Eşimin eski flörtleri

Boşver canım ya kafa yorduğun şeye bak.. Bekarmış takılmış işte.. Yormayın, üzmeyin kendinizi böyle eski şeylerle.. Ayrıca bu tel karıştırma olayı benim hiç hoşuma gitmiyor ya yapmayın böyle şeyler.

Ay lütfen bir şey yapmayın. Kendi flörtlerinizi düşünün bir de şöyle düşünün onda öyle bir etki bırakmışsınız ki sizi sevip sizinle evlenmiş onlarla bir daha iletişime geçmemiş. Bazen boşluktan/ bazen öylesine insan flörtleri için saçma sapan seyler yapabiliyor bu aşırı değer verdiğinden vs değil. Kıyaslamaya girmeyin. Hiçbirimiz ağaç dalında yetişmiyoruz hepimizin geçmişi var önemli olan sizden sonra bir şey yapmamış olması bence.

şahsen ben olsam eski flörtlerine değer vererek birşeyler yapmış olmasından aksine mutlu olurum. demek kadınları anlayan, onlara iyi davranmış biri derim.

Bir şeyleri kurcalıyorsan karşına çıkacak şeylere de hazırlıklı olman gerekir. Hoşuna gitmeyen şeyler varsa kıskan kız ama belli etme. Bu stalklama işini alışkanlık haline getirme hayatını orada gördüklerinin yönetmesine izin verme. Senin de geçmiş ilişkilerinde hediyeler süprizleri güzel sözler vardır değil mi. Tecrübe iyidir boşver.

Önemli olan sizinle evlendikten sonraki tavrı. Geçmişi kurcalamayin

Geçmiş geçmişte kalmış. Sizden önce olan şeyleri kendinize dert etmeyin, hem kendinizi üzersiniz hem aranızı boş yere açmış olursunuz bu gereksiz kıskançlıkla.

Arkadaşlar bi de şöyle bi şey belirticem. Eskiden de uzun bi ilişkim oldu. Yine seviyordum falan ama böyle geçmiş odaklı yoğun kıskançlıklar hissetmiyodum. Aksine onda böyle bi şey görsem bile mutsuz olmazdım.

Sizce bu benim şu an daha çok sevmemle falan ilgili mi yoksa ilişkimizde bi şeylerin eksikliğini hissedip mi geri sarıyorum sürekli? Bu arada diğer ilişkimde aşırı seviliyor gibiydim görüntüde.. şimdi kendimi daha emin hissediyorum ki zaten evlendik. İnanın sorunumu anlamiyorum. Ama geçmiş gelecek ne varsa takılmaktsn ben de çok yoruldum.

sipsh senin eşinden önce hiç flörtün olmadı mı

Görmesen iyidi
O yüzden bundan sonra telefon kurcalamiyorsun.
Hem geçmişe mazi derler.

şahsen ben olsam eski flörtlerine değer vererek birşeyler yapmış olmasından aksine mutlu olurum. demek kadınları anlayan, onlara iyi davranmış biri derim.
Bu tür durumlarda bazen konu sahibi kendisi ile kıyaslayabiliyor. Örneğin ona bunu yapmış bana neden böyle yapmadı vs vs gibi. O yüzden ben bu tür şeylere önem verilmemesi, anlam yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum

kıyasa girmek özgüven problemi zaten.
o gün o şartlarda o kişiye birşey yapılmış. önemli olan seni mutlu edecek neler yaptığı.
ha diyorsan ki başkalarına yapmış ama benim için çabalamadı o zaman zaten öyle adamla neden evlenirsin ? ama sana da seni mutlu edecek şeyler yaptıysa ve işler yolundaysa sorun ne olabilir aklım almıyor

Katılıyorum işte bu yüzden konu sahibine sallama dedim

Biz eşimle görüşürken eski görüştüğü kızla takipleşip fotoğraflarını beğenmiş. ben o vakitler de bunu görmüştüm ama kızın eski görüştüğü olduğunu bilmediğim için takılmamıştım. evlendikten 1 sene sonra öğrendim ve yıkıldım açıkçası. biz o dönem evlilik konusuyorduk zaten 5-6 ay sonra da evlendik nasıl böyle bişey yaptın dedim, merak edip baktım sadece herhangi bişey düşünme dedi. merak edip bakmak başka, takipleşip fotolarını beğenmek başka atlatamıyorum bu durumu.

o zaman sizinle henüz ciddi düşünmüyormuş demek ki. bence olayı çok fazla büyütmeyin.

ben nişanlımın önceki ilişkilerini vs biliyorum. bunların isimlerine vs rastlayınca nişanlımı ısırıyorum.

öyle değil ki ama yani tabi ben de takmamaya çalışıyorum fakat bildiğiniz evlilik konusuyorduk, düğünü nasıl yaparız eşyaları nasıl alırız vs diye, aileler tanışmak üzereydi falan. ne bileyim baya koydu bana aileler tanıştı 10 gün sonra nişan 1,5 ay sonra düğün oldu.. o kız kabul etmedi de mi benle evlendi diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…