizi bekliyosunuz ki. Hakkinizda hayirlisi degissin diye dua edin baska yapicak bisey yik

Beğenmiyorsan evlenmeseydin adam en başından beri böyleymiş. İnce birini istiyorsan ince birini bulacaktın

Esiniz parasini kendine mi harciyor?size almayin diyor kendi mi aliyor? Evinden isine giden bir adam. Paranizi da carcur etmiyormus o zaman alin evi siz gecindirin. Bir de ev alin. Esinizin ayakkabilarini giyin ve onunn yaptiklarini yapin sonra onu elestirin. Cicek vs cok onemli degil bence sadakat sevgi vs daha onemli.

Ben onun icinn degismistim ama :KK43: daginiktim düzenli oldum. Sigara içiyordum biraktim
Kusura bakmayın ama bunları zaten yapmanız gerek.Senin için sigara bıraktım sende benim için bana çiçek al ( örnek olsun diye söylüyorum ) demeniz
Sevginizin karşılık beklediğini bir seye tâbi oldunu gösterir . bu da sevgi değil alışveriştir.
Bazı insanlar seni seviyorum diyemez de üşütme sakın içlik giy der ya bu da ona benzemiş . Sizden esirgiyorsa parasını bu konuda sıkıntı yaşarsınız ama öteki türlü bilemedim .incelik :ıslık:

Son düzenleme:
Herkesi olduğu gibi kabul etmeyi zamanla öğreniyor insan. Yoksa hep kendinden gidiyor insanin. Siz de ona sürpriz ,hediye herhangi bişey yapmayın. Tatlı canınızı da uzmeyin. :KK37:

Merhaba kizlar. Yeni uyeyim ama forumu uzun zamandir okuyup derdime care bulmaya calisirken en sonunda yazmaya karar verdim :KK43: yaklasik 2 yıl önce çok sevdiğim bi arkadaşım vasıtasıyla eşimle tanıştık ve 8 ay önce de evlendik. Arkadaşım eşim için çok ince düşünceli iyi biridir ama ben onu arkadaş olarak tanırım ve özel hayatta nasıl olduğunu bilmem demişti. Ben de hak verdim haliyle arkadaşlık başka sevgili olmak başka. Neyse biz sevgili olduk. Zaman geçti bakıyorum eşimin bana karşı hiç bir inceliği yok :110: ilk zamanlarda olmayabilir ama ne bir cicek ne bir özel plan. Bu durum canımı sıkıyordu. Daha önce de ciddi anlamda bi ilişkisi olmamış. Belki bilmiyordur diyerek ben adım attım. Şube değiştirdi ve iş yerine çikolata gönderdim. Ufak tefek jestler yaptım. Hadi seni bi yere goturcem bugün deyip gezmeye götürdüm ama onda hala tık yok :KK61: sadece 1 kere doğum günümü kutladı o gün bir hediye aldı. Bir kere de arayıp bulamadığım bir oyuncağı bulmuş getirmiş. Onu görünce sevinçten ağladım :KK61: yanlış dusunmusum dedim. Ama hayır... nisanlandik o zaman da hiç bi hoşluk olmadı. Ben ona her şeyin en güzelini yapmaya çalıştım ama onun öyle bir çabası olmadı. Evlilik teklifi bile baştan savmaydi. Ne bi yemek ne bi cicek... ve en çok içime oturan da istediğim gelinliği giyemedim. :KK61::KK61: evlenmeden once de bu konulari actim. Bana hiç bir hoşluk yapmıyorsun diye hep ucun besin hesabını yapıyorsun bi çok şey içimde kaldı dedim. Ama inanın istediklerim de öyle pahalı şeyler değil. Neyse evlendik evleneli de bana içinden gelip de bi hediye almis ligi yoktur. Bu durum beni o kadar uzuyor ki. Gelinliği de asla unutamıyorum. bana sürpriz yap dediğimde de bahanesi hazır; ben yapacaktım ama sen söyleyince sürprizi kaçtı diyor. O kadar soğudum ki ben de ona birşey yapmak istemiyorum artık :63: ama bu durumlara da çok üzülüyorum. Lütfen bana güzel şeyler söyleyip olaylara farklı açıdan bakmami sağlayın. Çok ihtiyacım var :110:

sevgili konu sahibi,

oncelikle sunu belirtmek isterim ki icinizde kalacak kadar cok istediginiz bir gelinligi niye esinizden beklediniz? istedigim gelinlik 10 bin euro idi, 1 yil maasimi biriktirdim, ektra hicbir masraf yapmadim. istedigim gelinligi kendim aldim.

demem o ki, her seyi birilerinden beklememeli insan. gelinligi erkek aday almayinca nikah akdi saglanmiyor diye bir kural yok, kendiniz alsaydiniz calisip, biriktirip.

diger yandan siz kendiniz yapin, yapmaya devam edin. cunku siz sadece size yapildiginda degil, siz yaptiginizda da mutlu oluyorsunuzdur belki... ancak belki de esiniz supriz yapmakla mutlu olan biri degildir. kim bilir? esinizi dogru taniyin. ne kadar yaninizda olduguna odaklanip, bununla mutlu olun. bnu hosluk diye gorun. yapamadiklarina odaklanip mutsuzluk yaratmayin.

2 sene çıkmışsınız bu insanla az değil madem o kadar sorundu sizin için baştan düşünecektiniz kaldı ki evinizi kurmuşsunuz mutlaka istediğin eşyalar alınmıştır bi alyansın tektaşın illa vardır be inanın erkekler sürprizmiş hediyeymiş o kadar önemli görmüyor içinde yok yani. ama evine bağlı size ilgili biriyse takmayın..gelinlik bir gecelik birşey ben başka şehire gelin geldim kaynanam beni istemiyordu eşyalarımın hepsini ben yokken almış ayrıca alyansımı bile o seçti eşimde öyle çiçek takı vs almaz ama ilgilidir

Yok şükür. Ailesi falan iyi insanlar ya da öyle dışarda takilayim düşüncesi yok. Işten eve evden ise hep. Ailesi de cömert insanlar. Ama eşim neden böyle bilmiyorum
valla canım benim başka sıkıntın olmasın yaa bırak sana sevgiyle baksın o bile yeter gerçekten hergün eşine şiddet uygulayan erkekleri görünce buna daha çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.Sen de çalış al istediklerini adam belki yetişemiyor yada sana bağırmayarak ev işlerinde yardımcı olarak sevdiğini belli etmeyi de seviyor olabilir.Bence kendine hobi edinmelisin bu sıkıntılar vesvese sna diyeyim.Yuvanda hep huzuru ara,ve eşinin gözlerindeki sevgiyi ,merhameti

bence yanlış yapıyorsunuz.

birine sen cimrisin sen düşüncesizsin diyerek düşünceli hale getirilmez.

önceden "süprizlerden ufak jestlerden hoşlanırım, beni düşündüğünü hisseder mutlu olurum, ben de sevgimi göstermeyi severim." böyle diyip, bekleyecektiniz.

yoldan çiçek bile koparsa çok mutlu olup gösterecektiniz ona.

ama bu şekil ile ters teper.

bana birisi sen x'sin diye sürekli söylense benim içimden tersi gibi olmak gelmez, inada bağlarım.

bence bu saatten sonra düzelmez.

şu konuda konuşmayı bırakın bi kere şu an. uzun süre muhabbetini açmayın. en ufak bir jest yaparsa da çok mutlu olduğunuzu belli edin. böylece biraz değişir belki.

Benim eşim de sürpriz yapmaz. Bir kere çok kızmıştım o zaman iş yerine çiçek göndermişti. Yani bunu düşünmesi için o noktaya gelmek mi lazım. Ama biliyorum sevgisinden ölür. Ne yapayım yani. Hediyeye boğan mal dolu. Hatta her haltı yiyip vicdanını hafifletmek için hediye alan da. O zaman düşük beklenti. Siz süprize devam. Kabullenin bence.

Kisi kendini belli ediyor.siz de bile bile evlenmissiniz.nisanli iken iyidi.hatta il disindaydi dogum gunumde yasim adedince gul gonderdi.woow dedim.adam romantik
Ondan sonra tik yok
Gez toz ye ic acimadi ama hediye yok.klasik kv hediyeleri...
Gel zaman gitzaman dedigim halde hedi6e olarak bir cop almaz .ama ihtiyacsa karsilanir.dedigim halde yapmaz.bu onun huyu ben oyle kabul ettim
Keske yapsa da mutlu etse...bence bir.kere yaparsa devaminda ister diye yapmiyor

Amaaannnn nişanlılikta teşhisi koymussunuz evlendikten sonra sitem etmek niye? Nisanlanmayin o zamana direkt evlenin.

Sende yapma surpriz hediye fln. O zaman bu kadar koymaz
Benim eşimde aynı seninki gibiydi evlenmeden önce. 10 senelik evliyiz değişmedi. Hediye beklemem ben hatırlayıp kutlasın yeter
Ama cimri değildir. İstediğim gibi harcarım. Eve alınana satılan a asla karışmaz. Helede mutfağa daha az alıyorum diye bana söyleniyor :)).misafir de herşey tam fazla olsun ister hatta
Seninki bile bile lades olmuş şikayet hakkın yok şu an

Back
X