Eşimin eşek şakası

Ya ben çok korkardım. Bozuk denen asansör belki kablosunda sorun var sanki eşiniz biliyor ne sorunu var belli mi olur yere çakılsa falan öledebilirdiniz. Ben hiç sakin kalmazdım çok şuursuz ayıp bir hareket. Zavallı dedeciğim de ne korkmuştur. İnsan olan yapmaz bunu ya. Şaka bu değil işin ucunda insan hayatı var

Valla üzülerek söylüyorum ki eşin bir gerizekalı konu sahibesi, bu şaka mı simdi?? 15 dk yaşlı bir insanı asansörde dikmek şaka mı hem de kalp hastasıysa? O arada ya deprem olsaydı bunu hiç yazmıyorum bile. Bence bir doktora gidip IQ testi getirmesini iste.

Son düzenleme:
Eşinizle konuşun bi kastî mi yaptı bilmiyorsunuz henüz. Eşinizi daha önceki konulardan hatırlıyorum sakin yapılı ağır biriydi. Bence bilerek değil. Dediğim gibi konuşun güzelce

İnşAllah şaka değildir ve unutmuştur ama böyle bile olsa buna gülünürmü ciddi sıkıntılı yani

Eşiniz siz asansörden çıkınca guluyorsa bilerek yapmış besbelli karşımda gulen insan varsa aklıma başka ihtimal gelmez çünkü hayır dedeye birşey olsaydı ne olacaktı o an ki adamın tansiyonu yükselmiş dil altı verilmiş ya beyin kanaması gecirseydi hala gülmeye mi devam edecekti.

Diğer sucluda ev sahibi hatta bina sakinleri madem asansör bozuk asansör kapısına yazı assinlar asansör arızalı sakın binmeyin diye binaya her gireni tek tek arayamazlar sonuçta kargocusuda gelir yemekciside gelir ya insanlara birşey olsa nasıl hesap verecekler.

Eşek şakası bile değil. Yaşlı adam oruç oruç asansörde perişan olmuş. Siz de keza. Ya babasına bir şey olsaydı. Aklından zoru mu var eşinizin? Gerçekten soruyorum tuhaf başka hareketleri oluyor mu?
Ya yok esim salak salak sakalar yapmaz asla sakin biridir

Valla üzülerek söylüyorum ki eşin bir gerizekalı konu sahibesi, bu şaka mı simdi?? 15 dk yaşlı bir insanı asansörde dikmek şaka mı hem de kalp hastasıysa? O arada ya deprem olsaydı bunu hiç yazmıyorum bile. Bence bir doktora gidip IQ testi getirmesini iste.
Ya o 15 dk bana asır gibi geldi kafamdan neler gecti 6 subat depremlerinden etkilenmeden önce ben Düzce depremini yasadım kafayi sıyiracaktım biliyor yani ne diye yaparsin kaz kafalı ah eve bi gidelim de

Ben de zeka problemi var diye düşündüm.
Unutsa telefonu kendi de binerdi.
Allah size peygamber sabrı versin.
Burda böyle ise daha neler yapıyordur lüzumsuz.

Adama inme inse orda felç gelse pıhtı atsa aaaaa hiç mi kafası çalışmıyor bu adamın da gülüyor kahkahayla! Yok artık orda ağzına mıçardım herkesin içinde
Bir sey olmadı sonucta diyor ay anlatamam sinirimi cocugumun babasi demeden dalmak istiyorum

Ben de zeka problemi var diye düşündüm.
Unutsa telefonu kendi de binerdi.
Allah size peygamber sabrı versin.
Burda böyle ise daha neler yapıyordur lüzumsuz.
Böyle huylari yok ben ne desem yapar uyar uyumlu sakin biridir.Bu hareketi neden yapti anlamadim

Kasıtlı yapılmış bence kendisinin kızını alıp binmemesi ne kadar düşüncesizlik böyle. Bence tavrınızı koyun ve böyle seviyesiz şakalar yapan birini muhatap alıp bir süre konuşmayın. Çok yanlış bir hareket.

Ya yok esim salak salak sakalar yapmaz asla sakin biridir
Şaka değil de tuhaf başka huylar falan. Çok normal gelmedi bana bu yaptığı. İftar saati yaklaşmış oruçlu insanları bile isteye asansörde bıraktırmak nedir ya. Kafayı mı yemiş yoksa mental sorunları mı var nedir

Back
X