Eşimin Egosu Tavan Yaptı

Erkekler yas ilerledikce boyle oluyor sanirim

Esimden boyle bir sey duymadim, hatta tam tersi herkese beni cok zor elde ettigini,
onu ne kadar zorladigimi,
nasil bir askla yanip tutustugunu anlatir durur

Ama gel gor ki babam annem icin, kprim kvdem icin der bunu :)

Aslinda o an dogruyu soyleyecektin kisacasi azicik bozacaktin onu :)

Canım ya bence seninki ender bulunan erkeklerden...

Hafta sonu eşimle, benim iş yerinden bir arkadaşıma gittik.
Arkadaşımın doğum günüydü eşi de yemek hazırlamış, eşim, ben bir arkadaşım daha gittik.
Muhabbet falan herşey güzel sonra benim arkadaşım eşime siz nasıl tanıştınız anlatsana falan dedi.
Eşim işte anlatmaya başladı biz ciddi bir ayrılık yaşamıştık. Hatta ayrılırken ağlamıştı dün gibi hatırlıyorum.
O zamanlar köy gibi bir belde de öğretmenlik yapıyordu. Sonradan master yapmak için yanıma gelmişti.
Eşim köyde çalıştığı dönemde ayrılmıştık, iki gün sonra gece bir mesaj attı ne yapıyorsun iyi misin tarzı hatta sim kartı bile saklıyorum.
Arkadaşlara şöyle anlattı ben şaşırdım kaldım. Biz ciddi bir ayrılık yaşadık vaseline iki gün sonra mesaj attı, mesaj atmasaydı ben kafamda bitirmiştim o sırada orada öğretmenlik yapan bir bayandan teklif almış ama ben mesaj atınca bana geri dönmüş. Ben şöyle döndüm baktım ne saçmalıyorsun der gibi neyse dedim özgüven patlaması yaşıyor heralde boşver atsın mutlu olsun diye düşündüm.
Olayı iyice abarttı hatta bu bayan biz nişanlıyken bile teklif gelmiş v.s. :))
Peşimde deli gibi koşan oydu, bir kısmetim çıktığı anda soluğu evin kapısında alırdı. Resmen anneme yalvardı ama gel gör ki şimdi tam aksini iddia ediyor.

:1::1: bazen benm nişanlımda yapıyor bunu gülüp geçiyorum:1:

Arkadaşımın doğum günüydü eşi de yemek hazırlamış, eşim, ben bir arkadaşım daha gittik.
Muhabbet falan herşey güzel sonra benim arkadaşım eşime siz nasıl tanıştınız anlatsana falan dedi.
Eşim işte anlatmaya başladı biz ciddi bir ayrılık yaşamıştık. Hatta ayrılırken ağlamıştı dün gibi hatırlıyorum.
O zamanlar köy gibi bir belde de öğretmenlik yapıyordu. Sonradan master yapmak için yanıma gelmişti.
Eşim köyde çalıştığı dönemde ayrılmıştık, iki gün sonra gece bir mesaj attı ne yapıyorsun iyi misin tarzı hatta sim kartı bile saklıyorum.
Arkadaşlara şöyle anlattı ben şaşırdım kaldım. Biz ciddi bir ayrılık yaşadık vaseline iki gün sonra mesaj attı, mesaj atmasaydı ben kafamda bitirmiştim o sırada orada öğretmenlik yapan bir bayandan teklif almış ama ben mesaj atınca bana geri dönmüş. Ben şöyle döndüm baktım ne saçmalıyorsun der gibi neyse dedim özgüven patlaması yaşıyor heralde boşver atsın mutlu olsun diye düşündüm.
Peşimde deli gibi koşan oydu, bir kısmetim çıktığı anda soluğu evin kapısında alırdı. Resmen anneme yalvardı ama gel gör ki şimdi tam aksini iddia ediyor.

tipik erkek modeli :) bir çoğu böyle

hepsi aynı bunların yaa:9: benimki başkalarının yanında söylemez ama bana sürekli beni görünce aklını yitirdin nerde kaldınız diye haber gönderdiniz der durur bende he he deyip gülüp geçiyorum aman ne yapayım kendini öyle avutsun garibim:19:

ne kadar sinir bir durum.neyse ki eşimin böyle bir huyu yok.nişanlıyken çok çektirmiştim eşime sürekli anlatır durur.ağzından bir kelime almak için bin takla attım ,der herkese:1:

Anaaa adamlar sizin peşinizden koştuğu halde böyle diyorlarsa demekki hemen atlamamk , cidden zor olmak, peşimizden koşturmak gerekmiş. He birde hemen tekliflerine evet deseydiniz, ilk arayan falan siz olsaydınız uiiyyy ne olurdu kim bilir ?

Bence böyle durumda gerçeği söyleyip bu egolu adamların popolarını indirmek lazımdı...

Bence hiç takmayın orada oturanlar da eşinizin uydurduğunu anlamışlardır 100%. hiç bir kadın bir erkeğin peşinden o şekilde koşmaz :) onlar da biliyordur bunu..

bu modelden bende de var.kızımız daha 2 aylıkken başladı kızım senin bu anan peşimden çooook koştu demelere.ilk başlarda gıcık oluyordum şimdi gülüp geçiyorum.demek ki hepsinde az buçuk var bu huy.

benim sevgilim de böyle, eniştem de :)) hiç takılmıyorum ben gülüp geçiyorum :1:

ayyyy benim babamda boyle hanimm soyle kostu pesimden ballandirir durur kendini halbusem annem pasakli dermis hic begenmezmis 5 yillik sevgilisine kizip bir gecede karar vermis evlenmeye babamda hazirda bekliyormus kendini anlatirkende egosu tavandan disari cikar annem frenleme kalkicindada derki ya bak inanmiyorsunuz gencligime doymayim yalan soylemiyorum duyanda sanir 15 lik:60:

İyi güzel de egoyla süslemeye gerek var mı? Alan almış satan satmış..
Başka konularda da böyle mi?

Ayyy yine geldi aklıma eski sevgilim :-S
en büyük hobisi etrafımıza birilerini toplayıp bıkmadan usanmadan bizim hikayemizi anlatmaktı,
hatta yaşlanınca kampa gidip ateş başındaki gençlere tanışma hikayemizi anlatma fantezisi vardı,ölmeden önce mutlaka yapmak istedikleri arasında:)))
Onu tanıdığım için mi bilmiyorum ama erkekler genelde nasıl "tavladıklarını" nasıl mücadele ettiğini ve zafere kavuştuğunu anlatmaktan keyif alır diye biliyodum.Kahraman askerlik anıları,ya da avcılık hikayeleri gibi kendilerinin edilgen olmadığı durumları anlatmaktan zevk alırlar diye düşünüyodum ama yorumlardan anladığım kadarıyla tam tersiymiş meğerse :))

Son düzenleme:
Özellikle son günlerde bir hastalik cikti ortaya: Kendini kanitlama cabasi hastaligi. :ssz:
Bana göre esin de bu hastaliga yakalanmis.

Back
X