valla canim nedense bu konuda düşüncem hiç değişmeyecek en baştan beri aynı şeyi düşünüyorum :
HEPSİNİN LAFI BİR , ANLAŞILMIŞ , PLANLANMIŞ !!!
eşinin her dediğine ne kadar gözü kapalı inanıyorsun öyle, hani istemiyordu , görmeye tahammül edemiyordu vs. ?
ne oldu da şimdi, aksine git seni görsün çatlasın bilmem ne diyor, kimin neyini çatlatıyor ? ALLAH AŞKINA HANGİ ERKEK 2 KADINA HAYIR DER ????
bariz şekilde tezatlık var yani, adam kendi içinde çelişiyor işte, hatta ailecek öyleler, allah herşeyin hayırlısını versin sinir oldum hepsine ailecek , ne kadar şeytansı planlar işler bunlar.
başta bu durumu engelleyememiş olabilirsin bişy diyemeyiz senin suçunda yok zaten, ama bıçak gibi kesmesini de bilmelisin bu konuyu, KESİN VE NET HAYIR DE.
ailesiylede görüşmezse görüşmesin yani çokmu önemli, yıllardır avrupada yaşayanlar ölüyormu ? arada gelsin görsünler tmm bitti,
ayrıca afedersiniz ama , kp o kadar haysiyetli şerefli onurluymuşta , küçük yer vs demeyi bilip kucak açana kadar kadının ağzına bi parmak bal çalıp barıştırcaz vs diye umutlandırıp elin kadınını hizmetçi gibi kullanana kadar, o işin asıl yakışanını yapar ayrı ev açar , elini o çocukların üstünden çekmezdi, kadında hayatını kurar kölelik yapmazdı , o
işler öyle değil böyle yakışık alır.
şimdi el arkasından söylemiyormuymuş ? bu çokmu doğal herkesin yaptığı sıradan şeylermiymiş?
inanma canim benim inanma eşine de ailesine de, sana öyle anlatıyorlar gitmiyor vs diye, NEDEN GİTMESİN , hizmetçilik yapsın karın tokluğuna, ona da ne diller döküyorlar eşinin ağzından neler diyorlar kadın umutlanıp bekliyor onları çekiyor bakalım?
lütfen bu kadar saf olma , her söylenilene inanma , bi silkelen kendine gel, KENDİNİ EZDİRME, kocanda ailesi de hepsinin haberleştiği anlaştığı bi durum gör artık, kabullen lütfen,
tahammül edemeyen adam ailesine resti çeken bi adamın söyleyeceği söz gidelim aksine gözünün önünde olalım çatlasın OLAMAZ!!! kendi içinde çelişiyor eşin gör bunu lütfen , seni ürkütmeden kumalığa hazırlıyorlar !!!!