Eşimin efkarı

turunculimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
520
553
53
GÜNCEL DURUM 35.sayfada :)

Günaydın kk hanımları..
İşin içinden çıkamadığım anlamlandıramadığım bi durum için sizlerden fikir istiyorum.
Şimdi şöyle bi kısa özet geçecek olursam, 2 yıllık evliyim. Öncesinde 5 yıl flört dönemimiz oldu. Beraber büyüdük, çok severek evlendik..
Evliliğimizde bi sıkıntı yok. En azından benim gördüğüm ve hissettiğim buydu.
Eşim merhametli, düşünceli, şakacı, konuşkan bi adamdır. Bende aynı yapıda ama ondan daha sabırlı, daha yapıcı, genelde alttan alan çokca şeyi “amaan buna mı takıcam” diyip içine atan bi kadınım.
Neyse. Eşim son 1 haftadır bana karşı ilgisiz, soğuk ve agresif. Bikaç kez neyin var diye sordum, cevap bulamadım. Bir kez de “kendimce sıkıntılarım var her zaman aynı olmak zorunda mıyım” diye tersledi. Dilinde bi “hayatım” lafı var sadece, samimiyetimiz bu kadarla sınırlı şuan.
Dün bi paylaşım yaptı whatsappta. Şarkının sözleri aynen şöyle;
“yüreğim ağır yaralı derinden, yanmaz artık istesem de yeniden. çok yaralar sardı kalbim ama, bu yara kapanır mı bilemem..”
Bunun üzerine sabah yani az önce telefonunu kurcaladım biraz. İçime kurt düştü. Arkadaşlarıyla mesajlaştığı bi grup var, ne zaman içmeye gidiyoruz diye sormuş. (Ki evlendiğimizden beri hiç böyle bi durum yaşanmadı) Arkadaşı hayırdır diye sormuş, o da “hayır mı şer mi bilemeyiz içmem lazım” yazmış.
Benimle paylaşmadığı ne derdi olabilir anlam veremiyorum. Düşün düşün işin içinden de çıkamıyorum. İş yoğunluğu boğuyo desem (genelde sıkıntısı bu yönde olur) daha 2 hafta önce 10 gün tatil yaptık. Yani daha motive olmuş olması gerekmez mi? Bilmiyorum, içime sinmeyen bişeyler var sanki. Sizce ben mi abartıyorum? Veya ordan bakınca bunlar ne anlama geliyor sizce?

Son düzenleme:
Ay deme öyle :KK43: öyle mi duruyo
felaket tellalı olmak istemiyorum yazdıklarınızdan öyle çıkarımda bulundum
ya da belki siz öyle hissedip yazdığınız için öyle anladım
acaba facebookta filan aratma geçmişine mi baksanız şu sıra

felaket tellalı olmak istemiyorum yazdıklarınızdan öyle çıkarımda bulundum
ya da belki siz öyle hissedip yazdığınız için öyle anladım
acaba facebookta filan aratma geçmişine mi baksanız şu sıra
Baktım aslında hatta herşeyine baktım diyebilirim ama bişey bulamadım. Aslında güven problemimiz de yok ama bilmiyorum burda okuduklarımdan mıdır yoksa içime sindiremediğim bu anlamsız durumdan mıdır bi ufaktan paranoya yaşadım sanki

Ne kadar naifsiniz... bariz başkası var. Hoşlanıyor mudur hayatında mıdır bilemem ama başka bir durum olduğu kesin. İçmek istemek, paylaştığı şarkı vs...
Güven problemimiz yok aslında ama benimde içime sindiremediğim bişeyler var, umarım altından böyle bi durum çıkmaz

Baktım aslında hatta herşeyine baktım diyebilirim ama bişey bulamadım. Aslında güven problemimiz de yok ama bilmiyorum burda okuduklarımdan mıdır yoksa içime sindiremediğim bu anlamsız durumdan mıdır bi ufaktan paranoya yaşadım sanki
ben aldatıldığınızı sanmıyorum
ama hoşlanma var gibi o bile kırıcı değil mi bilmiyorum umarım kendi kendine çözer bir an evvel diyeyim
çünkü sanırım siz denk gelmek istemiyorsunuz

Bilemem eşim de bazen durduk yere içine kapanır. Sorarım cevaplamaz. Kendi haline bırakırım. Gerçi çoğunluğu bana attığı tripmis. Bir kısmı da iş stresi, doların yükselmesi borsanın düşmesi falan sebepli. Ama hiç öyle manalı paylaşımlar yaptığını görmedim. Bilemiyorum kalp yarası falan demiş ya siz bilmeden onu kırdınız ya da başkası kırdı.
Sadece sözü bir yerde duymuş hoşuna gitmiş paylaşmış da olabilir. Siz gizli takipte kalın normal davranın. Bir şey varsa kokusu çıkar. Sizi terslerse de durup dinlemeyin ağzının payını verin ama. Hiç sevmem durduk yere terslenmeyi.

Güven problemimiz yok aslında ama benimde içime sindiremediğim bişeyler var, umarım altından böyle bi durum çıkmaz
Güven probleminizin olmaması başkasının olmayacağı anlamına gelmiyor ki... yani iş işleyişe dökülmemiş olsa bile belli ki başkasına karşı bir hoşlantı vs birşey var. Polyanna olmayın diye söylüyorum. Paranoya yaşadım diyorsunuz ama paranoya da değil ki bu gayet haklısınız farklı birşey düşünmekte.

ben aldatıldığınızı sanmıyorum
ama hoşlanma var gibi o bile kırıcı değil mi bilmiyorum umarım kendi kendine çözer bir an evvel diyeyim
çünkü sanırım siz denk gelmek istemiyorsunuz
Böyle birşeye denk gelirsem sadece hoşlanma bile olsa kabullenemem, sindiremem. O yüzden denk gelmemek değil de, böyle bi durum çıkmasın altından istiyorum :(

Back
X