Esimin eski sevgilisi?

Turkansorayyy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
3
0
1
Yaklasik 5 aydir evliyim ve esimin eski sevgilisi surekli bizi arkadaslarina soruyor. Yani cok rahatsiz oluyoruz. Ve bizi stalkliyor instagramdan falan. Esime sordum oda bana kizin sizofreni hastasi oldugu icin ondan ayrildigini söyledi.

Acaba kiza bosaniyor haberi mi yollasak bizi rahat birakmasi icin? ya da kizla konussak mi? Siz ne öneriyosnz?

Hı... ayrılıyor haberi yollayın. Kocanın peşini bırakmasın. Ayrılmış diye peşinde dolansin.

Direkt sizinle iletisim kurmuyorsa umursamayin bence. Instagram konusunda da gizlilik ayarlarini degistirebilirsiniz paylastiklarinizi gormemesi icin.

Saçmalıyorsunuz bence boşanma haberi nedir yahu..
Hesaplarınızı gizleyin yada onu engelleyin ne uğraşıyorsunuz..
Gülün geçin böyle şeylere bence

Yeni üye ilk mesajda bu kadar saçma bir şey (boşanma haberi) yazınca insanın aklına başka şeyler geliyor. Boşanma haberi yollama düşünceniz o kadar saçma yani.

ondan sonra direk dakikasına eşine yazsın boşanıyorlar diye de. nedense bu erkeklere göre eski sevgilileri hep şizofren bir tek kendileri akıllı.

Evet kesin şizofrenidir ondan ayrılmışlardır aynen, her erkeğin de eski sevgilileri için söylediği bu hastalık her ne hikmetse, bütün şizofreni hastaları eski sevgililerine yapışıyor sanki. Neyse, orasından bana ne gerçi ama şizofreni hastalarının böyle abuk subuk damgalanmasına sinir oluyorum. Boşanıyoruz demek ne alaka, "Buyur meydan senin" mesajı mı vermek istiyorsunuz? Umursamayın yani, soruyorsa soruyor, eşiniz "pas vermediği" sürece hiçbir şey yapamaz sonuçta.

Yeni üye ilk mesajda bu kadar saçma bir şey (boşanma haberi) yazınca insanın aklına başka şeyler geliyor. Boşanma haberi yollama düşünceniz o kadar saçma yani.

Şu an benim de aklıma başka bir üye geldi, eski sevgilisinin boşanmasını dört gözle bekleyen ancak banlanan ve profil fotoğrafı da Irina Shayk olan. Hayat tesadüflerle dolu.

Zaten hep eski sevgililer şizofrendir:kahve:
Eski sevgilisinden şizofren diye bahseden erkeklerden uzak durun diye bir yazı okumuştum..Neyse kıZın takip etmesi niye dokanıyor siz zaten birileri sizi görsün diye orda burada resim yazı paylaşmıyormusunuz:işsiz:

Evet kesin şizofrenidir ondan ayrılmışlardır aynen, her erkeğin de eski sevgilileri için söylediği bu hastalık her ne hikmetse, bütün şizofreni hastaları eski sevgililerine yapışıyor sanki. Neyse, orasından bana ne gerçi ama şizofreni hastalarının böyle abuk subuk damgalanmasına sinir oluyorum. Boşanıyoruz demek ne alaka, "Buyur meydan senin" mesajı mı vermek istiyorsunuz? Umursamayın yani, soruyorsa soruyor, eşiniz "pas vermediği" sürece hiçbir şey yapamaz sonuçta.
İmzamı atıyorum:KK50:

siz de onu stalk luyorsunuz demek ki bu kadar haberiniz olduguna göre..evin icinde onun adı bile gecmemeli bence..cok sacma..engelleyin gitsin alla alla

Dünkü "eski sevgilim boşanma haberi yolluyor"konusunun muhatabı gelmiş... not:Konuya inanmadım.

Back
X