Arkadaşlar..eşimin eski kız arkadaşı akrabalarından biri ve ben bunu yeni öğrendim.sürekli bu kızla ilgili haberler alıyorum bişeyler duyuyorum....ve bu insanın ailesiyle görüşüyormuşuz benim haberim yokmuş tanımadığım için...ve en büyük sıkıntım bu kişilerle görüşmeye kesememek...neymiş köy yeriymiş neymiş tanıdıkmış.....
Ne olur bana yardım edin ne yapmam lazım.sizin başınıza böyle durumlar geldimi hiç merak ediyorum....
Arkadaşlar..eşimin eski kız arkadaşı akrabalarından biri ve ben bunu yeni öğrendim.sürekli bu kızla ilgili haberler alıyorum bişeyler duyuyorum....ve bu insanın ailesiyle görüşüyormuşuz benim haberim yokmuş tanımadığım için...ve en büyük sıkıntım bu kişilerle görüşmeye kesememek...neymiş köy yeriymiş neymiş tanıdıkmış.....
Ne olur bana yardım edin ne yapmam lazım.sizin başınıza böyle durumlar geldimi hiç merak ediyorum....
yapacak birşey yok, geçmişte kalmış diyip geçeceksiniz. ya da kendinizi eşinizi evliliğinizi bununla yiyip yıpratacaksınız.
Arkadasin dedigi gibi gecmiste kalmis esime teyzesinin kizini düsünmüsler iki tarafta olumlu bakiyorlarmis esim istememis ben bunu duyduktan sonra gitmek istemedim ama bu sefer aileler üzülcek taktim koluma kocami gittim ne olcak gecmis gitmis.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen benim eşime de teyzesi kızını vermek istemiş ve iki tarafta kabul etmiş, hatta bir süre sevgili olarak geçirmişler. Bu ilişkimizin başlarında çok sorun oldu çünkü eşim gidip kısa süreliğine de olsa teyzesinde kalıyordu o kızla aynı evde... ama sonra kalmamaya başladı. Şimdi evliyiz ve eşimin teyzesi bize aylar sonra geldi kızı da gelecekmis ama hastaymis die gelmemişti..hatta teyzesi bize geldiğinde bir gece kalmıştı ve sabahında daha biz uyanmadan kapıyı çalmadan pat die girmişti Odamıza 😡
eşimin köylüsü biri vardı canım komşularıymış köyde..inanırmısın evlendik kız hala sayfalarca msj yazıyodu eşime..hatta düğünümüze de gelmiş beni görmek için..güzelmiyim falan diye..eşim de söylememiş o zaman kafaya takarım diye..eşim yüz verseydi takardım da ama şükür atlattık..hala eşimin köyüne gitmek istemem ve gidince ayrılmam yanından ve hep dua okurumm...
malesef aynı böle bi sorun bizdede war eşimin köyden komşusunun kızı her gidişimde çok moralım bozuluyo
Canım hiç bozma moralini tercih meselesi sonuçta...eşin seni tercih etti ve o kişi çatlasa da bu gerçek değişmicek..benim bahsettiğim kişi büyü bile yaptırmış inanırmısın...oyüzden hep dua okuyorum köye gidince..ne cahil insanlar var yaa Allah akıl versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?