- 19 Kasım 2014
- 3.003
- 2.995
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Madem korkuyorsunuz laf sokmayı bırakın. 3 sene hiç olmamış şimdi oluyorsa sebebi sizin laflarınızdır mantıken.
Öfke kontrol için bir terapiste gidin madem bu kadar korkuyorsunuz?
3 senedir ilk defa oluyorsa sürekli devam edeceğini sanmıyorum ama tedbir almakta fayda var.
Korkum bana zarar vermesi degil o huyuna tekrar alismasi
huyunu bile bile neden ustune gidiyorsunuz?Selam kizlar,
Esim genclik zamaninda nisanliykende vardi bu halleri sinirlendigi zaman tel. Kirarmis duvarlara yumruklar atarmis bardak kirarmis cok sinirli bi adamdi yani. Nisanliykende tel.de kavga ettigimiz zaman sesler duyardim ne yapiyorsun dedigimde parktaki banklari yumrukluyordu. Evleneli 3 sene oldu bu huyunu unuttmustu taaaki dun aksam kavga ettik evet bende cok guzel laf sokarim onu sinirlendirmeyi iyi bilirim kavga ediyorduk ayagiyla masaya vurdu masa delindi sok oldum. Bagirdim eski hallerine gerimi donuyorsun diye konusmadim. Aradan 2-3saat gecti yanima geldi sana zarar verecegime masayi kirarim kendimi doverim cok sinirlendim ozur dilerim falan filan konustu. Bidaha olmayacak seni seviyorum vs..
Bana asla zarar vermedi vermezde bundan adim kadar eminim.
korkum suki yoksa genemi basliyoruz duzelmisti siniri. Herseyi sakin bi sekilde hallederdi. Bu korkumu onla paylasmalimiyim sakin oldugu bi zaman ne dersiniz.
huyunu bile bile neden ustune gidiyorsunuz?
Kavgada cok guzel laf sokmak marifet degil ki adam da sozle yetisemeyince masayi kirmis ne faydasi var?
Bence de bir anlik sinir, ESKIYE MI DONECEKSIN diye adamin aklina sokma eskiye donesi gelir. Konuyu kapat gec bence pisman olmus zaten bi daha yapmazEsimin agzi benden iyi laf yapar baktiki haksiz masayi kirdi ki 3senedir bsy olmadi ben yine ayni ben bellki bi anlik sinir diyorum bilmiyorum
savunma olarak 'ben kendimi tutamiyorum napayim' dersen, esinin de ayni savunmayi yaptigini gordugunde sasmayacaksin.. evet, insan bazen dayanamiyor ama huyunu bile bile de cileden cikarmanin manasi yok.. evlilik bu, esin torpuleniyorsa, sen de torpulenmelisin.. 3 sene az bi zaman degil, huylar epey ogrenilmistir..Bu tepkiyi verecegini hic dusunmedim.
esiniz sizi sinir etse susup oturcakmisiniz ben susamiyorum iste suc bendede var herseye tmm askim tmm kocacim diyemiyorum. Yanlis bulursam bsyi konusuyorum
savunma olarak 'ben kendimi tutamiyorum napayim' dersen, esinin de ayni savunmayi yaptigini gordugunde sasmayacaksin.. evet, insan bazen dayanamiyor ama huyunu bile bile de cileden cikarmanin manasi yok.. evlilik bu, esin torpuleniyorsa, sen de torpulenmelisin.. 3 sene az bi zaman degil, huylar epey ogrenilmistir..
Bence de bir anlik sinir, ESKIYE MI DONECEKSIN diye adamin aklina sokma eskiye donesi gelir. Konuyu kapat gec bence pisman olmus zaten bi daha yapmaz
esine de bence eskiyi hatirlatma.. aklina dusmesin simdi..Haklisin evt dogru bahane ariyorum bellkide konusmak icin susarim artik ne yapayim tesekkurler yorumun icin
sende onu okadar çok sinirlendirmee..
evet bende cok guzel laf sokarim onu sinirlendirmeyi iyi bilirim .
demekki 3 yıldır alttan alıyormuş birazda sen alttan al laf sokmayı bırak gül gibi geçinir gidersiniz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?