• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin eski platonik aşkı

hala birşey hissetmesi değilse de burda öenmli olan size yaşattığı üzüntü ve sıkıntı.size karşı daha saygılı davraıp bunlarla kafanızı meşgul etmemeli.üstünden durulacak temel sorun bu bence

aşk, ulaşamamaktır..

ömür boyu o kadına aşık kalacak..

sizi de ömür boyu sevecek..

bunu aynen böylece kabul edin..

hislere gem vuramazsınız..

googledan aratmaz, resmine bakmaz, ama için için sever..

aşk maşk değil bence bu,ulaşamadığı için takıntı haline getirmiştir eşiniz.hani aşka aşık olmak gibi,ulaşamadığı bir insan,ulaşamadığı bir aşk,hem de başarılı biri sürekli göz önünde.aslında kızı değil,onla yaşayamadığı aşkı unutamamış,gözünde idealleştirmiş belki.sürekli aklına takılması normal ama aşk olmasa bile bu bile rahatsızlık verici.inşallah zamanla atlatır eşiniz. :19:

Siz bütün platonik aşklarınızı evliliğinizde de sürdürürsünüz o zaman. Benim de platonik aşklarım, ulaşamadıklarım oldu. Evlenince bunlar bitti. Hatta ne saçmaymış dedim..

Ama illa ona aşık kalacak diyorsanız sizin güzel hatrınız için öyle olsun. Eşimin söylediği önemli değil. Tabi eşim, google aratmasını gereksiz bir şey olarak bulması önemli değil.

Ayrıca konu neydi, nereye gelmiş.. Eşim eski platonik aşkının kız kardeşinin resimlerini saklıyormuş. Ki bunun sorun olacağından da emin değilmiş. Biz tanışmadan önce ona yazdığı bir-iki şiiri de buldum.. Bunları ona söyledim.. Biraz fazla tepki verdim. Sizce hatalı mıyım diye sormuştum.

Fakat kk üyeleri kocamın başka kadına aşık olduğunu çıkarmışlar. İlahi insanı boşatırsınız..

Ne yazık ki burada her zaman duymak istediklerinizi duyamazsınız.

Bence siz konuyu kapattırıp kendi hislerinize göre hareket edin..:68:

Konuşunca ters tepki alırım diye korktum. çünkü o zamanlar erkekleri sıkmamak gerek diye düşünüyordum. Zaten o süreçte intikam diye bir şey düşünmedim. Düzelir dedim. Ama bir yandan da merak ettim, arada kontrol ettim. ve konuşmaktan utandım da.. Onu da utandırmak istemedim.

İntikam alacağım demiyorum. Ama bir daha olursa ancak o şekilde içimdeki kızgınlığı geçirebilirim.

Haklisin canim ya, sen kocani bizden iyi tanirsin ve ona gore nasil davranacaginida bilirsin. Verdigin tepkide bence fazla olmamis ciddiyetini ancak bi sekilde belirtebilirdin bence. Kocan niye bukadar buyuttun diye sorarsa seni cok seviyorum kiskandim fln dersin :69:

Son düzenleme:
Canım bak adı üstünde : Eski ve Platonik

Sana rakip bile değil yahu.
Dert ettiğin şeye bak.

Haklısın.. Ben de öyle düşünüyordum, düşünüyorum. Şuan benimle olması, benim için yaptıkları daha önemli diye..

Zaten eşime, eski aşkı için değil müstehcen resim ve videolara baktığı için kızmıştım.. Sonra bu eski platonik aşkı da eklenince tuz biber olmuştu.

Haklisin canim ya, sen kocani bizden iyi tanirsin ve ona gore nasil davranacaginida bilirsin. Verdigin tepkide bence fazla olmamis ciddiyetini ancak bi sekilde belirtebilirdin bence. Kocan niye bukadar buyuttun diye sorarsa seni cok seviyorum kiskandim fln dersin :69:

Ben de kıskandığımı söyledim canım. :1:

Ne yazık ki burada her zaman duymak istediklerinizi duyamazsınız.

Bence siz konuyu kapattırıp kendi hislerinize göre hareket edin..:68:

Ben duymak istediklerimi duymak için bu konuyu açmadım ki zaten. Konumun içeriğine bakarsanız kocamın yaptıklarına verdiğim tepkiler ön planda. Ve sonunda da verdiğim tepkiyi analiz etmişim.. Sizce verdiğim tepki nasıl diye sormuşum?

Konunun hiçbir yerinde "sizce kocam bana aşık değil mi? nasıl kendime aşık edebilirim." gibi geçmiyor. Ama sanki ben bunu irdeliyorum gibi bir arkadaş cevap yazmış.. Ve eşimi tanımadan hisleri hakkında kararlar vermiş. Olabilir bile dememiş. "bu böyle kabul edin" demiş.

Bence konuyu kapatmak çözüm değil. Birçok kadın dertlerini buraya açıyor ve bu insanlar oraya gidip de alakasız şeyler yazabilir. Suistimalse diğer konular için de geçerli.

Ayrıca; konuma cevap yazan ve bana tevsiyelerde bulunan bütün kk üyelerine teşekkür ediyorum.

hala birşey hissetmesi değilse de burda öenmli olan size yaşattığı üzüntü ve sıkıntı.size karşı daha saygılı davraıp bunlarla kafanızı meşgul etmemeli.üstünden durulacak temel sorun bu bence

Haklısınız.. Evliliğimin ilk aylarında üzüldüğüm çok şey oldu. Ben konuyu açmadıkça tekrarlandı.. Fakat açmaya başladıktan sonra gözle görülür değişimler oldu kendinde..

Sorunlar tek başına çözülmüyormuş. Açıp konuşmak, istişare yapmak şartmış.

Yha cnm illa onu unutmamis yada sevio demek deildir eski askini aratmasi yada bakmasi...herkesin herkese karsi duygulari ve yasattiklari farklidir...herkes yapiodur feyste aratiodur kadin olsun erkk olsun merak kotu anlamda deil ama aaaaaa ne alemdeki doe..sikma canini oluruna birak ...

Dua et platonikmiş ya 3-4 yıl çıkıp ayrılmış olsa bence bu tiplerle evlenmemek gerek ,sürekli eski aşkını düşünür hatta irtibata geçer face denen şu illet teknoloji ya kardeşim sevip sevişip ne diye bu kızları terk edersiniz sonrada 1 ömür boyu mutsuz olursunuz?

Sanırım son durumunuz,eşinizle konuşmuşsunuz o da hatasını anladığını, bir daha olmayacağını söylemiş.

Bekleme sürecindeyseniz eğer, bu sürecin devamında eşinizin davranışlarına göre karar verirsiniz, fakat şu an sürekli eski defterleri kendinize sorun etmenize gerek yok.Açıkçası biçok kişi eski aşklarını google'dan falan aratır. Ama iş başka boyutlardaysa, bu aratma sürekli devam eden bişeyse mesela, ozaman daha temkinli olmalısınız.

Bir de, keşke önce sen karşıma çıksaydın demiş ya, onu zorda kaldıklarında genellikle söylerler,ben de ne zaman eskileri sorgulasam böyle bir cevap aldım

Son düzenleme:
Back
X