Eşimin eski ilişkisini öğrenseydim kızar mıydım bilmiyorum

bende olsam çok üüzlürdüm yani her önüne gelenle ilişkiye giren bir erkek doyumsuzdur ve bunu dile getirip eşine anlatması da çok şaçma eltiniz çok şansız eşinden sıkıldığında belkide yine geçmişinde yaşadığı ilişkileri yaşar insan bekar da olsa biraz düzgün yaşar birçok kişiyle ilşkiye girmiş anladığım kadarıyla insan 7 sinde neyse 70 inde odur benim eşim kafasını kaldırıp etrafına bakmaz geçmişindede hataları olmadığını söyler genede kafam karışık eltinizin yerinde olsam asla güvenmem.

Davul bile dengi dengine hesabı. Çok şey yaşamış bir insanla tecrübesiz bir insan evlenmemeli zaten. Ama evlenmiş bir kere.
İnsan kaldırabileceği cevapları olan soruları sormalı. Boşanmayacağına göre sorması anlamsız. Anlatılması da yanlış.
Gerçi hep erkekler mi yapacak ya iyi yapıyor valla yapsın :9:

Olan Olmuş..
Eskiyi Kurcalayıp Sulandırıp Çamur Yapmaya Ne Gerek Var..
Adam Zaten Sana Anlatmış, Dürüst Olmuş..
Vallahi Ben Böyle Kadınları Anlamıyorum..
Arkadaş Madem Üzülüyor, Kıskanıyorsun..
Ne Diye Sorup, Gül Gibi Yuvanı Dağıtıyorsun ki..

Allah Yardımcısı Olsun Kaynının..
Sen Ablasın, Ondan Büyüksün..
Biraz Akıl Ver de, Kendine Gelsin..

Aklında Bulunsun, Çok Fazla da Karışma..
Yarın Bir Gün, Bu Olay Kayınvalidene de Gider, Kaynına Gittiği Gibi..
Aran Bozulmasın Kimseyle..

Sizinde Maşallah 15 Yıl Demek..:nazar:

maalesef bu durum gerçekten çok cansıkıyor.. ne kadar geçmişte kaldı, artık bi ömür sen varsın benim için desede güvenemez insan. ben eltinizi çok iyi anlıyorum.. hepimizin eşi bizden önce bişeyler yaşamıştır ama bazıları böyle önüne gelenle çıkmışsa(yatmışsa) daha büyük sorun oluyo.haklı olarak güvenemiyo insan.. bende çok karşılastım bu durumla. özellikle ilk evlendiğimiz zamanlar eskilerden bi kız ismi bile geçse tartışma çıkardı aramızda. ki bi de saolsun eşimin kendini bilmez arkadaşları benim bu konuda hassas oldumu bilir damarıma basar, güya şaka yapıyolar ama beni ne kadar acıtırdı anlatamam.. neyse benim tavsiyem eltinle ne kadar konuşsanız onun böyle şeyleri doğal karşılaması imkansız. sussa bile bu içini acıtır hep onun. o yüzden bence kaynınızla konuşun ve alttan alsın eşini. güzel şeyler söyleyip onun o konudan uzaklaşmasını sağlasın. huyuna gitsin ve her fırsatta sadece onu sevdiğini dile getirsin. ancak bu şekilde eşinin üzüntüsünü hafifletebilir ve ancak bu şekilde zamanla aşılabilir bu konu...

eltin zaten biliyormuş bunları ve normal karşılayarak evlenmiş
şimdi kurcalamasının alemi yok bence
siz olsaydınız n'apardınız demişsin
ben açıckası o kadar gezen tozan ve başkalarıyla birlikte olmuş biriyle evlenemezdim sanırım; ya da tövde ettiğini pişman olduğunu görmeden evlenemezdim; inancıma çok ters -büyük konuşmayayım yine de-
ama şu da var
insanlar hata yapabilir sonra bu hatalarından dönebilir

eltine bişr-i hafi!nin hikayesini okutsana
ayyaş gezmekten başını kaldıramazken tövbe eden bir evliya

oooo ben bu konuda iice kaşarlandım desem yeridir:37:
eski eşiyle zamanında istemeden de olsada tanışmıştım
arkasından oturduğum apartmanda eski sevgilisininde oturduğunu öğrenmiştim
açıkcası bu kadar çok sevgilisi olması, adımımı attığımda birine denk gelmem bazen hoşuma gitmiyordu
sonrasında umursamamaya başladım çünkü cidden kalbi sadece sizde oluyor
eskinin üstüne çoktan sünger çekmiş oluyorlar
hele bu konuda size tüm gerçekleri zamanında anlatmışsa sizde kabul etmişseniz kavga çıkarmanın anlamı yok derim(yani eltinin)
he şimdiki aklım olsaydı ne mi yapardım değil onla evlenmek kimseyle evlenmezdim:27:

oooo ben bu konuda iice kaşarlandım desem yeridir:37:
eski eşiyle zamanında istemeden de olsada tanışmıştım
arkasından oturduğum apartmanda eski sevgilisininde oturduğunu öğrenmiştim
açıkcası bu kadar çok sevgilisi olması, adımımı attığımda birine denk gelmem bazen hoşuma gitmiyordu
sonrasında umursamamaya başladım çünkü cidden kalbi sadece sizde oluyor
eskinin üstüne çoktan sünger çekmiş oluyorlar
hele bu konuda size tüm gerçekleri zamanında anlatmışsa sizde kabul etmişseniz kavga çıkarmanın anlamı yok derim(yani eltinin)
he şimdiki aklım olsaydı ne mi yapardım değil onla evlenmek kimseyle evlenmezdim:27:

:60::60::60:korkutma beni canavaaar, evlenmekten caysam mı ne :18::18:

Valla benim de başımda böyle bi tane olduğu için ben eltiyi gayet iyi anlıyorum :68: öyle elini sallayınca eski sevgiliye çarpması hiiiiç hoş bi duygu değil, azıcık dikkat etsin kaynınız da, öyle eskilerin adı anılmasın orda burda, valla insan sinir oluyo ya, yapacak bişe yok :51:

Evlenmeden tabiki ilişkileri olmuştur ama merak edip sormam sorsamda anlatcagını hiç sanmıyorum ne ben ona sordum nede o Önemli olan şimdi nasıl oldugu geçmişi ilgilendirmez duysamda etkilencegimi zannetmiyorum.Eltin sürekli sormakta çok hatalı bi okadar da kaynın anlatmakla...

esimle yeni sevgiliyken sevgililerimiz hakkinda filan konustuk.. yasadigimiz kot tecrubelerle alakali daha cok..

ama simdi bisey olsada sirf dalgasina b muhabbet olsa eski sevgilisiyle alakali..konusmak istemiyor..
bi ornek vereyim..
esimin en samimi arkadasiyla arabadayiz 3 umuz.. arkadasi esimle dalga gecip,kafa buluyor..sen cok kaza yapiyorsun iyi sofor degilsin kac defa kaza yaptin dur bi dusunim filan basladi saymaya..sonra bana hatirliyomusun bide senle yolda kalmisti piknikten gelirken dedi..( biz degildik o cift) ..dedim hayir ,,karistirdin galiba benle degil baskasiyla oldu o olay herhalde dedim gulerek .. aa olabilir cooook eskidendi.. ya ben sizi sanki 10 yllik gbi hissediyorum filan kivirdi tabi..bozuldu oda.. ama ben hic sorun yapmadim..yani ne varki bunda
sonra esimle arabada yanliz kaldik.. dedim vayyy sen pikniklerede giderdin demek bay romantik. nereye gittiniz bari anlat dedim.. tabi ben isin girgirindayim gercekten hic bisey hissetmedim..kiskanma veya herhangi bi sey..sirf laf olsun..muhabbet yani. sadece hangi kiz oldugunu soyledi..onuda ben sordum diye.. ama baska hic bisey soylemedi.. ya kapat su konuyu ne gereksiz bi konu..ben bile unutmusum flan sinirlendi( hakli da)

sonra aksam bizim samimi arkadaslar geldi kari koca gece sohbeti malum derin konular..bu konu acildi biz ya kadinlar nedense merak ediyor..ozellikle bi yerden bu durumla alakali bi sinyal gelince pas gecemiyoruz. filan onuyla alakali konusuyoruz.. ama esimle arkadasin esi de, erkek duzgun erkekse oturup sunu bunu yasadim diye anlatmaz.. gerekmedikce bu konulara girilmez..gerekce de ancak yeni tanistiginizda esiniz olacak kisiye yuzeysel anlatmaktir.. kisiyle yasanilan orda kalmali.. geciste yasanan biseyi dillendirirseniz..bu gune tasirsiniz.. ne gerek var dediler.. oyle de.. biz kadinlar iste merakliyiz.. acaba lar var hep..luzumsuzluk

ama sunu bilir sunu soylerim: ne kadar az bilirsen, o kadar kafan rahat olur.. ne kadar cok ogrenirsen o kadarda cok soru isareti ve huzursuzluk olur..

eşimi çok seviyorum ve onun başka bir bayanla düşünemezdim.eşimin başka tene değmesine,sıcaklığını hissetmesine dayanamazdım.ve bu konuda çok şanslıyım :nazar:çünkü eşimle ilkleri beraber yaşadık.ben 16 yaşındaydım ve eşimde 15 (benden bir yaş küçük)yaşındayken konuşmaya başlamıştık.7 sene gezdik ,birbirmizi hiç üzmedik .eşim hep şöyle der; sende açtım gözlerimi,sende kapayacağım:16:

selam arkadaslar size anlattigim gibi dilekle dun aksam görüstük ona siteden bahsettim allahtan topigi soylemedim.birden parladi bu siteyi tanidini ama benim burda ne yaptimi benim akli basimda biri oldumu söyledi.hic sesimi cikarmadim ama bozuldum yani.neyse ortalik durulmus gibiydi.kayinvalidemde duymus dilege sitem etmis sen her seyi kabul ettin sakli gizli yoktu diye.dilekte suclu suclu durmus cevap vermemis.sabak annemle konustum karisma kizim kötü biz oluruz dedi.nede olsa yeni biri bizim ailede daha birbirimizi tam tanimiyoruz dedi.annemde serkanin kulagini cekmis.canim serkan ya umarim mutlu olur.dilege karsi bir garip oldum ne yani evli barkli cocuklu kadin siteye giremezmi anlamadim.ben burdaki bayan arkadaslarin yazdiklarindan cok sey ögrendim.özelde özel konulari konustugum arkadaslarda sagolsun yasimdan kücükte olsalar hep bir baska bakis acisi gelistirdiler.hepinize adima sagpolun hanimlar deyip burda bulustumuza sevindim demek istiyorum

eşimi çok seviyorum ve onun başka bir bayanla düşünemezdim.eşimin başka tene değmesine,sıcaklığını hissetmesine dayanamazdım.ve bu konuda çok şanslıyım :nazar:çünkü eşimle ilkleri beraber yaşadık.ben 16 yaşındaydım ve eşimde 15 (benden bir yaş küçük)yaşındayken konuşmaya başlamıştık.7 sene gezdik ,birbirmizi hiç üzmedik .eşim hep şöyle der; sende açtım gözlerimi,sende kapayacağım:16:
canım aynı kaderi paylaşıoruz seninle bende eşimle herşeyin ilkini yaadım aynısını oda benimle yaşadı gerçekten çok büyük şans bizim için....aynı sözü bizde birbrimize çok sık söyleriz....

Ben de böyle geçmişte her önüne gelenle beraber olmuş sevgi aşk olmadan da birileriyle kolay birliktelikler yaşayan bir insana asla güvenemezdim ve o insanı tercih etmezdim bu huyunu bile bile. Elbette geçmişte bir erkeğin sevgililer olabilir ama bu erkek diye de ona her önüne gelenle birlikte olma hakkını tanımaz bana göre ahlaksızlık. Ahlaksız bir insanla da aynı yastığa baş koyup o insandan çocuk yapmak düşüncesi ürkütücü gelmiştir bana hep.

adi ustunde gecmis..

iki taraf icin de gecerli,ne kadinin ondan onceki erkegi ilgilendiri,nede erkegin onceki gecmisi byani ilgilerndirir...

onemli olan baslarken birbirine karsi durust olmak ve yalin olmak.ondan sonra gecmisi acmanin bir anlami yok...

bence kaynınız hatalı kadın sorsa bile evet beraber oldum dememeli hayır dese ölecekmiydi kadınlık duygusu işte kıskanmış kim isterki eski sevgilinin maceralarını duymak...

eşimin eski ilişkilerini bilirim laf arasında konuşuldu bir şekilde hepsini öğrendim ama asla umursamadım kafamda kurmadım sonuçta beni öncesi ilgilendirmez benden sonrası ilgilendirir
bence eltin yanlış yapıyor geçmişi geçmişte bıraksın geleceğine baksın.şimdi kavga tartışma ancak ilişkilerini zadeler başka işe yaramaz

Back
X