Eşimin erkek kardeşi bizimle yaşayacak :(

biraz önce aksini savunuyordunuz halbuki...? kardeş sonuçta eşinin kardeşi çok ayıp böyle demeniz zor durumda olmasalar böyle demezlerdi belli ki bilmediğiniz bir durum var... bi konu da kardeşine sahip çık olup diğer yerde erkeğin kardeşi olunca tam tersi olmanız tuhaf....

Naptin sen kuzum hirs yapip konulara yazdigimi yorumlara cevap vermeye Mi calisiyorum?
Bak bakalim, bu konuyla senin konunun tabani ayni Mi sartlari ayni mi?
Yada daha iyisi, sen ilk önce git esinle nasil es olunur, onun kölesi degil diye arastir.

Ya o değilde 6.5 yıllık evliyim hala acaba evliliğim oturdu mu hazır mıyım falan diye düşünüyorum bu bebek konusunu hala korunuyorum daha erken diye...yangından mal kaçırır gibi çocuk yapmak niye hemde düzen bile yokken :olamaz:

Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Anne lerle kalmasan en başta iyiymiş. Adam sana sormuş sorun yok gibi başını sallamış sın. Bir an önce konuşmalısın.

Merhaba hanımlar benimde içime dert olan bi konu var sizinle paylaşıp yorumunuzu almak istedim.. biraz uzun olabilir HAKKINIZI HELÂL edin Ben bir yıldır evliyim ve 3 aylık bebeğim var yurtdışında yaşıyoruz 1 yıldır da annemde kalıyoruz mecburi ,yurtdışında kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi herneyse, bir kac ewden onay bekliyoruz olursa INŞALLAH taşnicaz eşimin bide erkek kardeşi var burada aile olarak tek ikisi var, birde amcalar dayılar filan iste eşim dün taşınırsak kardeşini de yanımıza alacağını soyledi ardından senin için bi sorun olmaz dimi dedi ben o an şok oldum konuşamadım başımı sallayıp yok dedim dünden beri yüzüm asık farkediyor zaten ama buna bozulduğumu anlamıyor yada anlamak istemiyor kardeşi 20 yaşında bekar biz zaten 1 yıldır yalnız kalamıyoruz kendi düzenimiz yok diye taşınmak istiyorum kendi ewimde de rahat olmicaksam niye taşınıyorum ki buradan? Durumu farkedip sormasını istiyorum noluyor diye dökücem içimdekilerini zoruma gitti baya..
Esin annenlerde kalmış bence onun kardeşide sizle kalabilir bence eşinde boyle düşünüyor

Esin annenlerde kalmış bence onun kardeşide sizle kalabilir bence eşinde boyle düşünüyor
Bir yil sonra kardeste kendi evine gider mi acaba konu sahibi bir yilda cikiyor annesinin yanindan ve uzun sureli de ev arayisi var anlattigina gore. Erkek kardeslede bastan konusulursa ev bulmak zor simdiden ara yazil bu aradada tabiki bizde kalabilirsin diye idare edilir de ama temelli zor.

Back
X