layık görmemek ne haddime, tanımadığım biri için böyle bir yargıya varamam asla...kaldı ki, biz de ortalama insanlarız, elbette mükemmel değiliz, kızın huyu suyu için atıp tutamam onu da bir anne-baba yetiştirdi sonuçta ve bence çok küçük henüz
daha önce de yazdığım gibi kızın teyze taifesi hiç normal değil, bu çocuğu ne yap ne et kaçırma, hepimiz faydalanalım etin sütünden mantığında olabilirler ya da ben yok yere fesatlanıyor olabilirim :)
kaynım ciddi bir şey değil diyor, ama ilişkiyi sürdürüyor, bahanesi de kızın duygu sömürüleri, ama ben kızı sevdiğini ve kopamadığını düşünüyorum...(vicdan sahibi, duygusal bir yapısı var,öyle çapkın erkek modunda değil) abisine anlattığında eşim sert çıkışlar yapıyor sanırım çekiniyor biraz, benimle daha rahat konuşuyor, ama arada konuyu dert eden de ben oluyorum...
görüyoruz,duyuyoruz böyle şeyleri malesef, sakin hayatımızda aksiyon istemiyorum açıkçası.... hele ki huzursuzluk hepimizden uzak olsun...
kesinlikle bilmemeyi tercih ederdim
o kırmızı kısmı konuyla ilgili somut örnekler olduğu için öyle yaptım , umursamazdım evet eğer kayınvalidem hayatta olsa, bana ne derdim belki... ama 3 erkek ve destek olacak bir yenge bir hala yada kadın kuzen yok... ağzımın içine bakıyorlar ne diyecek ne düşünüyor acaba diye hepsi, iyi bir şey mi yoksa yük mü karar veremedim açıkçası bu kadarı... şu an tayin sebebiyle başka şehirdeyim ama yazsonu itibariyle kayınpederimin alt katındaki dairede yaşayacağız... yani her olan bitenin bir parçasıyım ve şu an onlar için tek danışılabilecek kadın modeli benim... bu arada sedef kim
bu arada arkadaşlar; olayları sırasıyla yazdım... yani kızın " o kadın" tabirini kullanarak kaynımın benimle aynı ortamda olmasını istememesi ya da eşime iş yerinde onunla ilgilenmediği için kendince tavır yapması gibi konular, kaynımın o saçma yalanından önce oldu... yani kaynım var olan yangına körükle gitmiş anlayacağınız... kızın tavrı bu kıskandırma amaçlı yalandan sonra ortaya çıkmadı...