- Konu Sahibi bahtiyaryavrum
- #81
Intikam derdinde degilim. Benimde bir kizim var ama o kadinin yaptigindan dolayi ben kendi kizima yeri geliyor bez mama alamiyorum zaten kendim icin bisey almiyorum onu saymıyorum. Beni kendi yerinize koyun. Kiz gelmesin demiyorum ama onu görünce insaniz sonucta agzimdan kötü birsey cikar hakliyken haksiz duruma duserim yok yere aramiz acilsin istemiyorum.
Canim ben sana hak veriyorum. Kız gelmesin. Bilet parasini dert ediyorsunuz diyenler olmuş. 400 lira kalıyormus aileye. Evde bebek var. Bir kişinin boğazı da eksik olsun. Kıza da ara açıkla. Paramız yok seneye yaza gelirsin canım dersin.
Yani kızın öz annesi kızının sevildigi deger gordugu eve böyle bir kötülük yapmayı kendine yakistirdiysa kendi bilir. Çocuğun hiç bir suçu yok belki ama annesinin yaptıklarından çocuk doğrudan etkilenecek işte. Bunu siz değil annesi dusunmeliydi bence.
Bu arada evi sattiktan sonra parasinin yarısini gönderdi eşim demişsiniz. Bu parayı nafaka olarak göstermiyor musunuz?