• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin, eski karisinin gozu ne zaman doyacak?

Babasi su an da yasamiyor

Etudleri ve kismen ihtiyaclarini karsilamak icin sabah 8 aksam 18 e kadar nasil calistigimi anlatamam. Eger ben calismazsam cocuklarimi okutamam cunku esimin maasindan kalanla guc bela karnimiz doyuyor buna da sukur Allah bundan asagi dusurmesin.
Iste ben de mahkeme bu belgeleri delil sayar mi bunu tam bilmiyorum.

emin olun delil sayar
 
o kadinin istedigi teklifle ilgilenmeyin bence...Mantikli birsekilde cozulebilir.Bir cocugun rizki 2016 sartlarinda 1750lira olmamali.Gerci onunda bir standrt yasami olabilir fakat durumunuz belli
 
Kocasi tarafindan cani yakilan kadinlara " bosan donuna kadar al" deniyor. aman efendim bosandigin adam ya yeniden evlenirse gecim sikintisina duserse denmiyor.
Adam benim canimi yakacak cocugumla ortada kalacam ondan sonra adama acir miyim? acimam. Peki yeni karisinin nasil gecindigini dusunur muyum? bana neee!!
Kadin donuna kadar aliyor iste neyi konusuyoruz ki? Demek ki cani yanmis!
 
anlamıyorum ya kadınlar kendilerine nasıl yakıstırıyor bunu..kadın tek yasıyorsa kira veriyorsa zor durumdaysa anlayabilirim bu durumu ama evi barkı varsa bunu yapma sebebi sadece hırstır 1350 lira az bir para degil millet o paraya geciniyor neredeyse..
 
Canim o.kadar nafaka baglanmaz.
Mahkemeye hep fazla talep edilir ama o kadarini alamaz.
Senin evinin de kira oldugu, 2 cocugunun oldugu goz onunde bulundurulur
 
Kadinin intikam falan aldigi yok. Kac sene olmus zaten. O kendini ve cocugunu dusunuyor, kendine gore hakli. Siz de kendinize gore haklisiniz. Calisip cabaliyorsunuz resmen kadina giden parada sizin alinteriniz var. Zor bi durum. 700 tl nafakayi ne kadar arttirmak istemis orasini anlamadim 1750 mi? Hic bir hakim o kadar nafaka vermez o maasa. Bir de kadin ne kadar borc takmis ki bunca sene ode ode bitmedi. Esiniz de safmis baya kusura bakmayin. Kadinin alesine tatil, araba onlarin uzerine resmen ailecek yemisler bahsettigi gibiyse.
 
Tek amaci size rahat vermemek aç gözlü kadın demekki, İnkalar mal varlığı varken insan utanır aldığının fazlasını istemeye.
 
Kocasi tarafindan cani yakilan kadinlara " bosan donuna kadar al" deniyor. aman efendim bosandigin adam ya yeniden evlenirse gecim sikintisina duserse denmiyor.
Adam benim canimi yakacak cocugumla ortada kalacam ondan sonra adama acir miyim? acimam. Peki yeni karisinin nasil gecindigini dusunur muyum? bana neee!!
Kadin donuna kadar aliyor iste neyi konusuyoruz ki? Demek ki cani yanmis!

+1
Çocuklu kadın kolay boşanmaz. Aldatıldıysa, psikolojik şiddet varsa tazminatını çatır çatır alacak.

Burda eski eşe pislik atmayla olmaz konu sahibesi yok çok açgözlü bilmem ne, bir de o kadına sormak gerek ne çekmiş?

O kadın sizi düşünmek zorunda değil , nasıl geçinir demek zorunda değil. El kadını sizi düşünmek zorunda hiç değil. Beğenmiyorsanız çocuklu adam almicaktınız bu kadar.

Cevap hakkı olmayan bir insan hakkında bu şekilde yorumlar yapmanız doğru değil. Burda gelip eski eş hakkında dırdır yapmanızı da ben gencim güzelim demenizi de hiç hoşgöremicem kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
+1
Çocuklu kadın kolay boşanmaz. Aldatıldıysa, psikolojik şiddet varsa tazminatını çatır çatır alacak.

Burda eski eşe pislik atmayla olmaz konu sahibesi yok çok açgözlü bilmem ne, bir de o kadına sormak gerek ne çekmiş?

O kadın sizi düşünmek zorunda değil , nasıl geçinir demek zorunda değil. Beğenmiyorsanız çocuklu adam almicaktınız bu kadar. Burda gelip eski eş hakkında dırdır yapmanızı da ben gencim güzelim vıdı vıdı demenizi de hiç hoşgöremicem kusura bakmayın.
Ağzına sağlık
Yine duygularima tercüman olmuşsun
Ayrica konu sahibi ilk basta zaten1300 veriyoruz falan yazmisti ama kadin 700 lira nafaka aliyormus
Gerisi tazminatı mi neymis
Ev kendisinin bile olsa kadinin buyuyen çocuğa 700 lirayla bakması kolay mi
Burada ki kadinlar eski ese gurursuz falan saydirip durmuslar bir gün kendilerinin de boşanmış es olabileceğini unutup olay nafaka alan gurursuzlara gitmis
Kendilere iki cocukla 1000 liraya geçinmeye çalışsın bakalim gurursuz oluyorlar mi olmuyorlar mi
 
Parası varken yapıyorsa iki çocuk olan bir aileden nafaka arttırmamalı bence. Bir de borçlarını ödüyormuşsunuz, hayır maddi durumu olmasa bir şey demem ama varken yapıyorsa biraz düşünmeli bence. Ayrılık sebebi neyse o da kızdırmış olabilir belki, bilmiyorum...
Hukuksal yoldan halledilebiliyorsa yapmaya çalışın.
 
hayır adamın parası yok maşallah sürekli çocuk yapıyor .. ne rahatlık ya ..pess diyorum
hadi boşandın diyelim anlaşamadım hoop yine bir evlilik sonra hoop tak tak iki çocuk . yahu kardeşim bu devirde millet bir taneye bakamıyor düşünüyor yaparken . anne olmak herkesin hakkı ama bilinçsizde olunmaz ki böyle ..
ha madem çocuk yapıyorsun bakıcasın hepsine ..param yok gak guk yapmayacaksın .. bir çocuğun masrafı 1300 mü bu devirde okulu kitabı kıyafeti gerekiyorsa özel hocası kursu servisi .. şimdiki çocuklar herşeyi istiyor valla eskisi gibi değil ki kimse sökük yırtık giyinmek istemiyor .. en iyisi olsun telefonum diyor marka giyineyim diyor ne bileyim ben mesela çocuğumun istediğini alamazsam çok üzülürüm ....ona göre maddi durumum yetmezse bir tanede kalırım yani ..
biraz düşünmelisiniz bunu .. olmadı eşin ek iş bulsun onu yapsın ...
boşanan bir adam neden bu kadar acele evlilik yapar anlamadım ...yani bir süre dinlenme evresi olur . kaçıyor mu valla ilginç eşin bayağı hızlı karar veriyor .

+1
Adam ondan çocuk yapıyor bundan çocuk yapıyor ohhh ne ala olan kadınlara çocuklara oluyor. Çocuklu adamdan çocuk yapmak bana akıl karı gelmiyor.
 
Merhaba arkadaslar

Benimde bir sorunum var fikirlerinizi bekliyor, simdiden tesekkur ediyorum.
Esimle 2005 senesinde evlendik 10 ve 9 yasinda iki oglumuz var. Evlendigimizden bu yana esimin, eski karisi iliklerimize kadar somurdu ve somurmeye devam ediyor.
Biz evlendigimizde mahkeme, eski esi ve ortak 1 cocuklari icin esya tazminati ve nafaka adi altinda 1350 tl odenmesine karar vermisti. Bosanma sonrasinda esimle ben tanisip kisa sure sonra evlendik. Tabi o para, esime aldirdigi ve kardesinin uzerine yaptirdigi arabanin 30 bin tl kredisi vs. Odedik ve halen bitiremedik. Sadece esya tazminati olan 25 bin tl bitti derken... kadin nafaka yukseltme davasi acmis ve tebligati esime 3 gun once teslim edilmis.
Benim dun haberim oldu resmen cildirdim cunku, esim 3500 tl maas aliyor ama, kadinin biraktigi borc, nafakasi vs. Derken elimize 1500 tl para kaliyordu.
Oturdugumuz ev kira 600 tl veriyoruz. Ben aylik 800 tl ye canim cikacak gibi calisarak cocuklarimin etudlerine, bazi ihtiyaclarina yetismeye calisiyorum. Zaten yeme, icme, gezme luxsumuz yok. Kit kanaat yasiyoruz.
Kadinin durumu cok iyi babasindan miras dustu ve evi, arabasi, arsalari ve parasi var fakat, miras bolunurken kardesinin uzerine yaptigi icin, mahkemece yok gozukuyor.
Mirasinda gozum yok Allah daha cok versin ama, bize bu kadar cefa cektirmesi hak mi? Ihtiyaci yok cunku.1750 tl nafaka istemis hanimefendi (!)
Ne yapacagimizi bilemiyoruz. Avukat tutacak parayi bile nasil denklestiririm bilmiyorum.
O kadar canim skkin ki... Cunku mahkeme maasi baz aliyor ve borclari gormuyor.
Ya bu kadin o parayi almaya kalkarsa?? Ne yapariz biz?
Bu kadinin derdi ne? Canimizi mi alacak?
Ne olur bir akil verin. :KK43:

Dipnot. defalarca soruldugu ve defalarca cevap verdigim icin ekliyorum.
Esimin bosanmasi ile benim alakam yok onlar bosanirken ayni sehirde bile degildim.
Esimin bosanmasi mayis ayinda kesinlesmis (Temyiz 1 sene civari surmus) benimle eylul ayinda evlendi.
Benim evlenme asamamin cabuk olmasi, lise cagindayken sevdigim, gelecekte evlilik dusundugum kisi ile beraber gecirdigimiz motorsiklet kazasinda onun vefaati, benim kendimi dis dunyaya kapatmam, esimi ilk gordugumde gozlerinin vefaat eden sevdigime cok benzemesi ile, esime garip bir sekilde baglanmam ve onu da kaybetme korkusu yasamamdi.
Eski eş sizinle olan evliligi halan kabullenememiş bunun hazım sızlıgı var iyi bir avukat tatabilirseniz 1300 den daha az nafakaya mecbur edersiniz kendisini cünkü eşinizin bakmakla yükümlü oldugu 2cocugu daha oldugunu ve sizede aldıgı maaş belli kişi başına 1700 kime düşüyorda 1tek cocuga düşsun pirinç giderken evdeki bulgurdan olma ihtimalide var avukatınız iyi olmalı.
 
Bir kadın mutlaka çalışmalı ve tek başıma kalsam kaç çocuğa bakabilirim diye düşünerek çocuk doğurmalı bence,çünkü çocuk önce annenindir, rahmine düştüğü anda diğer herkesin pabucu dama atılır, dünya berbat bi yer herkes ama herkes adilik yapacakmış dünyada tek başına kalacakmış gibi güçlü ve dirayetli olmalı bir kadın

Boşanan bazı kadınlarda da şu var: çocuk sanki sadece babanın,hiçbir giderine ortak olmuyolar, evlenen tarafa ceza veren bir tavra giriyorlar, birlikte çalıştığım bi abiye gelen telefonu biliyorum: bilmem nerde yemek yedik hesap şu kadar tuttu kızının miktarı şu kadar hesabıma at...artık bu kadarda olmamalı yani, hakla asalaklik ayrı şeyler
 
Hanimefendi sadece 1 kredisi yok. Garanti, akbank, denizbank ve is bankasindan cekilmis kredileri var. Biri araba digerleri esimin yillik izine gidemeyip, kadinin anne ve kardesleri ile gittigi tatil, aldirdigi ziynet (dugun harici) kiz kardesine evlenirken aldirdigi oturma grubu, salon, 3 adet beyaz esya, ceyiz eksikleri vs. Nin kredisi ( kiz kardesi odeyecekmis ama odememis) bir kismini kredi olarak odedik bir kismi icra dosyasi olarak yoksa suren kredi 11 sene degil. Odedigimiz kredinin harici icradaki dosyalar ve kredi kapatmaya ugrasiptayetisemedigimiz esimin kurumdancektikleri vs.


Arkadaş cidden anlamıyorum eşin şu durumları belgeleyemedi mi yani, baldıza eşya bilmem kime araba bilmem tatil bu ne yaa
 
Mayısta boşanmış, eylülde sizle evlenmiş. Kadın aldatıldığını düşünüyor büyük ihtimalle. ehh burdan bakınca da öyle gözüküyor açıkçası. Görür görmez evlenmişsiniz birbirinizi. Onun acısını çıkartıyordur.
Yasalar konusunda ise, ayrıca çocuklarınıza ne yiyip ne içireksiniz acaba? Hiç mi düşünmüyor bu mahkemeler.


Mayis ayinda bosanmisti biz de eylul ayin da evlendik. Eski esinden 12 yas kucugum bir de dunya guzeli olmasam da guzelimdir. Zaten sag da sol da beni bosadi(evi terk eden kendisiymis) gencini guzelini aldi vs. Demis. Kiskanclik mi var bilemedim ama, kendisi bosanmis gitmis sonra ki evliliginden ona ne? Eski kocasindan intikam aliyorsa benim sucum ne degil mi?
 
Back
X