esimin erkek kardesinin biz yokken evde kalmasi ve esim yokken benle kalmasi

Eşinin rahatlığına mı şaşırsam, kaynının pişkinliğine mi.. Yani yanında oturmadığınızda anlamıyor mu rahatsızlık verdiğini? 19 yaşında koca adam olmuş, farkedemiyor mu bunu..
Benimde 2 kaynım var, eşim yokken asla içeri girmezler. Ki ben kardeşim olarak görürüm onları ama herşeyin bi oluru olmazı var yani. Sizin bi aile büyüğünüz girsin bence araya
zaten konuşuldu.ben kendim de mikonustum annesi babasiyla. kardesiyle de konustum ama bilmiyorum sanirim sorunlu yine de geliyor bende anlamis degilim

Bence evde rahat giyinin. Cocuga kesinlikle hizmet etmeyin. Yiyecekleri saklayin kendi de yapamasin. Sorarsa da bitmis gidip al istersen dersin. Beni niye davet etmedin yerken derse de ben yalniz yemeyi cok seviyorum dersiniz. Yatak odasina saklanmayin, ortada durun, cocugu rahatsiz edecek sorular sorun, size gicik olsun. Onlar rahatsa siz daha rahat olun. Bir de is yapmasini isteyin. Yapmazsa da o zaman neden bu evde kaliyorsun. Buradaysan sorumluluk alacaksin deyin. Bence uc gune kalmaz kurtulursunuz.

Ayni dert bende de var malesef ben 25 yasindayim bi yerine 2 kaynim kalıyor hemde 3 aydir cok zor ya anliyorm tabi es anlayissiz olunca sıkıntı oluyor

Eger cocugu ozellikle sizi kontrol amacli evde tutuyorlarsa durum degisir. Bu durumda cocukla konusun. Neden evde kaldigini ogrenin. Ozellikle mi gonderildigini sorgulayin. Eger oyle oldugundan suphelenirseniz, evden kovun. O ev sizin. Evden kovma hakkiniz var. Eger kocaniz da size karsi gelirse onu da evden kovun. Uzerinde cok baski kurdugunu, evliligin boyle bir sey olmadigini, sirf bu sebepten dolayi bosanmak istediginizi soyleyin. Ve bence bosanin da. Size saygi duymayan bir es, es degildir.

normalde okuyor cani sıkılınca otobuse binip geliyor bize.esime soyluyorum ama malesef istemedigimi dusunuyor.bana bir zarari yok terbiyeli bir cocuk ama rahatsiz oluyorum . bende çalışıyorum evde yokken kalsin istemiyorum
Bu konuda eşinizle oturup açık açık konuşacaksınız. Rahatsız olduğunuzu Açıkça dile getireceksiniz.

Bence evde rahat giyinin. Cocuga kesinlikle hizmet etmeyin. Yiyecekleri saklayin kendi de yapamasin. Sorarsa da bitmis gidip al istersen dersin. Beni niye davet etmedin yerken derse de ben yalniz yemeyi cok seviyorum dersiniz. Yatak odasina saklanmayin, ortada durun, cocugu rahatsiz edecek sorular sorun, size gicik olsun. Onlar rahatsa siz daha rahat olun. Bir de is yapmasini isteyin. Yapmazsa da o zaman neden bu evde kaliyorsun. Buradaysan sorumluluk alacaksin deyin. Bence uc gune kalmaz kurtulursunuz.
evet aslinda keske yapabilsem cok cekingen ve sessiz biriyim.birsey yap felan da diyemiyorum.herseyi hazirliyorum.hazirlamama ragmen geldiginde hicbirsey yapmiyorsun ilgilenmiyorsun diyor.hatta disari gitmisse ara ne isterse onu yap diyor bana.o kadar yapmıyorum istedigim gibi yapiyorum. ama dedigim gibi biraz rahat olmam lazim kemdi istedigim gibi davranmam gerek

Eger cocugu ozellikle sizi kontrol amacli evde tutuyorlarsa durum degisir. Bu durumda cocukla konusun. Neden evde kaldigini ogrenin. Ozellikle mi gonderildigini sorgulayin. Eger oyle oldugundan suphelenirseniz, evden kovun. O ev sizin. Evden kovma hakkiniz var. Eger kocaniz da size karsi gelirse onu da evden kovun. Uzerinde cok baski kurdugunu, evliligin boyle bir sey olmadigini, sirf bu sebepten dolayi bosanmak istediginizi soyleyin. Ve bence bosanin da. Size saygi duymayan bir es, es degildir.
kontrol amacli degil eminim.bazen hickimseye soylemeden yani annesine babasina soylemeden geliyor.

Benimde var başımda bir tane . Gidiyor geri geliyor uzun süreli kalıyor tekrar bişeyler oluyor ve senelerdir neredeyse 3 sene toplamda. Bir halt yapamıyorsun . Eşinde bitiyor olay. Hayatımın kavgalarını yaptım tükendim ama olmadı. Anası babası düşünecek. Allah aşkına bunu okuyanların kardeşleri çocukları falan gelin evlerinde kalıyorsa elinizi vicdanıza koyun biraz akıllı olun pislik yapmayın yahu :kızgın:sonra gelinler kötü oluyor aileyi kabullenmemiş oluyor geçimsiz oluyor . Allah da sorsun hesabını

psikolog su acidan esim belki onu dinler beni kotu biri olarak goruyor.kimseyi sevmiyor istemiyorum gibi goruyor
Esin seni kötü biri olarak görmüyor tam tersi bu zannindan ötürü seni çok güzel sindiriyor!
Birde nerden kardes oluyorsunuz aynı anadan mi?peydahsiniz,aynı babadan mi?dustunuz! Tevbe ya!

Çok yanlış. Evliliğiniz zarar görmeyecek şekilde, Temkinli davranarak ciddi bir sorun haline getirmenizi öneririm. Üstelik evinizde alkol gibi tüketimlerde yapıyormuş.

Tek çare ozaman karşına al konuş kaybını ben rahatsız okuyorum tek kalmak istiyorum anın yokken gelme de başka ceren yok

Eşiniz evde yokken gelip kalamaz uygun değil bu durum...onu istemediginizi davranislarinizla belli edin.

zaten konuşuldu.ben kendim de mikonustum annesi babasiyla. kardesiyle de konustum ama bilmiyorum sanirim sorunlu yine de geliyor bende anlamis degilim
Yeterince tepki vermediginiz icin bu durumu yasiyorsunuz. Siz içten içe eşinizden korkuyor ya da cekiniyorsunuz. Kayin ile nasıl kardeş olunuyormus. Şöyle eşiniz de varken kısa bir etek giyip karsisina oturun bakalım. Belki esinizin kafasina dank eder. Ya da bu adam sizi sevmiyor.

Oyle bisey olurmu gerekirse cok buyuk kavgalar cikar genede o cocuk evinde kalmasin ev dedigin ozelindir kocan ve sana aittir hersey olabilir kocan tatli dille anlamaiyorsa olay cikar kardesinin yuzunede soyle ben rahatsiz oluyorum diye sonucta senin cekincek biseyi yok o senin evine geliyor o cekinsin

Back
X