• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin eski karısıyla görüşmek....

Eski karısının, senin eşinle barışma umudu olmasaydı şimdiye kadar başkasıyla evlenir giderdi. Sen de oturmuş hala kahve içeriz, çay içeriz diyorsun. Birer türk kahvesi içersiniz, sonra da fal bakarsınız birbirinize. O sende çocuk görür, sen onda yüzük görürsün filan.

Arkadaşım aklını başına topla, iyi niyetli olabilirsin ama bu kadar da saflık olmaz.

Yanlis anladiniz kahve de iceriz demem olaya tepkiydi hatta ne kadar genis bi ailende var dedim ....konusmak asla istemiyorum zaten esim benim dedigimi yap diyor onun dedigide deyimi yerindeysebcatlatmak

Kadinin daha zor durumda oldugunu biliyorum esim cok kucuk evlenmis ayni hikayeler iste askere gitmeden 2 cocuk olmus zaten sonrasida istememis esim ayri bi ev yapmayida maddi olarak bakmayida kabule karsi taraf istemedi hic esimde ailesiyle sorunlarini hep ona bagliyor o evden gitseydi ben ona maddi destegi verirdim diyor o yuzden kinli yuzsu oldugunu istenmedigi halde nye durdugunu ona da defalarca soylemis git evlen sende bile demis anlatamiyorum tam olarak cok sry yasandi baslarda o istemiyo dye gidemiyrdk aileside huzurumuz kacmasn biz gelelim diyordu bu sefer bizim huzurumz kaciyo

ikiniz içinde zor
ama kadın ayrı eve çıksa
ikiniz içinde sorun olmaz
eşin çocukların nafakasını öder
kp gereken destegi yapar
iki tarafta zor durumda kalmazdı
kadının ailesi falan yok mu ya:26:

Ben olsam sinir krizi geçiririm ya bırak karşı karşıya muhabbet şu bu, eski eşinin adını biliyorum bu bile tüylerimi diken diken yapıyor ne görmesi, oturması, çay-kahvesi

Bence eşine baskı yap gidemem de yapamam de :53:

Bende aynisini dusunuyorum ama bunun bizim icin daha iyi olacagini soyluyorlar ablam olacakmis cildiriyorum ya ne akla hizmet bunu istiyolar bilmiyrm konusmak istedigimde esim sen bana birak diyo sonra ne diyorlarsa hosgeldin derse hosbulduk dersin o kadar diyo halbuki kendisi de adini bile duymak istemiyor onun ailesi de bunu bildigi icin bana topu atiyo kendi huzurlari kacmasin diye

esiminde 2. evliligi ilk evliliginden 2cocugu var ve sadece eski esini cocuklari alirken goruyoruz one oyle ya abla ne demek asla taviz verme huzurun bozulabilir ben kaldiramazdim herhalde
esimin kizi diyor baba odamda sunu yaptim resim yaptim gelince bak diye dedim giremezsin o eve ne isin var bizde kaliyolar zaten bizde yapsin gor
evlendik diye eski esleri hayatimizin icinde olucak degillerya tabiki cocuklar icin gorusucekler ama okadar ben kendi gorumceme bile sinir olmustum kizlar bizimle tatildeydi bende ozaman daha yeni evliydim gorumce israrla bikere degil iki kere degil annene selam soyle annene selam soyle sinir olmustum tabiki selam soyleyebilirsin ama bunu beni kirmadan yapman lazim cek kizi bikenera kizim annene selam soyle de ozaman cok kizmistim

arkadasim aman diyeyim bikere gidersen hayatinin icine eski esi katarsin herseyden haberi olur

Ailecenek görüşmeye başlayın, bakarsınız çok iyi arkadaş olursunuz. Tövbe tövbe, Böyle bir mantık var mı? Hangi akla hizmeten böyle bir şeyi talep eder ki insan! çok şaşırdım.

Aile neden seni istemiyor ve eski geline kucak açıyor ?
Eski evlilik senin yüzünden mi bitti ?

Böyle olaylar nedense hep bizim milletimizde oluyor.
Yetiştiriliş tarzı,ekonomik bağımlılık,memleketinden kopup başka şehre gelin gitmek,erken yaşta yanlış evlilikler vs...
Şimdi o kadın memleketine dönse çocuklar ne olacak,dönmese nasıl geçinecek.

Aile neden seni istemiyor ve eski geline kucak açıyor ?
Eski evlilik senin yüzünden mi bitti ?

Böyle olaylar nedense hep bizim milletimizde oluyor.
Yetiştiriliş tarzı,ekonomik bağımlılık,memleketinden kopup başka şehre gelin gitmek,erken yaşta yanlış evlilikler vs...
Şimdi o kadın memleketine dönse çocuklar ne olacak,dönmese nasıl geçinecek.

Beni istemiyor dgller cvp verdim deflarca cok sacma evet ama srn gelininizsn ama o da cocuklari var diyorlar eski esin aileside yakin yasadiklari yere calisma gibi bi imkani yok zaten ...gidip gitmemesi sorun dgl hayatindan memnunsa yasasin ama ben yuzunu gormek istemiyorum dglki konusmak gecmislerinden cikamayacam cunku olan bana olacak ...esim ve benim disimda kimse bu duruma abes bakmiyordu ama sizlerinde benim gibi dusunmenixz haksz olmadigimi gosterdi simdi esimin ailesi bi karar verecek

Bende ikinci esim..üstelik eski esi amcasinin kiziymisti..baslarda hic görüsülmüyordu...sonra bir sekilde aileler baristi..bende amcasini falan ara sira görüyorum..ama eski esi evlenip amerikaya gitti..buna ragmen karsilasma ihtimalleri bile beni huzur ediyor..Allahtan ailesi bu konuda mantikli..

valla canim nedense bu konuda düşüncem hiç değişmeyecek en baştan beri aynı şeyi düşünüyorum :
HEPSİNİN LAFI BİR , ANLAŞILMIŞ , PLANLANMIŞ !!!

eşinin her dediğine ne kadar gözü kapalı inanıyorsun öyle, hani istemiyordu , görmeye tahammül edemiyordu vs. ?

ne oldu da şimdi, aksine git seni görsün çatlasın bilmem ne diyor, kimin neyini çatlatıyor ? ALLAH AŞKINA HANGİ ERKEK 2 KADINA HAYIR DER ????

bariz şekilde tezatlık var yani, adam kendi içinde çelişiyor işte, hatta ailecek öyleler, allah herşeyin hayırlısını versin sinir oldum hepsine ailecek , ne kadar şeytansı planlar işler bunlar.

başta bu durumu engelleyememiş olabilirsin bişy diyemeyiz senin suçunda yok zaten, ama bıçak gibi kesmesini de bilmelisin bu konuyu, KESİN VE NET HAYIR DE.

ailesiylede görüşmezse görüşmesin yani çokmu önemli, yıllardır avrupada yaşayanlar ölüyormu ? arada gelsin görsünler tmm bitti,

ayrıca afedersiniz ama , kp o kadar haysiyetli şerefli onurluymuşta , küçük yer vs demeyi bilip kucak açana kadar kadının ağzına bi parmak bal çalıp barıştırcaz vs diye umutlandırıp elin kadınını hizmetçi gibi kullanana kadar, o işin asıl yakışanını yapar ayrı ev açar , elini o çocukların üstünden çekmezdi, kadında hayatını kurar kölelik yapmazdı , o işler öyle değil böyle yakışık alır.
şimdi el arkasından söylemiyormuymuş ? bu çokmu doğal herkesin yaptığı sıradan şeylermiymiş?

inanma canim benim inanma eşine de ailesine de, sana öyle anlatıyorlar gitmiyor vs diye, NEDEN GİTMESİN , hizmetçilik yapsın karın tokluğuna, ona da ne diller döküyorlar eşinin ağzından neler diyorlar kadın umutlanıp bekliyor onları çekiyor bakalım?

lütfen bu kadar saf olma , her söylenilene inanma , bi silkelen kendine gel, KENDİNİ EZDİRME, kocanda ailesi de hepsinin haberleştiği anlaştığı bi durum gör artık, kabullen lütfen, tahammül edemeyen adam ailesine resti çeken bi adamın söyleyeceği söz gidelim aksine gözünün önünde olalım çatlasın OLAMAZ!!! kendi içinde çelişiyor eşin gör bunu lütfen , seni ürkütmeden kumalığa hazırlıyorlar !!!! :47:

ben başka bi taraftan bakmak istiyorum olaya 1. eşin tarafından peki o kadına yazık değilmi ne şartlarda boşandı isteyerek mi? töre diyosunuz peki kocanızla isteyerek mi evlendi acaba ? ne istediği soruldu mu ki hiç? eşin ve eşinin tarafı kendi istedikleri için evlendirdiler sonrada kocanın canı istemedi boşandı senle mi evlendi? o kadının günahı ne ? madem eşin onu sevmiyodu istemiyodu çocuk nasıl yaptı leylekler mi getirdi? bunlar karı koca olmuş mu? cocuklar varsa bi münasebetleride olmuş mu? o doguda boşanmış kadın olmak nasıl bişey acaba bunu hiç düşündünüz mü yazık değil mi o kadına çocuklara ? çıktıgı yere gişdemiyodur cocuklar var dul yaşayamaz kayınvalde kayınpeder yanında eski eşi başkasıyla evli nasıl bi dram bu ya? en önemlisi çocukalr var o eşin olacak adam istesede istemesede o çocuklara babalık yapacak senin cocugun cocukta onlar ne? sadece maddi demiyorum hatta maddi yardıme tmesin zaten annesiyle babasıyla kalıyo kadıncaz cocuklar gidip bi başını okşuyomu bi seviyomu bi parka götürüyo mu okula götürüyomu bişeyler yapıyolar mı yazık değil mi o cocuklara ? anlaşamamış boşanmış olsunlar hadi o akdına ve cocuklara ev tututp bakmak zorunda ben olsam çalışır ondan maddi bi yardım beklemezdim ama kadın çalışmıyosa paşalar gbde bakmak zorunda... sen ilk kez evlenmiş olabilirsin ama 2. evliliği olan bi adamla evlenirken bnları düşünmen kabul etmen lazımdı ... herşey aşk değil birileri anlasın şunu artık masallarda dizilerde o anlatılan yalanlar evlenince sevgi ve saygı varsa evlilikler yürüyo ama sorunlar varsa maddi ve manevi sorunlardan bahsediyorum... yok canım samanlık seyran olmuyo malesef... yanlış anlama ben seni kınamıyorum suçlamıyorum herkez senin yönünden bakmış olaya ben diğer taraftan bakmak istedim ... tabiki görüşünce kıskanıcaksın ama o kadın eşinin çocuklarının annesi mecbur dayanıcaksın dayanamıcaksan evlenmicektin malesef bu bi gerçek... sanada yazık hatta en büyük yazık sana eşin ayrı çocukların ayrı ailesi o eski eş eski eşten cocuklar sana daha büyük yazık.... bence bütün suç eşinin baştan bi düzen kurmalıydı ... gerçekler acıdır umarım sorunlarınız hallolur tek istediğim birileri zevki sefası için dünyaya getirdikleri çocuklar madur olmasın maddi açlık telafi olunurda manevi açlık sevgisizliğin yerini hiçbişey dolduramaz o annesiz babasız büyüyen cocuklara çok yazık malesef:50:

ben başka bi taraftan bakmak istiyorum olaya 1. eşin tarafından peki o kadına yazık değilmi ne şartlarda boşandı isteyerek mi? töre diyosunuz peki kocanızla isteyerek mi evlendi acaba ? ne istediği soruldu mu ki hiç? eşin ve eşinin tarafı kendi istedikleri için evlendirdiler sonrada kocanın canı istemedi boşandı senle mi evlendi? o kadının günahı ne ? madem eşin onu sevmiyodu istemiyodu çocuk nasıl yaptı leylekler mi getirdi? bunlar karı koca olmuş mu? cocuklar varsa bi münasebetleride olmuş mu? o doguda boşanmış kadın olmak nasıl bişey acaba bunu hiç düşündünüz mü yazık değil mi o kadına çocuklara ? çıktıgı yere gişdemiyodur cocuklar var dul yaşayamaz kayınvalde kayınpeder yanında eski eşi başkasıyla evli nasıl bi dram bu ya? en önemlisi çocukalr var o eşin olacak adam istesede istemesede o çocuklara babalık yapacak senin cocugun cocukta onlar ne? sadece maddi demiyorum hatta maddi yardıme tmesin zaten annesiyle babasıyla kalıyo kadıncaz cocuklar gidip bi başını okşuyomu bi seviyomu bi parka götürüyo mu okula götürüyomu bişeyler yapıyolar mı yazık değil mi o cocuklara ? anlaşamamış boşanmış olsunlar hadi o akdına ve cocuklara ev tututp bakmak zorunda ben olsam çalışır ondan maddi bi yardım beklemezdim ama kadın çalışmıyosa paşalar gbde bakmak zorunda... sen ilk kez evlenmiş olabilirsin ama 2. evliliği olan bi adamla evlenirken bnları düşünmen kabul etmen lazımdı ... herşey aşk değil birileri anlasın şunu artık masallarda dizilerde o anlatılan yalanlar evlenince sevgi ve saygı varsa evlilikler yürüyo ama sorunlar varsa maddi ve manevi sorunlardan bahsediyorum... yok canım samanlık seyran olmuyo malesef... yanlış anlama ben seni kınamıyorum suçlamıyorum herkez senin yönünden bakmış olaya ben diğer taraftan bakmak istedim ... tabiki görüşünce kıskanıcaksın ama o kadın eşinin çocuklarının annesi mecbur dayanıcaksın dayanamıcaksan evlenmicektin malesef bu bi gerçek... sanada yazık hatta en büyük yazık sana eşin ayrı çocukların ayrı ailesi o eski eş eski eşten cocuklar sana daha büyük yazık.... bence bütün suç eşinin baştan bi düzen kurmalıydı ... gerçekler acıdır umarım sorunlarınız hallolur tek istediğim birileri zevki sefası için dünyaya getirdikleri çocuklar madur olmasın maddi açlık telafi olunurda manevi açlık sevgisizliğin yerini hiçbişey dolduramaz o annesiz babasız büyüyen cocuklara çok yazık malesef:50:
Arkadasim deflarca yazdim o kadina uzuluyorum o da istedigi hayati yasamiyor eminimkibo da beni gormek konusmak istemez evlilikleri bitmisti biz evlendik benim sucum ne biten bitmis ben zaten ona suc bulmuyorum suc büyük lerde bizi cocuklarda baglamaz biz sadece serefimizi dusunuruz diyorlar nasil bir serefse cocuklar yanima gelmiyor annelerini birakip eger o kadininda benim gbi sadece cocuklar icin benimle konusacegini bilsem hic tereddt etmem ama o da ayni zihniyette cocuk diyorsun benimde 5 yilim dolmak uzere ve cocugum yok cunku cocugumu dusunuyorum daha dogmadan ona ne verebilirim dye burda ikiside suclu dglmi erkek icin cok basit kadin olmak anne olmak zor esim suanda o kadar cok cocuk istiyoki ama ben bu sorunlarn icine bi cocuk getrmk istemyrm onlar dusunmemisler bunuda yazdm esim askere gtmeden 2 cocuk babasi olms bu buyuklerin hosuna gitms simdiyse cocuklar onemli dgl diyorlar inanin benim tek derdim o cocuklar ne ailesi ne o kadin ve o anne bile sadece kendini dusunuyo ...

ben ne yapayim benvilce mi davranayim ...gorusmedi uistediklerinde aradilar geldiler biz aradik suc oldu gidelim dedik huzurlari bozuldu nye bosanan es tamam magdur ama kabul etmedi olan bana ve cocuklara oldu tek bildigim bu

kusura bakmayın ama ben sizden çok karşı taraftaki kadına daha çok üzüldüm.çalışmıyor,maddi durumu yok,imkansızlıklardan kv kp yanında duruyor,eşinden bazı nedenlerden ayrılmış çocuklarınla tek başına kalmış.madur olan o taraf ve hiçbir kadının olmak istemediği durumda.sizde bazı şeyleri göze almışsınız.evli ve çocuklu olduğunu biliyormuşsunuz bunların karşınıza çıkacağını az çok tahmin edebiliyordunuz büyük ihtimal.rahatsız olacaksanız gitmeyin ama bunlardan kaçışınız yok herzaman karşınıza çıkacaktır.

Arkadasim deflarca yazdim o kadina uzuluyorum o da istedigi hayati yasamiyor eminimkibo da beni gormek konusmak istemez evlilikleri bitmisti biz evlendik benim sucum ne biten bitmis ben zaten ona suc bulmuyorum suc büyük lerde bizi cocuklarda baglamaz biz sadece serefimizi dusunuruz diyorlar nasil bir serefse cocuklar yanima gelmiyor annelerini birakip eger o kadininda benim gbi sadece cocuklar icin benimle konusacegini bilsem hic tereddt etmem ama o da ayni zihniyette cocuk diyorsun benimde 5 yilim dolmak uzere ve cocugum yok cunku cocugumu dusunuyorum daha dogmadan ona ne verebilirim dye burda ikiside suclu dglmi erkek icin cok basit kadin olmak anne olmak zor esim suanda o kadar cok cocuk istiyoki ama ben bu sorunlarn icine bi cocuk getrmk istemyrm onlar dusunmemisler bunuda yazdm esim askere gtmeden 2 cocuk babasi olms bu buyuklerin hosuna gitms simdiyse cocuklar onemli dgl diyorlar inanin benim tek derdim o cocuklar ne ailesi ne o kadin ve o anne bile sadece kendini dusunuyo ...

ben ne yapayim benvilce mi davranayim ...gorusmedi uistediklerinde aradilar geldiler biz aradik suc oldu gidelim dedik huzurlari bozuldu nye bosanan es tamam magdur ama kabul etmedi olan bana ve cocuklara oldu tek bildigim bu

Peki eşin ne düşüyor çocuklar konusunda.. Yani ailesiyle dip dibe oturmaktansa eski eşin başka bi yere-en azından farklı bir muhite taşınma imkanı olmaz mı? eşinde nafakalarını verir çocuklarına, çocuklarıyla görüşür ilgilenir. Sizde eşinizin ailesiyle daha rahat görüşürsünüz. Eski eşlede muhattap olmak durumunda kalmazsınız. Ama eşinizin tavrı çok önemli.Kesin ve net tavrını koyabilmeli.Sonuçta çocuk değil o da koca adam,böyle istiyorum böyle olacak.sizin torununuzsa benim çocuklarım bakarım ilgilenirim diyebilmeli..sizi uzak tutabilmeli bu karmaşadan.

Peki eşin ne düşüyor çocuklar konusunda.. Yani ailesiyle dip dibe oturmaktansa eski eşin başka bi yere-en azından farklı bir muhite taşınma imkanı olmaz mı? eşinde nafakalarını verir çocuklarına, çocuklarıyla görüşür ilgilenir. Sizde eşinizin ailesiyle daha rahat görüşürsünüz. Eski eşlede muhattap olmak durumunda kalmazsınız. Ama eşinizin tavrı çok önemli.Kesin ve net tavrını koyabilmeli.Sonuçta çocuk değil o da koca adam,böyle istiyorum böyle olacak.sizin torununuzsa benim çocuklarım bakarım ilgilenirim diyebilmeli..sizi uzak tutabilmeli bu karmaşadan.

Ona kalsa eside coktan yuva kurmustu ama herseye buyukler karar veriyo dgl ayri eve cikmak evlerinin yaninda baska bi ev yapip oturmasini bile kabul etmediler...evet o kadinda cok zor durumda peki kim eski esinin cocuklarina verdigi harcligi cocuklarindan alir dgr ihtiyaclari karsilanmasina ragmen yada butun ceyizini baba evine birakip elisi yapip yada insanlara kendini acindirip verdikleri zekatlarla tlfn alip abisine verir ki ailesi ona destek olmazken anlat anlat bitmez anlayacaginiz ve gozumlede gordum gorumcem bi kiyafetini getirmisti ve fotoraflardn gordgm o kiyfti asla giymezdi acik sacik dgldi ama kaliteli ve sik bsydi boyle giyiniyormu dedigimde istedigini aliyor kimse karisamiyor dedi ...safmisin diyorsunuz ama esim diyorki cocuklar gozumun icine bakiyor o kadindaa ailmde sadece kendini dusunuyor ailem sadece kendi huzurunun derdinde dyr ve hakli da ailesiyle gorusmese cocuklarlada gorusemiyor daha once yasadik bunlari ve biz artik eski esinin o evden gitmeyecgini kabullendk gecenlerde artik kp ve kv ile yasamk istemedigini soylemis ama onlarda yalniz birakamayiz diyorlar

ben de eski eşe çok üzüldüm.muhtemelen fikri bile sorulmadan küçük yaşta evlendirildi.üst üste de çocuk sahibi olmuş.koca askerden gelip başka şehirde işe girince karısını beğenmemeye başladı ve konu sahibine aşık oldu.yazılana göre nikahı bile yokmuş:50:yazık kadına kaç kişinin zahmetini çekiyor.kaynana,kayınpeder de belki zorunluluktan,belki de mahcubiyetten geline sahip çıkıyor:50:

bir de merak ettim,çocuklar kaç yaşında?

bende bunu dyorum ya seni suçlamadım zaten sanada yazık bence çocuk yapmadan önce uzun uzun düşün ki 5 yıldır yapmamışsın seni tebrik ediyorum bu konuda eşin askerden önce 2 çocuk yapmışsa o kadın kaç yaşındaydı kim bilir :50: of off her türlü ziyanlık var her iki tarafta madur eşin ve ailesi çok suçlu bence sende çocuk yapğıp bu bütün yükleri onalrında omuzlarına yükleme bilmiyorum evinizin durumunu eşinle aranızdakis evgyi saygıyı siz bilirsiniz anladıgım kadarıyla eşininde çocukları hakkında pek bi ilgisi sevgisi yok olan 2 çocuguna gereği gb bakmayan ilgilenmeyen adam senin çocuklarına baba olabilecek mi bunuda düşün eş olmak başka anne baba olmak başka bütün dünya eşinin etrafında dönmüyo sorumluluklarını bilmeyen bi insan bence anlattıgın kadarıyla :50:

Eşinin ailesi de enteresan.. olmuş bitmiş ayrılmışlar.Kendi çocuklarını mutsuz ettikleri yetmezmiş gibi şimdide torunlarını mutsuz ediyorlar.eşin demiş ya çocuklar gözümün içine bakıyor diye..İçim sızladı yemin ederim.yazık günah o çocuklara.annelerinin tavrına yaptıklarına bakılırsa o kadın alışmış bu duruma hoşuna bile gidiyor olabilir.resmen yapışmış..ne demek başka eve izin vermiyorlar.izin vermeyen kim? ESKİ eşin ailesi..artık dış kapının dış mandalları yani.olay kadında bitiyor aslında rahata alışmış baya.ama sen gitme görüşme arkadaşım eşin gitsin.. ailesine de sert çıksın biraz.eşin tavrını gösterdikten sonra anası babası bile olsa kimse bir babanın çocuklarıyla görüşmesine onlarla ilgilenmesine engel olamaz.senin gidip o kadınla görüşmen resmen kumalığa alıştırma olmuş olacak ve onlarda bunu istiyor zaten.kim ne derse desin kendi aralarında çözsünler sen uzak dur.allah yardımcın olsun.

Back
X