Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cok sorun bildiriyorum bu dunden beri ama hersey ust uste geliyo esimin lezbiyen p@rno izlemeleri çalışmaması ve üstüne üstlük eski karısıyla uğraşıyorum kadin biz evlendigimiz gunden bu yana beni hic rahat bırakmadı şöyle ki
Biz evlendikten 2gun sonra kocami aradi bende anladım onun olduğunu ve ben aldim telefonu elime bana agza alinmicak hakaretler ve suan hala devam ediyo psikolojimi bozdu artık yok kocan hala beni seviyo ilkler unutulmaz yanindakiyle yasar aklindakiyle ölür gibi cümleler ve iftiralar atiyo diyor ki bana yazdı kocan pismanim mecburum onunla olmaya seni hala seviyorum diye mesaj atti bana dedi tabiki bu yalan onların iliskileri biteli 6yil olmus ama o hasta kadinda bitmemis çocuğumuz var hala yakamizdan düşmedi bana ve esime bi ara büyü yapmıştı kapimizin önünde saclar yumurta bide bi hayvan pisligi gibi şeyler seyler onun yaptığını anlıyorum ve bilinen bi hocaya gidip koruma yaptırdık kendimize ve hala kendi Instagram hesabindan fake hesapta acmiyo hee kendi adina hesaplar açıp istek atiyo mesaj atamiyo çünkü mesaj isteklerini kapadım sizce neden böyle yapıyor ??
Sorun sizin değil kocanızın sorunu. Ya çözecek ya boşanacaksiniz. Adama bak iki kadını kapıştırıp kenardan izliyor... o kadından önce kocanizla konuşun..
Şimdi bazı çocuklar bazı anne babaların elinden alınıp düzgün aklı başında ailelere verilsin desem linç yerim heralde. Düşünüyorum, bir tarafta çocuğa maddi manevi bakacak, gıdasına sağlığına eğitimine önem verip sevip sarmalayacak insanlar; diğer tarafta başkaları yiyecek ekmek vermese çocukları açlık hastalık bakımsızlık çekecek insanlar.
Çalışmayan yan gelip yatan kocanız var ve tek derdiniz eski karısıyla iletişimi. O koruma yaptırdığınız büyü hacı hoca parasını nereden buldunuz? Yazıki 19 yaşındaki kızın hayaline bak. Boşanmış işsiz güçsüz adam bulayım, hemen evlenip çocuk yapayım, çocuğum da kaynanam yemek verirse karnını doyururum yoksa aç acına otururuz. Yeter ki eski karısı kocamı aramasın. Adam zengin paralı olsa kadınlar parası için yoluşuyor dersin de adam çulsuz işsiz güçsüz boş beleş.
Elinize geçen üç kuruşu hemen götürün hoca tayfasına yedirin çocuğunuz gıda almasa da olur. Yeter ki kocayı kaptırmayın.
Konu sahibi gitmiş bence adam size büyü yapıyor 2 nize. Farkında değilsin ayol ayıklan artık. aman alsın çalışmayan eski kocasını başına çalsın kokana. Anlaşsaydı boşanır mıydı? İlkini yesinler senin kartoloş deseydin ummuduğunu bulmuş mu sende diye. Gerçi bu tarz kadını bulup sac baş yolacak değerde bir koca görmüyorum da neyse. Kimse bana hakaret edemez diye saldırırım. Adam yerine koyarlar onu da ceza verirler diye sadece şikayetçi olurum malesef koruma kararı aldırırım kendime ve evime vs.
İlla ki burayı okursun şu adamı bırak aile evine dön.
Adamı nerden tutsan dökülüyor kafanın içinde kini kullan az.