Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aşk, ulaşamamaktır..
ömür boyu o kadına aşık kalacak..
sizi de ömür boyu sevecek..
bunu aynen böylece kabul edin..
hislere gem vuramazsınız..
googledan aratmaz, resmine bakmaz, ama için için sever..
Siz bütün platonik aşklarınızı evliliğinizde de sürdürürsünüz o zaman. Benim de platonik aşklarım, ulaşamadıklarım oldu. Evlenince bunlar bitti. Hatta ne saçmaymış dedim..
Ama illa ona aşık kalacak diyorsanız sizin güzel hatrınız için öyle olsun. Eşimin söylediği önemli değil. Tabi eşim, google aratmasını gereksiz bir şey olarak bulması önemli değil.
Ayrıca konu neydi, nereye gelmiş.. Eşim eski platonik aşkının kız kardeşinin resimlerini saklıyormuş. Ki bunun sorun olacağından da emin değilmiş. Biz tanışmadan önce ona yazdığı bir-iki şiiri de buldum.. Bunları ona söyledim.. Biraz fazla tepki verdim. Sizce hatalı mıyım diye sormuştum.
Fakat kk üyeleri kocamın başka kadına aşık olduğunu çıkarmışlar. İlahi insanı boşatırsınız..
Konuşunca ters tepki alırım diye korktum. çünkü o zamanlar erkekleri sıkmamak gerek diye düşünüyordum. Zaten o süreçte intikam diye bir şey düşünmedim. Düzelir dedim. Ama bir yandan da merak ettim, arada kontrol ettim. ve konuşmaktan utandım da.. Onu da utandırmak istemedim.
İntikam alacağım demiyorum. Ama bir daha olursa ancak o şekilde içimdeki kızgınlığı geçirebilirim.
Canım bak adı üstünde : Eski ve Platonik
Sana rakip bile değil yahu.
Dert ettiğin şeye bak.
Haklisin canim ya, sen kocani bizden iyi tanirsin ve ona gore nasil davranacaginida bilirsin. Verdigin tepkide bence fazla olmamis ciddiyetini ancak bi sekilde belirtebilirdin bence. Kocan niye bukadar buyuttun diye sorarsa seni cok seviyorum kiskandim fln dersin![]()
Ne yazık ki burada her zaman duymak istediklerinizi duyamazsınız.
Bence siz konuyu kapattırıp kendi hislerinize göre hareket edin..![]()
hala birşey hissetmesi değilse de burda öenmli olan size yaşattığı üzüntü ve sıkıntı.size karşı daha saygılı davraıp bunlarla kafanızı meşgul etmemeli.üstünden durulacak temel sorun bu bence