Normal galeride değil kuzum yani o da onların durduğunu asla bilmiyodur.Bence şu anda tek sorun ss lerin hala telefonunda olması. Yoksa sizden önceki yaşamını kıskanmanız evet, saçma
Boşver canım ya kafa yorduğun şeye bak.. Bekarmış takılmış işte.. Yormayın, üzmeyin kendinizi böyle eski şeylerle.. Ayrıca bu tel karıştırma olayı benim hiç hoşuma gitmiyor ya yapmayın böyle şeyler.Merhaba arkadaşlar. Beni uyku tutmayan bir gece telefon stalkkna koyuldum ve eşimin benimle tanışmadan önceki aylarda görüştüğü mesajlaştığı bi kaç kızla sohbet sslerine falan denk geldim. Konuşma içerikleri falan görünmüyo yani o kadar detaylı şeyler değil ama kızlara yaptığı bi kaç jest mesela adını bi yerlere yazmak. Ne biliyim rehbere çiçeğim böceğim gibi kayıt etmiş. 2 3 farklı kız var muhtemelen tinderda falan tanismistir bu tiplerle. Tarihler benden hemen önce. Biz tanıştıktan sonra asla yok. Ama çok burkuldum bi an da. Günümüzde herkes bi kaç kişiyle böyle flört ediyo aynı anda. Sonuçta bende yoktum ama kabullenemedim. Sizce bu konuda napmaliyim? Beni ilgilendirmez bence üstünü kapatıp yokmuş gibi devam etmeliyim ama üzüldüm. Tavrıma yansıdı. Sizce napmalı? Kıskandım ve onlar içinde uğraşması itici geldi böyle değişik bi his.
Bunlar bu arada çoook kurcalamam ile yanlışlıkla tel yedeğindd unuttuğu screenshotlar. Saklama falan yok.
Kendimi bazen kendine dert arayan ve bulan biri olarak tanimliyorum.
Ay lütfen bir şey yapmayın. Kendi flörtlerinizi düşünün bir de şöyle düşünün onda öyle bir etki bırakmışsınız ki sizi sevip sizinle evlenmiş onlarla bir daha iletişime geçmemiş. Bazen boşluktan/ bazen öylesine insan flörtleri için saçma sapan seyler yapabiliyor bu aşırı değer verdiğinden vs değil. Kıyaslamaya girmeyin. Hiçbirimiz ağaç dalında yetişmiyoruz hepimizin geçmişi var önemli olan sizden sonra bir şey yapmamış olması bence.Merhaba arkadaşlar. Beni uyku tutmayan bir gece telefon stalkkna koyuldum ve eşimin benimle tanışmadan önceki aylarda görüştüğü mesajlaştığı bi kaç kızla sohbet sslerine falan denk geldim. Konuşma içerikleri falan görünmüyo yani o kadar detaylı şeyler değil ama kızlara yaptığı bi kaç jest mesela adını bi yerlere yazmak. Ne biliyim rehbere çiçeğim böceğim gibi kayıt etmiş. 2 3 farklı kız var muhtemelen tinderda falan tanismistir bu tiplerle. Tarihler benden hemen önce. Biz tanıştıktan sonra asla yok. Ama çok burkuldum bi an da. Günümüzde herkes bi kaç kişiyle böyle flört ediyo aynı anda. Sonuçta bende yoktum ama kabullenemedim. Sizce bu konuda napmaliyim? Beni ilgilendirmez bence üstünü kapatıp yokmuş gibi devam etmeliyim ama üzüldüm. Tavrıma yansıdı. Sizce napmalı? Kıskandım ve onlar içinde uğraşması itici geldi böyle değişik bi his.
Bunlar bu arada çoook kurcalamam ile yanlışlıkla tel yedeğindd unuttuğu screenshotlar. Saklama falan yok.
Ay lütfen bir şey yapmayın. Kendi flörtlerinizi düşünün bir de şöyle düşünün onda öyle bir etki bırakmışsınız ki sizi sevip sizinle evlenmiş onlarla bir daha iletişime geçmemiş. Bazen boşluktan/ bazen öylesine insan flörtleri için saçma sapan seyler yapabiliyor bu aşırı değer verdiğinden vs değil. Kıyaslamaya girmeyin. Hiçbirimiz ağaç dalında yetişmiyoruz hepimizin geçmişi var önemli olan sizden sonra bir şey yapmamış olması bence.
Hayata iyi tarafından bak. En azından kendini taniyorsunKendimi bazen kendine dert arayan ve bulan biri olarak tanimliyorum.
Şimdi siz can sıkıntısından eşinizin eski flortlerini mi arıyorsunuz? Amaç?
şahsen ben olsam eski flörtlerine değer vererek birşeyler yapmış olmasından aksine mutlu olurum. demek kadınları anlayan, onlara iyi davranmış biri derim.
Bu tür durumlarda bazen konu sahibi kendisi ile kıyaslayabiliyor. Örneğin ona bunu yapmış bana neden böyle yapmadı vs vs gibi. O yüzden ben bu tür şeylere önem verilmemesi, anlam yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorumşahsen ben olsam eski flörtlerine değer vererek birşeyler yapmış olmasından aksine mutlu olurum. demek kadınları anlayan, onlara iyi davranmış biri derim.
Bu tür durumlarda bazen konu sahibi kendisi ile kıyaslayabiliyor. Örneğin ona bunu yapmış bana neden böyle yapmadı vs vs gibi. O yüzden ben bu tür şeylere önem verilmemesi, anlam yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum
Katılıyorum işte bu yüzden konu sahibine sallama dedimkıyasa girmek özgüven problemi zaten.
o gün o şartlarda o kişiye birşey yapılmış. önemli olan seni mutlu edecek neler yaptığı.
ha diyorsan ki başkalarına yapmış ama benim için çabalamadı o zaman zaten öyle adamla neden evlenirsin ? ama sana da seni mutlu edecek şeyler yaptıysa ve işler yolundaysa sorun ne olabilir aklım almıyor
Biz eşimle görüşürken eski görüştüğü kızla takipleşip fotoğraflarını beğenmiş. ben o vakitler de bunu görmüştüm ama kızın eski görüştüğü olduğunu bilmediğim için takılmamıştım. evlendikten 1 sene sonra öğrendim ve yıkıldım açıkçası. biz o dönem evlilik konusuyorduk zaten 5-6 ay sonra da evlendik nasıl böyle bişey yaptın dedim, merak edip baktım sadece herhangi bişey düşünme dedi. merak edip bakmak başka, takipleşip fotolarını beğenmek başkaMerhaba arkadaşlar. Beni uyku tutmayan bir gece telefon stalkkna koyuldum ve eşimin benimle tanışmadan önceki aylarda görüştüğü mesajlaştığı bi kaç kızla sohbet sslerine falan denk geldim. Konuşma içerikleri falan görünmüyo yani o kadar detaylı şeyler değil ama kızlara yaptığı bi kaç jest mesela adını bi yerlere yazmak. Ne biliyim rehbere çiçeğim böceğim gibi kayıt etmiş. 2 3 farklı kız var muhtemelen tinderda falan tanismistir bu tiplerle. Tarihler benden hemen önce. Biz tanıştıktan sonra asla yok. Ama çok burkuldum bi an da. Günümüzde herkes bi kaç kişiyle böyle flört ediyo aynı anda. Sonuçta bende yoktum ama kabullenemedim. Sizce bu konuda napmaliyim? Beni ilgilendirmez bence üstünü kapatıp yokmuş gibi devam etmeliyim ama üzüldüm. Tavrıma yansıdı. Sizce napmalı? Kıskandım ve onlar içinde uğraşması itici geldi böyle değişik bi his.
o zaman sizinle henüz ciddi düşünmüyormuş demek ki. bence olayı çok fazla büyütmeyin.Biz eşimle görüşürken eski görüştüğü kızla takipleşip fotoğraflarını beğenmiş. ben o vakitler de bunu görmüştüm ama kızın eski görüştüğü olduğunu bilmediğim için takılmamıştım. evlendikten 1 sene sonra öğrendim ve yıkıldım açıkçası. biz o dönem evlilik konusuyorduk zaten 5-6 ay sonra da evlendik nasıl böyle bişey yaptın dedim, merak edip baktım sadece herhangi bişey düşünme dedi. merak edip bakmak başka, takipleşip fotolarını beğenmek başkaatlatamıyorum bu durumu.
öyle değil ki amao zaman sizinle henüz ciddi düşünmüyormuş demek ki. bence olayı çok fazla büyütmeyin.
ben nişanlımın önceki ilişkilerini vs biliyorum. bunların isimlerine vs rastlayınca nişanlımı ısırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?