- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
benim 27 yasindaki kaynim yaklasik 1,5 yil önce evlendi cok tatli bir gelinimiz, kardesimiz var.önce sok olmustuk evlenecegim haberine.cünkü kaynim ele avuca gelmez bir tipti.hayatina kac kisi girdi inanin bilmiyorum.zaten hicbir iliskisinde bize tanistirilmadi hanim arkadaslari.eltimle iliskileri cok yeniyken geldi anlatti. sok olduk.önce dalga geciyor bizimle sandik.cünkü kayinvalidem akraba hisimdan bir kizi begeniyordu ve evlen artik diyordu. neyse konuya geliyim.yaklasik 8 ay flörtün sonrasinda evlendirdik.evlerini ayirdik zaten hersey istenilen gibi oldu.kizda kaynimda cok mutlular.hep elele kolakola görünürler.ayni binada oldugumuz icin her seyi görürüz de biraz.aradan zaman gectikce gelin hanim kaynimin iliskilerini duymaya basladi.kaynim tanistiklarinda kaynim ona butun hayat hikayesini eksiksiz yalansiz anlatmis.bunu gelin hanimda itiraf ediyor. gelelim soruna biz dun aslinda hafta sonu icin kacacaktik ankaradan. ama iftar saatinde bir kavga kapi carp,alari sok olduk.neyse kimse gitmedi sormadi ne oluyor ne bitiyor diye.bizde birakip gidemedik.neyse gece bayagi gec eltim bize geldi cok kötüydü.esimle olanlari sorduk.oda anlatti.dün yine bir konu gecmis gecmisten.kaynimla arkadasi karsilasmis once biraz konusmuslar vs..sonra bir kizin adi gecmis eltim sen onunla gezmismiydin demis.oda evet kisa bir sure iliskim olduydu demis. sonra eltim sormus sen onunla yattinmi diye. oda ben sana hic yalan söylemedim ama evet yattim demis. sinra eltim surat etmis. kaynimda arabayi durdurup bak senden önce olanlarla huzurumuzu kacirma ben seni cok seviyorum, her seyi sen hayatima girince biraktim demis. eltimde ya ben seni anlamiyom yatmadin kimse kalmamis hepsinimi sevmistin demis.kaynimda sevgi degil ama ihtiyactan yada karsi tarafindan istemesinden felan diye anlatmaya calismis.bunlar yolda kavga ederek eve gelmisler.eevde kaynim artik patlamis yeter ben sana durustum diye bastan bunlari yapsaydin niye simdi surat ediyon demis.eltimde ona aklima geliyor seninle baraber oldumda acaba baskalarinidami böyle sevdi, yada baskasinadami böyle söyledi gibilerinden.kaynim cok sinirlenmis sen bana hep eski iliskilerimi hatirlatiyon tadimizi kaciriyon demis sonra eklemis ben sana sadik oldugum gibi kimseyi ne sevdim ne sadik kaldim diye.eltimin bize anlattigi bunlar bende esimde eskiyi acma o seninle mutlu dedik.hatta seni ne cok seviyor diye anlattik ama kiz cok uzgun.acaba esimin eski iliskisini ögrensem kizarmiydim bilemiyom,biz 15 yildir beraberiz 11 yildir evliyizde.sizce eski iliskiler
suan yasanilani etkilermi. fikirlerinizi bakliyorum
suan yasanilani etkilermi. fikirlerinizi bakliyorum