- 4 Kasım 2020
- 132
- 267
- 23
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1yıldır annende kalıyorsunuzda eşinin kardeşi sizde kalıncamı sorun oluyor anlamadım 1yıldır nasıl bir yerde ev bulamadınız? Madem annenizin yanında yaşayacaktınız neden evlendinizMerhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Yeni evli çift kızın annesinin yanında nasıl rahat ettiyse üstüne bide çocuk yaptıysa kardeşide rahat eder bence tabi kardeşi konu sahibemiz kadar rahatsa20 yaşında genç bir adam yeni evli sayılabilecek bir çiftin yanında rahat edebilecek mi acaba.
Demek korunduğunuz halde çocuğunuz oldu allah allah çok değişikTakip ettim canım yumurtlama günümde ilişkiye girdim üstünden 10.gün geçti bugün test yaptim negatif adetime 5 gün var daha 2 aydır deniyorum
Hediye gökten gelmiyor degil mi?Bacım Berlin de yaşıyorum evlendik ve evimiz neredeyse hazırdı burada hava parası diye birşey var çalışmıyorsan ev bürolarınin içinde adam oluyor senden 5 6 bin Euro hava parası alıyor ewin 1 haftaya hazır diyor adam parayı aldı kaçtı gidip şikayet etme gibi bi lüksün yok kendimizi toparlayama kadar mecburi yeni bi ew bulana kadar kalmak zorundaydık çocuğa gelince RABBIMIN hediyesi geri ceviremezdim
Çocuk konusunda bu lafı kullanan çok oluyor da başka konularda bunu hic duymuyoruz nedense??Tabiki de belki çok iyi dikkat etmemize rağmen olmuştur RABBIM isterse herturlu verir biz ne yapsak boş olur
Berlinde yasiyorsaniz ev bulmak kolaydir neden sizle yasasin bence bastan kabul etmeyin cunku eninde sonunda zaten kavga olcak bu mesele ile ilgili bastan olsun ama buyukler bunu halledebilirse ozellikle erkek kardesede kalabilecegi yer tutarlarsa falan en guzeli olurda cunku abisi kimse yok diye belliki kendini sorumlu hissediyor bir tarafindan guzel bir sey en azindan baskasinin sorumlulugunu alacak kadar olgun bir insan. Insallah konusarak halledersinizBerlin
Hayir desende ondan anliyacak erkek lazim.bence benimde kv geliyo kislari ve geldigi yeri bir teror yerine dondurup gidiyo ha oyle 3-5 gun degil tam tamina 4 ay kaliyo ben bu sene hatir gelemez istemiyorum dedim karsiliginda ne buldum annem gelecek istersen sen 4 ay annenlerde kal denildi yani sozunu dinleyecek biri lazim benceNeden hayir diyemiyorsunuz?
Kayniniz orada olduguna gore dil biliyordur ve calisiyordur. 300-400 Euroya faturalar dahil bir oda kiralayabilir. Avrupada bu cok yaygin ve bu sekilde cok fazla ev arkadasi arayan var.
Bak suan ben bu mesaji yazarken esimin kiz kuzeni mesaj atti. Avrupada bir universiteden kabul almis. Vize islemlerinde olur da avrupada yasayan bir akraba gerekirse sizi soyleyebilirmiyim diye sormus. Esim de bana soyledi. Detayini tam olarak bilmemekle birlikte sponsor tarzi durumlar olabiliyor.. Bu nedenle direkt olarak imza atmali bir durum olursa asla boyle bir seye sicak bakmiyorum, kabul etmiyorum dedim.
Benim esim yabanci, ailesi de farkli ulkede yasiyor. Bir keresinde kayinvalidem esimle telefonda konusurken kaynimdan icin yanina aldirsan ya, orada calissin. Abisi neden kardesini yanina aldirmiyor diye soruyor insanlar dedi.
Yanimiza gelse bizle yasayacak yani. Ben yasayamam oyle dedim. Kapandi konu. Cok zaruri bir durum olmadikca bu tarz seylere sicak bakmiyorum. Sahsen ben kendi kardesimi bile surekli istemem.
Bazen dusunuyorum milletin esi cok mu sert. Korkuyorlar, cekiniyorlarmi hayir demeye. Hayir diyemeyeceginiz erkeklerle evlenmeyin ya.
biraz önce aksini savunuyordunuz halbuki...? kardeş sonuçta eşinin kardeşi çok ayıp böyle demeniz zor durumda olmasalar böyle demezlerdi belli ki bilmediğiniz bir durum var... bi konu da kardeşine sahip çık olup diğer yerde erkeğin kardeşi olunca tam tersi olmanız tuhaf....Kardesi su an nerde yasiyor? Surat asmayla anlamaz, acik acik diceksin, ha eger illa bizimle kalacak diyorsa, Kal ananin evinde ona hizmet et, el alemin koca adamina hizmet edene kadar.
Benım Annem de aynıııııı böyle her şeye tamam diyip sonra surat asar sonra da bize sinirlenir benim istemediğimi görmüyor musun diye, herkesin yüz ifadesine bakıp tavrına bakıp aslında ne demek istediğini mi anlamaya calısıcaz bir de cok sacma . E söyle istemiyorsan diyorum, sen anlamıyor musun istemediğimi diyorOnce olur diyip sonra esinizin "noldu?" Demesini istemek niyyyee? Neden ilk sefer onay verip sonra surat asarak hayir demek istiyorsunuz anlamadim.
Sizin gibi başta biseye onay verip daha sonra surat sallayan insanlari farketsem bile görmezden gelirim ben, bilinçli olarak.
Eşiniz ne yapar hiç bilmem ama iletişim kurmayi ogrenin bir an önce. Bu konuyu konuşmak için eşinizin soru sormasina bile gerek yok fikriniz degistiyse de bunu "konuşalim" diyip konuşabilirsiniz.
Sizin mesele ne oldu erkek kardesle konusabildiniz mi? Aslinda erkek kardes suan nerdeyse orda kalsin derlerse ki " ayip oluyor zor oluyor " diye banada bebekle zor olur diyebilirsiniz.birde erkek yemegj utuyude de sizden beklicekler yani sadece oda verme ile de is bitmicek.yanj oda ev ariyorsa gercekten bir iki aylik gibi belirli bir sureyse hadi idare edilir ama yoksa hic idare etmeyin benim annem idare etmis sonra Allah razi olsun diyen bile olmuyor.Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Evet benim annem de yaşamış ayni şeyleri hem de imkansizliklar icinde. Insandan insana degisiyor iste kimisi kiymet biliyor kimisi bilmiyorSizin mesele ne oldu erkek kardesle konusabildiniz mi? Aslinda erkek kardes suan nerdeyse orda kalsin derlerse ki " ayip oluyor zor oluyor " diye banada bebekle zor olur diyebilirsiniz.birde erkek yemegj utuyude de sizden beklicekler yani sadece oda verme ile de is bitmicek.yanj oda ev ariyorsa gercekten bir iki aylik gibi belirli bir sureyse hadi idare edilir ama yoksa hic idare etmeyin benim annem idare etmis sonra Allah razi olsun diyen bile olmuyor.