• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski eşi oğlunu dolduruyor mu ?

Hanımlar empati yeteneğini ve okuma anlama yeteneğini kullanarak Yapıcı yorum yapanlara sonsuz teşekkürler:KK200:
Bazılarına da ne anlatsak boş.O yüzden en iyisi muhatap olmamak.:sinirli:

Son düzenleme:
Ben sizi Anlıyorum ve sizin için üzülüyorum .
Anlattıklarınız kadarıyla eşiniz sorumluluk sahibi bir baba ve Eş değil .
Umarım sizi mutlu eder ilerde .
Iyi günler
Ben böyle mi anlattım pes :) :)

Msjları duruyor canım artık telde dedim lanet olsun çocuğuna ödüyosun dedim oğlum aramak istemiyor o günden beri sen arattırmıyosun diyor üstelik aldattı o halde anlaşmalı boşandım ben de çok hatalıyım
Uğraşmak istememişsin .
Uğraşmakta yıpratır insanı .
Her ne kadar yansıtmasanız bile çocuklar hisseder herseyi . Babada size yükleyip sanki çocuğun hiç aklı yokmuş gibi annen öğretiyor diyordur .

Benim de eski eşim nafakayı ödemiyordu icraya verdim oğluma hiç yansıtmadım bi kuruşunu yemedim. 150 tl ödüyodu zorla o da. Üç yıl olcak nerdeyse arttırmadı hiç bi katkısı yoktu nafaka arttırma davası açtım yine oğluma yansıtmadım yine bi kuruşunu yemeyeceğim kendide biliyor ama dava olması zoruna gitti oğlumu arayıp küfretti sen de ananla aynı B.ksun diye çocuk şok oldu haberi yoktu. Hiç bir şeyini istemiyorum ama yardım da etsin yani. Çocuk msj atmış babasına haberim yok bana dk yükle diye ben yüklerdim dedim hayır babam yüklesin dedi.Eski eşte beni aradı yüklicem ama benim yüklediğim parayla seni arayamaz diyor.şimdi de tehdit ediyor velayet davası açıcam diye avukatıma sordum anlattım korkma diyor ama korkuyorum yine de oğlumun psikolojisini düzenini bozacak diye :KK43:
Canım en güzelini yapmışsın . Yansıtmamak lazım kesinlikle ama böyle ufak tefek olaylarla da çocuk kendince bir yorum yapıyor . Ve korkma çocukların psikolojileri öyle kolay bozulmuyor .

Canım en güzelini yapmışsın . Yansıtmamak lazım kesinlikle ama böyle ufak tefek olaylarla da çocuk kendince bir yorum yapıyor . Ve korkma çocukların psikolojileri öyle kolay bozulmuyor .
Ya en çok velayet davası açıcak o zaman psikolojisini bozacak diye korkuyorum

Uğraşmak istememişsin .
Uğraşmakta yıpratır insanı .
Her ne kadar yansıtmasanız bile çocuklar hisseder herseyi . Babada size yükleyip sanki çocuğun hiç aklı yokmuş gibi annen öğretiyor diyordur .
Aynen öyle malesef

Ya en çok velayet davası açıcak o zaman psikolojisini bozacak diye korkuyorum
Alamaz ki. Sen dik dur ama kavga etme. Didişme. Velayet davası açacağım derse nasıl istersen benim için sakıncası yok de.
Çocuğa pul kadar nafaka verip velayeti istemesi de enterasan.
Ama hiiiç endişelenme mümkünse çocuğa duyurma o duyurursa da açıklarsın . Önemsiz birşey gibi.
Dipnot: bu konularda çok soğuk kanlıyım çünkü eski eşim ben bunaldıkça zevkle üzerime geliyor.
Nafaka davası açmış insan bana gerisini sen düşün :)

Sizin bşy anlatmanıza gerek yok :)
Önceki konularınızı biliyorum :)
Belli ediyor nasıl bir baba ve Eş olduğunu
Sabit fikirlerinizi kendinize saklayın.Eşimle Evliliğin ilk aylarındaki problemleri düzelttik moralinizi bozmak gibi olmadın da ...Bana bir daha da özelden naptın canım diye yazmayın mümkünse.iyi Akşamlar

Bence davayı geri çekin, eşinizin telefonuna konuşmaları kaydeden bir program yükleyin. Bu dakikadan itibaren her şeyi biriktirin. Es eş kişisi bence aynı düzen davranmaya devam edecek. Hiçbir şey değişmeyecek. Bu sebeple kanıtlarınızı biriktirin ve ondan sonra dava açın. Annelik vasıflarını düzgün yerine getiremediği, çocuğun babayla ilişkisinin yürütülmesine engel olduğu(okul-öğretmen haber uçurmayı gösterebilirsiniz), babası hakkındaki yorumlarıyla bir çocuğun düşmanca bir tavır ve kinle büyümesine yol açtığı, bu yüzden çocuk bakabilecek vasfa sahip olmadığını belirtip velayetin sizlere verilmesini talep edebilirsiniz. Dava açtığınızı da önceden duyurmanıza gerek yok. Kağıt gidecek nasıl olsa. Ha, mahkeme günü belli olana kadar da görüş günlerinin etkilenmemesini de belirtin muhakkak.(kendimi felaket tellalı gibi hissettim) Çocuğun konuşmalarını dinleyen hakim zaten bir çocuğun tek başına bunları düşünemeyeceğini rahatça anlar. Ödenen nafakayı zaten hesaba yatırıyorsunuzdur. Onun haricinde ekstra gider oluyorsa onlar da hesaba açıklamalı göndersin mutlaka.

Peki bu çocuk size geldiğinde hiç mi iyi zaman geçirmiyorsunuz? Belki çözülebilir, kendisi anlatmaya başlayabilir, bilemedim.
Telefona ses kaydı suçtur. Kayıtlar delil teşkil etmeyeceği gibi suç olduğundan ceza alırlar.
Konuya gelince, bence diz hiç karışmayın kendi aralarında halletsinler.

Eşim mesajlara cevaplar yazdı.Polemiğe girmeden yazdı,zam aynının geldiğinin farkında olduğunu söyledi. ben olsam o kadar Sabırlı olamaz çizgimi bozardım.Bu adam o haberlerde okuduğunuz elinde bıçakla silahla Kapıya dayanan biri değil,o kadına o Lazım aslında
Son ifadeniz "o kadına o Laz'ım aslında" çok tehlikeli bir ifade.
Kadın şiddetinin böylesine çok olduğu bir ülkede bir kadına hiç yakışmamış.

775 tl nafakayla çocuk kolejde okumuyodur ya bursludur ya anneside enaz okadar ekliyodur
Yani bu durumda tüm maddi sorumlulukta annenin üstünde babasıda bizahmet okul ihtiyaçlarını alsın

İşin maddi kısmı sizi zorluyo mu bilemem lakin maddiyatı düşünen çoluklu çocuklu boşanmış adamla evlenmeyecek

Nafaka konusunda anne haklı ya eşiniz yıllardır dava açılmadan yükseltmiyo ya söylemeden kadında normal olarak mesaj atmış

775 tl nafakayla çocuk kolejde okumuyodur ya bursludur ya anneside enaz okadar ekliyodur
Yani bu durumda tüm maddi sorumlulukta annenin üstünde babasıda bizahmet okul ihtiyaçlarını alsın

İşin maddi kısmı sizi zorluyo mu bilemem lakin maddiyatı düşünen çoluklu çocuklu boşanmış adamla evlenmeyecek

Nafaka konusunda anne haklı ya eşiniz yıllardır dava açılmadan yükseltmiyo ya söylemeden kadında normal olarak mesaj atmış
Ya Allah'ım bu kadar saptırılır bir konu !! Para gözüne batmıyo kimsenin.Eşime devamlı dava açıldığını nerden biliyorsunuz ? Kocalığına bişey diyemem ama iyi bir baba.Konu nereden nereye geldi çıldırcam.Gerçi hiç şaşırmadım her konu böyle saptırılıyor BDV de Mune Mune Kazen Kazen lütfen konum kapansın yorum istemiyorum artık lütfen

Alamaz ki. Sen dik dur ama kavga etme. Didişme. Velayet davası açacağım derse nasıl istersen benim için sakıncası yok de.
Ama hiiiç endişelenme mümkünse çocuğa duyurma o duyurursa da açıklarsın . Önemsiz birşey gibi.
Dipnot: bu konularda çok soğuk kanlıyım çünkü eski eşim ben bunaldıkça zevkle üzerime geliyor.
Ben kavga edemiyorum ki zaten canım ama çok çirkef bi insan beni üzmeyi başarıyor her seferindr

Ya Allah'ım bu kadar saptırılır bir konu !! Para gözüne batmıyo kimsenin.Eşime devamlı dava açıldığını nerden biliyorsunuz ? Kocalığına bişey diyemem ama iyi bir baba.Konu nereden nereye geldi çıldırcam.Gerçi hiç şaşırmadım her konu böyle saptırılıyor BDV de Mune Mune Kazen Kazen lütfen konum kapansın yorum istemiyorum artık lütfen

Pardon konunuz para farkında mısınız?
Eşiniz nafakayı düşürmek istemese bunların hiçbiri olmayacaktı .
Zira daha önce çocuğu devlet okuluna gitmesi konusunda ikna çabalarındaydı değil mi ?
Sizde hamile kalmak için zorladınız eşinizi parasal konularla hamile kaldınız.
Eşinizin çocuğuyla babalık duygularını yaşaması siz anne olmadığınız için gözünüze batıyodu değil mi ?
Sizden para istediğinde bile anne olamıycaksam para yok dememiş mitdiniz?
Ne gercek hayatta ne de burda sizin gibileri unutmuyorum

Kendisi yarıyıl tatilinde alma talebinde bulunmadı oğluma da dedim babana söyle oğlum istiyosan alsın dedim istemiyorum yazın gidicem dedi babası da hiç alıcam lafı bile etmedi şimdi annesi görüştürmüyor falan filan derse yalancı bi insan çünkü Allah biliyor ya ondan korkuyorum

Sabit fikirlerinizi kendinize saklayın.Eşimle Evliliğin ilk aylarındaki problemleri düzelttik moralinizi bozmak gibi olmadın da ...Bana bir daha da özelden naptın canım diye yazmayın mümkünse.iyi Akşamlar
Neden moralim bozulsun ki :)
Yazmam çokta önemliydi sanki :)

Iyi hayırlı olsun ne diyelim

Bi mesaj atmış diye gelinen noktaya bakın .

Kendisi yarıyıl tatilinde alma talebinde bulunmadı oğluma da dedim babana söyle oğlum istiyosan alsın dedim istemiyorum yazın gidicem dedi babası da hiç alıcam lafı bile etmedi şimdi annesi görüştürmüyor falan filan derse yalancı bi insan çünkü Allah biliyor ya ondan korkuyorum
İstediğini desin canım ya Aşlah var yukarda . S

Pardon konunuz para farkında mısınız?
Eşiniz nafakayı düşürmek istemese bunların hiçbiri olmayacaktı .
Zira daha önce çocuğu devlet okuluna gitmesi konusunda ikna çabalarındaydı değil mi ?
Sizde hamile kalmak için zorladınız eşinizi parasal konularla hamile kaldınız.
Eşinizin çocuğuyla babalık duygularını yaşaması siz anne olmadığınız için gözünüze batıyodu değil mi ?
Sizden para istediğinde bile anne olamıycaksam para yok dememiş mitdiniz?
Ne gercek hayatta ne de burda sizin gibileri unutmuyorum
Çocuk devlet okuluna gitsin diye hangi mesajda yazmıştı Orayı kaçırdım ben

Back
X