Hafta sonu eşimle, benim iş yerinden bir arkadaşıma gittik.
Arkadaşımın doğum günüydü eşi de yemek hazırlamış, eşim, ben bir arkadaşım daha gittik.
Muhabbet falan herşey güzel sonra benim arkadaşım eşime siz nasıl tanıştınız anlatsana falan dedi.
Eşim işte anlatmaya başladı biz ciddi bir ayrılık yaşamıştık. Hatta ayrılırken ağlamıştı dün gibi hatırlıyorum.
O zamanlar köy gibi bir belde de öğretmenlik yapıyordu. Sonradan master yapmak için yanıma gelmişti.
Eşim köyde çalıştığı dönemde ayrılmıştık, iki gün sonra gece bir mesaj attı ne yapıyorsun iyi misin tarzı hatta sim kartı bile saklıyorum.
Arkadaşlara şöyle anlattı ben şaşırdım kaldım. Biz ciddi bir ayrılık yaşadık vaseline iki gün sonra mesaj attı, mesaj atmasaydı ben kafamda bitirmiştim o sırada orada öğretmenlik yapan bir bayandan teklif almış ama ben mesaj atınca bana geri dönmüş. Ben şöyle döndüm baktım ne saçmalıyorsun der gibi neyse dedim özgüven patlaması yaşıyor heralde boşver atsın mutlu olsun diye düşündüm.
Olayı iyice abarttı hatta bu bayan biz nişanlıyken bile teklif gelmiş v.s. :))
Peşimde deli gibi koşan oydu, bir kısmetim çıktığı anda soluğu evin kapısında alırdı. Resmen anneme yalvardı ama gel gör ki şimdi tam aksini iddia ediyor.