eşimin erkek muhabbeti

haklısınız kızlar ama bu muhabbetler de benım mıdemı bulandırıyor. umarım ömrum boyunca gercegını yasamam ve yasamazsınız.

haklısınız kızlar ama bu muhabbetler de benım mıdemı bulandırıyor. umarım ömrum boyunca gercegını yasamam ve yasamazsınız.

umarım yaşamazsın güzelim....dedim yaa bize göre iğrenç bi durum..ben şahit olsaydım şime ilk lafım tiksiniyorum senden olurdu....ama eşin bu huyundan zor vazgeçer söliim..sadece sana karşı daha temkinli olur okadar ama bişey yapacağını zannetmiyorum....

sen yine de dikkat et:)

bende nişanlımın böyle konşmalarını yakalasam içimden parça kopardı herlde çok zor... kolay kabullenilcek birşey değil.... herkesin ilişkisi kendine göre mükemmeldir... saftır gerçek aşktır.. bu hareketle tüm ilişkimize geleceğe olan inancım kırılırdı. umarım telafi edebilir eşiniz...

Ama evlenmeden önce olmuş bu olay Nildeniz evlendikten sonra yakalamış bunu..

Bence abartılacak bir şey yok ama nefesin hep ensesinde olsun eşinin yine...

Eşimin iş yerinde her perşembe başka bir ilden gelen bir iş adamının toplantısı oluyor ...
Toplantı sırasında eşi arayıp duruyormuş cepten adam sürekli izin alıp dışarı çıkıyormuş..
Sonra adama inanmıyorum toplantıda olduğuna oranın telefon numarasını ver ve sen çıkacaksın karşıma , beni yetkili ile görüştüreceksin gerçekten toplantıda mısın değil misin anlayacağım o zaman demiş. Adamcağız şirket sahibine söylemek zorunda kalmış ve kadın şirket sahibi ile görüşmüş ve eşinin gerçekten toplantı da olduğuna inanmış.

Bu olaydan sonra eşim eve geldi olayı anlattı bana ve bir kadın niye böyle yapar dedi.

Ben de dedim ki altında yatan mutlaka bir sebep vardır ve eşinin falsosunu yakalamıştır o yüzden aramıştır dedim.

Ya öyle bir şey yoksa kadın kendi kendine senaryo yazıyorsa , boşa kuşkulanıyorsa ne olacak , zaten adamın öyle bir şey yapmadığı da anlaşıldı dedi.Adamı o kadar milletin içinde rezil ettiğiyle kaldı kadın dedi.

Sonra bana şunu sordu: Eşler niye birbirini aldatır , aldatacak madem niye evlenir? Ben erkek olduğum halde böylelerine çok kızıyorum dedi.

E sen yapmaz mısın dedim.... Yapacak olsam evlenmezdim dedi...

Sonuç olarak bazen kadınlar da boşuna vesvese yapıyor ama her vesvese de vardır bir hayır...

Son düzenleme:
saolun kızlar verdıgınız örnekler ıcın sizlerin söyledikleri benım ıcın hepsi ayrı bir önem tasıyor. iyiki varsınız. ben sımdı sahur hazırlıycam . yesın yatsın . bende söyledıklerınızi derinlemesıne dusuncem sabaha kadar kırgınlıgım gecer umarım hersey yoluna girer. hoscakalın öptüm hepinizi.

umarım telafi eder. ne kadar da bunu beynımden sılemıycekse de.

erkeklerin böyle saçma muhabbetleri çok olur boşver uzatma canım kafana takma sadece hoşlanmadığını kızdığını bilsin ama üsteleme derim

"s......" düşündüğüm şey mi? "bilmem ne yapıcam" mı yani?

bi kızdan bahsediyosa ve düşündüğüm şeyi söylediyse, çok kötü değil mi bu?

yani ben mi çok abarttım bilemedim. ya da yapılan yorumlara bakılırsa ben yanlış anladım sanırım :44:

kendini doldurma bence...
yani açıklama yapmış öyle bişey yapmadığını sadece lafta olduğunu söylemiş..
güveniyormusun eşine önemli olan o..
haaaa evlendikten sonra olmuşsa yada olursa böyle bişey o zaman işler değişir...

Tamam, erkek bakış açısıyla kızlar öyle muhabbet yapmaz, erkekler yapar.
PEKİ erkeklerin ''erkek muhabbetlerinin '' birinde sizin isminiz bu şekilde geçerse ne düşünür ?
...........

Kırılmanız çok normal. Bunun için kavga etmeyin, değmez huzurunuzu kaçırmaya ama sizden daha adam akıllı özür dilemesi, daha adam gibi gönlünüzü alması lazım.
Öyle sen yaparsan ben boşarım, bu erkek muhabbeti demesi çok kabaca.

Ben de öyle anladım kindar.
Kimse de farketmemiş sanırım.

Evlenmeden önceki bir muhabbet ama evlenmeye ramak kala yani 1 ay kala yapılan bir muhabbet!
Ve kız senin bilmem ne? Muhabbete bak yahu!

Bence hiç içaçıcı bir durum degil.
Ve bunu bir de erkek muhabbeti kılıfına sokması da ayrıca bir ilginç!

,

si... yazdıgm sey bir küfür düşündügünüz sey yani ne yapıcam anlamında deil. hiç iç acıcı olmadıgından zaten tam bir karamsarlıktayım. 10 kere aradı bugun isyerındeyken. ne yapıyorsun dıye.hatalı oldugunun farkında.

Yok artık..ne çok şey biliyoruz ya..kulaktan dolma bilgilerle...:44::44:
Cinsellik yeme-içme-barınma kadar birincil bir ihtiyaçtır.bu hem erkek hem kadın hem hayvan için geçerlidir.yani,yalnızca erkek için ihtiyaç değil,kadın için de ihtiyaçtır.
Yalnızca kadınlar (yani bizler) toplumun "kadın yapmaz" baskısıyla büyüdüğümüz için yapmıyoruz.Ahlak yapımız bunu gerektiriyor çünkü... Kötü mü oluyor? hayır ama bunu da erkeklerin kullanmasına izin vermemeliyiz. Yani sen erkeksin,senin dürtün böyle, benimki öyle değil gibi cevaplar hem yersiz,hem alçaltıcı hem de bilimsel değil.

Üzgünüm ben bu U erkek muhabbeti olarak kabul etmiyorum
Böyle bir saygısızlık olabilir mı
Nasıl bı konuşma tarzı uydurduğu kılıfı da kabul etmiyorum
Hoş görmüyorum

Rahatsiz olman cok normal, hos bisey degil. Ama erkekler arasinda olabilir böyle seyler. Yani düsünmeden laf olsun diye konusulmustur diye düsünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…