Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence karşılıklı olmadığı sürece sorun etme derim bizde tv de gördüğümüz oyuncu vs beğenmiyormuyuz fanı olmuyormuyuz onun gibi bişey buda
canım kesinlikle çok sakin davranmışsın eşin büyük bi hata yapmış evet ama sen de büyük olgunlukla karşılamışsın. ben olsam bilemiyorum ama burnundan fitil fitil getirirdim. umarım eşin bidaha aynı hataları yapmaz.
Elinden geleni yapmışsın zaten de önemli olan eşinin bunu tekrarlayıp tekrarlamayacağı. tekrarlıyorsa başka pcden de yapabilir. Geçmişi silebilir vs.
Eğer tekrarlarsa tutumun nasıl olacak? Bu olaylar birkaç kez konuşulduktan sonra yüzgöz olunuyor cünkü :S
İlginç olan hiçbir şeyini gizlememesi. Onun geçmişine arada baktığımı bilmeme rağmen her şeyi ortada bırakıyordu. Silerse de ettiği yemin var. Bir şekilde hissederim diye düşünüyorum.
Ya o kadınlar ya ben dedim. Onlar varken beni yanında bulabileceğini düşünme sakın diye açık açık konuştum.
Eğer bir daha büyük bir hayal kırıklığına uğrarsam ya intikam alırım ya da her şeyimiz biter (Allah korusun). Ancak intikam alırsam içimdeki kızgınlık geçer diye düşünüyorum. Onun müstehcen kadın görüntülerine karşı benim erkeklerle chat yapmam... Bunu ona da söyledim.[/SIZE][/FONT][/B]
İntikam almak? Evliyken? Bir yanlıştan başka bir yanlışa sürüklenmiş olursun arkadaşım... Bence boşanman daha hayırlı olur...
Ben de kesin yapacağım demiyorum. Ama bunu yapmadan eski halime dönemem. Her şeyi yapıp sonra benimle olmak isterse böyle bir şeye katlanır. Ya da ben çıkarım hayatından...
Yapabilecek kadar midesiz olduğumu sanmıyorum. Fakat o anki kızgınlıkla, bilmiyorum.
olabilir aslinda bakabilir sadece meraktir büyük bir ihtimalle
ama isin aci tarafi henüz 3 aylik evliyken yapiyor olmasi
ama bakmissa bakmis bosverin bence
Bence intikam olayına hiç girmeyin, kendinize saygınızın devamı için inanın bana ayrılmanız bile bundan daha hayırlıdır.
Intikam hicbir ise yaramaz. Sadece araniza sogukluk girer. Eger ciddiyetini gostermek istiyorsan bastan, yani bunlari ilk buldugun an kendisiyle konusman gerekirdi. Yoksa her gun arkasindan merakla pc'ye gecip bakarsin ve bos yere kendi kendini yersin.
Ama neyse olmus bitmis zaten, bunlari dusunerek kendini dahada yipratma. madem affettin, bir sans vermis oldun ve konu orda kapanmis olsun. Ama eger birdaha yakalarsan hemen aninda git konus.
ama ins birdaha boyle birsey olmaz canim yaa, Allah huzur, mutluluk versin ins![]()
Bozulmakta çok haklısın evlenmişsiniz ne gerek var fotoğrafları saklamaya,netten aratmaya.İnş. kocanız unutur o kadını karşılığı da yokmuş zaten.
aşk, ulaşamamaktır..
ömür boyu o kadına aşık kalacak..
sizi de ömür boyu sevecek..
bunu aynen böylece kabul edin..
hislere gem vuramazsınız..
googledan aratmaz, resmine bakmaz, ama için için sever..